eMeS Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 I jeszcze Carmelo na ISO bedzie pykać punkty, co wystarczy za całą ofensywe. Jak dla mnie miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Teraz, eMeS napisał: I jeszcze Carmelo na ISO bedzie pykać punkty, co wystarczy za całą ofensywe. Jak dla mnie miszcz podobno lakers mu skladaja oferte, a oni z miejsca dostaja wszystkich weteraniw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: podobno lakers mu skladaja oferte, a oni z miejsca dostaja wszystkich weteraniw nie nie, idealnie pasuje do knicks - tacy kozacy w defensywie, ze nawet nie bedzie musial sie wracac do obrony, wszystko sie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 3 minuty temu, eMeS napisał: nie nie, idealnie pasuje do knicks - tacy kozacy w defensywie, ze nawet nie bedzie musial sie wracac do obrony, wszystko sie zgadza cieszy mnie, ze tak to widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Max Strus jest zachwycony nowym kontraktem. W realu gra za 3,4/2. W BeGM Heat 25/3. Tak nalezy doceniac swoich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 4 minuty temu, tangiers napisał: Max Strus jest zachwycony nowym kontraktem. W realu gra za 3,4/2. W BeGM Heat 25/3. Tak nalezy doceniac swoich graczy. Bardzo ładnie nadrabiasz Dillona Uczymy się na błędach i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 5 minut temu, ozzy110 napisał: Bardzo ładnie nadrabiasz Dillona Uczymy się na błędach i do przodu Czekalem kto pierwszy wypomni Dillona. Liczylem, ze @january xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Teraz, tangiers napisał: Czekalem kto pierwszy wypomni Dillona. Liczylem, ze @january xd A nie CambyGOAT? Bo też miałem pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: A nie CambyGOAT? Bo też miałem pisać Ciebie mialem na 2 miejscu, bo ostatnio wolniej odpisujesz. Ale jak chodzi o Dillona to trzeba sie od razu zalogowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 6 minut temu, january napisał: Gratki swoją drogą @shevcu za Reggie Jacksona, ciężko mi sobie wyobrazić byś miał jakąkolwiek lepszą opcję na tym FA (hardcap/potrzeby), idealnie tam wchodzi jako scorer - bardzo tego Kings brakowało. (nieefektywny typ z słabą D, ale w Kings serio takiego typa brakowało strasznie ) Eric Gordon byłby lepszy. A przynajmniej bez patrzenia na okoliczności jest po prostu lepszym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Eric Gordon byłby lepszy. A przynajmniej bez patrzenia na okoliczności jest po prostu lepszym graczem. oczywiście, że nie jest, to znaczy bez patrzenia na okoliczności nie ma żadnego powodu by stawiać 33letniego Gordona wyżej, na pewno nie dlatego, że zagrał jeden bdb sezon w tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: oczywiście, że nie jest, to znaczy bez patrzenia na okoliczności nie ma żadnego powodu by stawiać 33letniego Gordona wyżej, na pewno nie dlatego, że zagrał jeden bdb sezon w tankerze Czekaj? Co? Dobra. Rozumiem, że dopisek 33-letni ma być tu kluczowy. Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 (edytowane) 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Czekaj? Co? to, że RJ był liderem drużyny, która niemal zrobiła PO bez dwóch superstarów, ja wiem jaka jest tutaj opinia co poniektórych, ale no niestety prawda jest raczej inna jego wartość realna wyjdzie teraz gdy już nie będzie musiał być pierwszą opcją edit: nie wiedziałem, że RJ ma już też 32 lata ale to niewiele zmienia, jeśli Gordon nie zmieni klubu, a przy jego zarobkach jest to dość wątpliwe, to ciężko będzie mu sporto przeskoczyć Jacksona Edytowane 27 Sierpnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 14 godzin temu, january napisał: Gratki swoją drogą @shevcu za Reggie Jacksona, ciężko mi sobie wyobrazić byś miał jakąkolwiek lepszą opcję na tym FA (hardcap/potrzeby), idealnie tam wchodzi jako scorer - bardzo tego Kings brakowało. (nieefektywny typ z słabą D, ale w Kings serio takiego typa brakowało strasznie ) Dzieki już rok temu go chciałem ale przegrałem z Sota która go potraktowała mało profesjonalnie i bez mrugnięcia oka spuściła w trakcie sezonu. Chciałbym by przyszedł ale to uzależnione jest od decyzji Harrisa który na 99% trafi do Heat No ale niezbadane są wyroki w begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 https://www.instagram.com/reel/ChxaZNYtXuu/?utm_source=ig_web_copy_link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Z cyklu Knicks niebawem wracają na tron. Tym razem uwagę skupiamy na lokomotywie drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Z cyklu Knciks wracają na tron. Tu akurat słowa są zbędne, wystarczy popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: Z cyklu Knciks wracają na tron. Tu akurat słowa są zbędne, wystarczy popatrzeć. The question is how many Play-In Tournament MVPs is he winning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 4 minuty temu, lorak napisał: Ponitka zagrał kosmos, nie szło mu na początku, ale i tak atakował kosz oraz robił całą grę. moim zdaniem to póki co najlepszy występ na tym turnieju, lepszy niż te 40pts Doncica oraz Giannisa. ale duma oby Olek też dał Rox tyle szczęścia na dead money Edytowane 11 Września 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Proszę podziwiać WIELKIEGO FINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi