Qcin_69 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Spółdzielnia gra na swojego prezesa ( Wolves mają mój pick za rok) i uwolniła najwiekszego kundla do ujadania. Nowe, nie znałem. już dawno pick wymieniony, wiec teoria z dupy. Jakby mi zależało na jakości tego picku to po prostu przyglądałbym się Twoim ruchom, masz moje pełne zaufanie w kwestii budowania zespołów na topowe picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Cygan wrócił i znowu śmierdzi. Fuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Cygan wrócił i znowu śmierdzi. Fuj. nawąchaj się, to zapach wygranej - mogłeś nie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) 29 minut temu, MarcusCamby napisał: Spółdzielnia gra na swojego prezesa ( Wolves mają mój pick za rok) i uwolniła najwiekszego kundla do ujadania. Nowe, nie znałem. wgl ile Ty masz lat, zeby sie obrazac za pare slow gorzkiej prawdy? chyba, ze stoisz na stanowisku, ze pelicans nie sa najgorzej zarzadzana organizacja w tej grze (sposrod gm'ow, ktorzy co najmniej 2 lata prowadza ta sama organizacje)? Ale wtedy bym prosił o jakies uzasadnienie szersze. Chetnie o tym porozmawiam. Mysle, że @Qcin_69 podobnie. Edytowane 31 Lipca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 16 minut temu, człowiek...morza napisał: wgl ile Ty masz lat, zeby sie obrazac za pare slow gorzkiej prawdy? chyba, ze stoisz na stanowisku, ze pelicans nie sa najgorzej zarzadzana organizacja w tej grze (sposrod gm'ow, ktorzy co najmniej 2 lata prowadza ta sama organizacje)? Ale wtedy bym prosił o jakies uzasadnienie szersze. Chetnie o tym porozmawiam. Mysle, że @Qcin_69 podobnie. wiara nie pozwala mi kopać leżącego, a nakazuje podać mu dłoń. Camby, oto ma dłoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 8 minut temu, Qcin_69 napisał: wiara nie pozwala mi kopać leżącego, a nakazuje podać mu dłoń. Camby, oto ma dłoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 To na prawdę daleko nie trzeba szukać, by znaleźć organizacje w dużo gorszym położeniu niż Pelicans. Ja nie będę wskazywał palcem, ale są kluby bez cap space, bez talentu i nawet bez własnych picków. Ocena jest kwestią czasu. Dziś spółdzielnia torpeduje podpisanie Hardena. Ale załóżmy, że jednak podpis James składa, a ten potem powtarza casus John Walla. Czy taki scenariusz jest nierealny, biorąc pod uwagę równie pochyłą dwóch ostatnich sezonów? Swego czasu pozyskalem Blake Griffina za Solomona Hilla i Bismacka Biyombo. Ale było wtedy wycie i krzyki by deal zablokować. Z czasem jednak Blake się posypał i znowu zaczęła się krytyka o fatalnym zarządzaniu. I zawsze to są te same nicki. Mimo to @tangiers chciał odchodzić z gry z powodu kolesiostwa. Kolesiostwa innego niż Ci piszący mu "do zobaczenia w finale, przyjacielu!" Dziś latają teksty o super dealu za Hardena, ale za rok te same osoby mogą mieć zupełnie inną percepcję i zabawa się zacznie na nowo. Pelicans mają superstara Hardena, wchodzącego w prime Sabonisa, który czyni ogromne postępy i moim zdaniem przyszły sezon będzie wymieniany jednym tchem w TOP20 ligi, sporo ciekawej młodzieży na rookie contractach, picki własne i konkurencji. To jest dobra pozycja. I tak wiem, że ten post nic nie zmieni i za tydzień czy miesiąc znowu będą latać te same bezwartościowe komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 13 godzin temu, człowiek...morza napisał: wkurwia mnie serio, ze harden spedzi przyszly sezon w pelicans. to jest totalne odejscie od rzeczywistosci.... powinnismy zaglosowac wszyscy zgodnie za trade request, zeby nie bylo takich zdarzen w przyszlosci (c***owa druzyna sciaga ss, ktory gra o wynik) beka, ze za davisem byl glos na tak, a tu leszcze siedza cicho gdzie logika? od razu mowie, ze jak zostanie, to traktuje go jak grubasa bez impactu na wynik, obrazonego. Jak już patrzysz na rzeczywistość to też @MarcusCambymoże zawołać zaporowa cenę za Hardena i zagrać karta GMa Neta a w międzyczasie spróbować zbudować mu teamwalczacy o finały konfy bo raczej na więcej ich stać nie będzie, chyba że LAL się posypią ze zdrowiem. 11 godzin temu, człowiek...morza napisał: 1. po co oddawales greena w takim razie? 2. po co sciagales grahama? Greena sprzedałem bo przy składzie jaki był to o playiny było by ciężko patrząc jak Green traktował RS,jaka miał historię urazów podczas RS oraz że w RS to jest o półkę gorszy gracz niż w PO na które potrafi zmobilizować się o niebo lepiejniz na nieważne mecze w RS i na koniec to był ostatni moment aby coś sensownego za niego dostać, a dostałem młodszego Wooda oraz Millsa który będzie fajnym uzupełnieniem ławki albo S5 w zależności jak wejdzie w sezon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) Lol, pozyskanie griffina i słynny run po mistrzostwo z wall-blake-Davis mamy traktować jako twój sukces ? Ahahahaha Edytowane 31 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 41 minut temu, RonnieArtestics napisał: Lol, pozyskanie griffina i słynny run po mistrzostwo z wall-blake-Davis mamy traktować jako twój sukces ? Ahahahaha Podkuliłeś ogon w jednym temacie, to teraz ujadasz w drugim? Zasiedziałeś się chyba za granicą, bo przerasta Cię czytanie ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Podkuliłeś ogon w jednym temacie, to teraz ujadasz w drugim? Zasiedziałeś się chyba za granicą, bo przerasta Cię czytanie ze zrozumieniem ja podkulilem ogon? Czekam cały czas na ten przykład i chyba się nie doczekam.. To może sprobuj po angielsku? czy cie to przerasta ? Edytowane 31 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Tak odpaliłem newsy i patrzę, że Repra Izraela grała z chłopakami z Auburn. https://www.nbcsports.com/washington/wizards/deni-avdija-shines-against-college-players-israel-auburn-showcase-game Te agresywne paki na kosz mocno mnie zaskoczyły. Czekam na Eurobasket. Szkoda, że nie dam rady jechać do Pragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) jedziemy z tematem. Knicks niebawem wracają na tron. New BIG3. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Knicks 2023 Promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Z cyklu Knicks niebawem wracają na tron. New BIG3 (tym razem defensywne) Bridges, Simmons, Mobley. 3 dpoy calliber. nie przypominam sobie takiej sytuacji w historii nba, a ogladam je regularnie od 15 lat, wczesniejszy okres znam zas z opowiesci patologicznego taty alez wy bedziecie w dupie i skomlec to ja nie mam pytan. juz czuje w powietrzu to obnizaniue bilansu za zajebistosc Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 6 minut temu, człowiek...morza napisał: alez wy bedziecie w dupie i skomlec to ja nie mam pytan. juz czuje w powietrzu to obnizaniue bilansu za zajebistosc Cytuje dla potomnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 4 minuty temu, tangiers napisał: Cytuje dla potomnych! będziemy kibicować w playinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: będziemy kibicować w playinach Knicks zawsze wspieram i szanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: A jesteś pewien, że Knicks do playin wejdą? Na wschodzie mamy: Sixers, Magic, Bucks, Pacers, Heat, Raptors, Cavaliers, Bulls, Celtics, Pistons, Nets, moooże Hawks. NYK musieliby być lepsi od 3 powyższych ekip, by wejść do play-in, według mnie naprawdę nie jest to przesądzone. hau hau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: Na którym miejscu się widzisz:) ? ciezko stwierdzic, niemniej upside/sufit bliski szczytu nikt z unterrdogow nie ma takiej rezerwy w mozliwosciach o to sie rozchodzi Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi