Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

sprawdźmy na szybko więc

LAC, LAL x2, Rox, Wolves x 2, Bux, Cavs x2, Heat, Hawks x2, OKC, Pacers, Raptors, Pels, Bulls, Celtics

zostają

Wizz x2 , Pistons x2, Mavs x2, Suns, Hornets, Kings - 9 spotkań, 6 drużyn

możliwe, że się gdzieś machnąłem, ale to nie zmieni obrazu całości, zresztą, tutaj się trzeba już naprawdę mocno doszukiwać żeby coś prawdziwego w tym steku bzdur znaleźć

Dodaj Rox, Bulls i Raptors.

A jak masz wątpliwości, to sprawdź rotacje tych drużyn. Rox teoretycznie mogą powalczyć o niespodziankę - choć grają b2b i cykl 3 meczy w 4 dni.

LBS, 

ja znam swój terminarz;) Nie szukaj tu nieścisłości, bo tracisz czas. 

A teraz dla równowagi zrób to z innymi teamami z czołówki;) 

18 minut temu, Alonzo napisał(a):

Dodaj Rox, Bulls i Raptors.

Raptors

Zion, Bridges, Vassell, Reid, Okongwu

Rox Poole RoWill Miiler Kuminga Castle Daniels Capela a Keyonte to oczywisty shutdown

Bulls też mają Zubaca i LaVine na shutdownach, zresztą niech będzie, to jest jeden mecz więcej

ha znam swój terminarz;)

no tak, znasz, znasz, tylko chyba go średnio przyswajasz

A teraz dla równowagi zrób to z innymi teamami z czołówki;) 

ale nikt z czołówki jakoś tu nie wypisuje takich banialuków, dlaczego szczujesz na innych?

edit: Bulls nie mają picku, więc raczej żadnych shutdownów u nich nie powinno byc

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Raptors

Zion, Bridges, Vassell, Reid, Okongwu

Rox Poole RoWill Miiler Kuminga Castle Daniels Capela a Keyonte to oczywisty shutdown

Bulls też mają Zubaca i LaVine na shutdownach, zresztą niech będzie, to jest jeden mecz więcej

no tak, znasz, znasz, tylko chyba go średnio przyswajasz

A kto w Raptors w backcourt? 

W Rox też nie rzucaj nazwiskami, tylko sprawdź dostępność graczy.

Fajnie, że Zubacia liczysz jako gracza grającego;) - już pomijając czy by grał, czy nie powiesz mi kto tam z ławki gra pod koszem? - i mamy klasykę lbsiżmu - dodawanie innym kosztem Magic, gdzie dodatkowo gracze grają gorzej niż w rl - i tak od lat. xD 

Zrób tą rotację dla innych teamów, bo cały czas koncentrujesz się na Magic olewając konsekwentnie drugą stronę parkietu przeciwko której grają ci niedobrzy Magic;) 

Poświęć ten czas też na trochę poważniejszy opis Twoich Nuggets i na rozeznanie się kto ma jaką rotację u nas. 

Do Twojego opisu bez odbioru LBS, bo bezreflexyjnie atakujesz jednostronnie Magic a ja naprawdę nie mam czasu pisać z kimś, kogo kompletnie nie interesują fundamenty obiektywizmu - bo w tym pisaniu nic poza ujadaniem na Magic Ciebie nie interesuje o czym każdy się tu już dawno zorientował. 

Poprosimy coś o pozostałych 29 drużynach. :) 

12 minut temu, Alonzo napisał(a):

Rox też nie rzucaj nazwiskami, tylko sprawdź dostępność graczy.

no tylko Poole mało grał, Kuminga ma więcej spotkań niż Gordon i Stewart w Magic, reszta prawie na fullu lub 3/4 trymestru dostępna

Fajnie, że Zubacia liczysz jako gracza grającego

nie wiem czy liczę, to @Pablo81 może powiedzieć czy shutdownuje swoich graczy nie mając picku, w porównaniu do Cb ja nie rzucam druzyn jak Rox do grona najsłabszych, bo mi się narracja pierdoli

a ja naprawdę nie mam czasu pisać z kimś, kogo kompletnie nie interesują fundamenty obiektywizmu

goodfellas-wiseguys.gif

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

połowę meczy mam z 11 najsłabszymi drużynami które głównie tankują

Nie wszyscy oceniają terminarze, bo jak tam zawsze Magic mają najłatwiejszy to po co :) ?

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

ja tak naprawdę spokojnie robię 60+ W przy fair bilansach,

Na oko to Ty akurat nawet 55W wg mnie nie zrobisz. W 3T Magic są po prostu mocno skontuzjowani i nawet ekipy z bottom10 będą ich czasem ogrywać. Tu jest blisko 50 absencji starterów plus koszmarny Draymond. Jak tu można pisać o 20+W trymestrze to nie wiem, bo przy tylu absencjach to i głębia nie wygląda kolorowo już.

Podobnie jak permanentnie przywoływać zeszłorocznych rl Cavs, gdzie poza Mitchellem byli zdrowi oraz w kapitalnej formie Mobley, Garland, Allen i Ty Jerome otoczeni świetnymi shooterami (Strus, Merrill, Hunter). Poza Mitchellem nic nie łączy tych dwóch teamów i przewaga tamtych rl Cavs nad obecnymi Magic jest ogromna (forma, zdrowie, fit). Non stop pisanie, że tamci Cavs zrobili 64w, więc nasi Magic powinni zrobić 60w to jest jakieś robienie dziwki z logiki. 

1 minutę temu, january napisał(a):

Nie wszyscy oceniają terminarze, bo jak tam zawsze Magic mają najłatwiejszy to po co :) ?

Na oko to Ty akurat nawet 55W wg mnie nie zrobisz. W 3T Magic są po prostu mocno skontuzjowani i nawet ekipy z bottom10 będą ich czasem ogrywać. Tu jest blisko 50 absencji starterów plus koszmarny Draymond. Jak tu można pisać o 20+W trymestrze to nie wiem, bo przy tylu absencjach to i głębia nie wygląda kolorowo już.

Podobnie jak permanentnie przywoływać zeszłorocznych rl Cavs, gdzie poza Mitchellem byli zdrowi oraz w kapitalnej formie Mobley, Garland, Allen i Ty Jerome otoczeni świetnymi shooterami (Strus, Merrill, Hunter). Poza Mitchellem nic nie łączy tych dwóch teamów i przewaga tamtych rl Cavs nad obecnymi Magic jest ogromna (forma, zdrowie, fit). Non stop pisanie, że tamci Cavs zrobili 64w, więc nasi Magic powinni zrobić 60w to jest jakieś robienie dziwki z logiki. 

xD

Zeszłorocznym Cavs brakowało wingów 3&D - stąd było ściągnięcie Huntera i gra chociażby aofensywnym Okoro.

Widzę, że stary system walczy;) 

Poproszę coś o Domu Spokojnej Starości Jesień w Jezioranach..

Teraz, Alonzo napisał(a):

Poproszę coś o Domu Spokojnej Starości Jesień w Jezioranach..

Ano całkiem dobrze jest, ale mogło być zawsze lepiej:)

W opisie będzie:)

Na pewno miło się ogląda Murray-Boylesa, mam nadzieję że zerkales jakim był gamechangerem teraz w b2b meczach z rl Heat!

2 minuty temu, january napisał(a):

Ano całkiem dobrze jest, ale mogło być zawsze lepiej:)

W opisie będzie:)

Na pewno miło się ogląda Murray-Boylesa, mam nadzieję że zerkales jakim był gamechangerem teraz w b2b meczach z rl Heat!

Drugiego jeszcze nie zdążyłem, ale w pierwszym mu Jamal Shead ładnie piłkę wykładał;) 

GM Atlanty ma obecnie urlop więc postaram się coś napisać i rozruszać dyskusje bo ten zespół najbardziej mnie zaskoczył in plus a jakoś nie czytałem żeby GM pisał coś o tym że z przydziału należy się 66 zwycięstw. 
Podoba mi się nasze hax i postaram się nie zepsuć opisem wrażenia z tego zespołu. 

Hawks mają ten problem, że Wemby nie gra pod koniec, a Murray wygląda w tym czasie dość przeciętnie, będzie dobry bilans overal, ale mogło by być chyba znacznie lepiej

ok sprawdziłem, jednak nie ma dramatu z tym Murrayem

rozumiem, że JJJ cały czas u nas gra?

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

No jednak trochę co innego, bo JJJ grał do wymiany. Sabonis od początku sezonu narzeka na kontuzje. Może by wrócił, ale trochę casus jak mój Edey. 

Sabonis tez gral do momentu gdy Kings posadzili dokladnie w tym samym momencie Sabonisa I Lavina i poszli w hardkorowy tank. Dokladnie tak samo jak JJJ, ktory notabene przeszedl operacje. Jezeli JJJ gra, to nie widze powodu, by Sabonis nie gral.

To, ze robil w tym sezonie 16/11/4, to inna sprawa :]

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Sabonis tez gral do momentu gdy Kings posadzili dokladnie w tym samym momencie Sabonisa I Lavina i poszli w hardkorowy tank. Dokladnie tak samo jak JJJ, ktory notabene przeszedl operacje. Jezeli JJJ gra, to nie widze powodu, by Sabonis nie gral.

To, ze robil w tym sezonie 16/11/4, to inna sprawa :]

Sabonis zagrał 19 spotkań i od początku sezonu narzeka na kontuzje. JJJ w Grizzlies grał prawie wszystko i zaliczył 48 spotkań. Posadzony został dopiero jak trafił do Jazz.

Może kogoś przekonasz, ale mnie niestety nie :)

19 minut temu, Reikai napisał(a):

Yup, gral po kontuzji 8 meczów do momentu shutdownu.

Jedynie ten 2meczowy gap przed ostatnim meczem trochę zastanawia, jak ktoś nie wyciągnie legitnego białka, to powinien raczej grać

ogólnie przy tym co dzieje się w lidze, powinniśmy patrzeć przychylniejszym okiem na shutdowny u nas, jeśli ktoś chce grać o wynik (nie dotyczy Jeremiego Granta)