ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Przecież zaraz przeciekawy Draft przed nami. Nie róbcie lipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 11 minut temu, january napisał: O pewnych drobnych zmianach formuły myślałem od dłuższego czasu. Niemniej jeśli kogoś nudzi 'robota Gma' czyli kompletowanie rosteru przez wymiany, draft, FA, no to wtedy nic się nie uda zrobić... Zartowalem jak cos oczywiscie z tym tekstem o Lakers;) A ja sie zastanawiam czy gdybym nie odszedl 2 lata temu to nie wyszlibyscie na tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 12 minut temu, ignazz napisał: Przecież zaraz przeciekawy Draft przed nami. Nie róbcie lipy. Dokładnie. Zbliża się jeden z najciekawszych okresów w roku, więc miejmy nadzieję, że wszystko uda się utrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 34 minuty temu, ignazz napisał: Przecież zaraz przeciekawy Draft przed nami. Nie róbcie lipy. właśnie! Dajcie mi wybrać Sochana z #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 dajcie mi dwa sezony, zdobede drugiego majstra i mozemy zamykac ten burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 45 minut temu, człowiek...morza napisał: dajcie mi dwa sezony, zdobede II rundę PO i mozemy zamykac ten burdel Poprawione. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zamiast zamykać, moglibyśmy pójść w model posiadania dwóch teamów. Nie ma co się oszukiwać, na świeżą krew nie ma co liczyć, a brakuje pewnie z 10 GMów, bo takich co chce odejść jest sporo. Moim zdaniem szkoda zamykać. Mógłby ktoś stworzyć temat lista obecności i niech grają Ci co chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Zamiast zamykać, moglibyśmy pójść w model posiadania dwóch teamów. O tym samym sobie pomyślałem. ja poproszę o największy pieprznik na Zachodzie - idea taka żeby drugi team pochodził z przeciwnej Konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Póki co szukamy nowych, świeżych GMów poza tym wleci dzisiaj temat od @Ashigaru dotyczący propozycji zmian i odświeżenia trochę rozgrywki, aby była jeszcze bardziej interesująca. Tam będzie można podyskutować, zgłosić swoje propozycje i mam nadzieję, że wspólnie dojdziemy do jakiejś renowacji formatu, aby grać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Najgłupszy pomysł ever z dwoma teamami. Nie Dość już mamy konfliktów interesów podczas głosowań fa, bilansów itd ? Jak chcecie mi jeszcze bardziej obrzydzić grę to śmiało dawajcie więcej takich durnych pomysłów. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 spokojnie @RonnieArtestics - ten pomysł dla mnie też jest mało sensowny - myślę, że dojdziemy do lepszych pomysłów - poczekajmy do wieczora aż Ashi wrzuci temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 8 minut temu, january napisał: Nasz największy problem to niestety brak GMow. Ja nie mam pomysłu skąd wyczarować już nowych. Choć bardzo bym chciał tego ;( A jakbyśmy przeszli na angielski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 30 minut temu, Szulim napisał: Póki co szukamy nowych, świeżych GMów Od roku nie znaleźliście GMa Warriors. O czym my mówimy? Biorąc pod uwagę, że sam załatwiłem 1/3 byłych i obecnych GMów dla tej gry, to wiem, że tutaj mamy zamkniętą ścieżkę. Ja nie widzę konfliktu interesów w kwestii posiadania dwóch teamów. Myślę, że Ronnie reaguje alergicznie, dlatego że to mój pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Od roku nie znaleźliście GMa Warriors. O czym my mówimy? Biorąc pod uwagę, że sam załatwiłem 1/3 byłych i obecnych GMów dla tej gry, to wiem, że tutaj mamy zamkniętą ścieżkę. Ja nie widzę konfliktu interesów w kwestii posiadania dwóch teamów. Myślę, że Ronnie reaguje alergicznie, dlatego że to mój pomysł. Nie. Nie dlatego. Napisałem już dlaczego. Dość mamy konfliktów interesów i tak, i tak. Nie mówiąc już o tym, że Połowa ligi nie bedzie mogła ze sobą dealowac jak bedzie dziesięciu gmow z dwoma druzynami. Tymczasowo, tak jak january w to lato - jak ktoś tankuje, jest jeszcze do zniesienia, ale robienie z tego nowej normalności jest totalnie bezsensowne. Jak coś takiego chcecie wprowadzać to january niech bierze pacers Edytowane 8 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Nie mówiąc już o tym, że Połowa ligi nie bedzie mogła ze sobą dealowac jak bedzie dziesięciu gmow z dwoma druzynami. Moim zdaniem wyolbrzymiasz. Nie będzie mógł wymieniać się tylko GM między swoimi teamami. Ja uważam, że to nawet rozbujać by mogło rozgrywkę, bo nic tak nie zabija tej gry jak pasywni GMowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Bez sensu @MarcusCamby zmniejszyloby to wymiany o polowe, zablokowało opcje różnych strategii i szukania assetow i zawodników między różnymi teamami Na spokojnie - nie było aktywnej rekrutacji jeszcze mocnej bo jak zaczynaliśmy coś robić to padło info o śmieci Elda i to trochę zabiło flow ale wracamy do intensywniejszego działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 13 minut temu, Szulim napisał: Bez sensu @MarcusCamby zmniejszyloby to wymiany o polowe O 3 procent. I to tylko od strony matematycznej bo liczba wymian by wzrosła Edytowane 8 Czerwca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Ja widzę w takim układzie mnostwo Opcji oszukiwania. Normalnie tanker szuka dwóch weteranów/graczy co mogą zabłysnąć latem choćby na handel, wiec jest konkurencją dla contenderow, w takim układzie jak january się napali na batuma a bedzie miał tez team tankujący to logiczne ze nie złoży Batumowi oferty z drugiego klubu. Takich przykładów gdzie coś może pojść nie tak mógłbym wymyslic mnóstwo. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 minuty temu, january napisał: Ronnie - by było jasne naszym marzeniem też jest 30 aktywnych GMow. Ale jak taka opcja się nie uda to co możemy zrobić? Bo nie chcemy zamykać projektu, a do gry potrzebne jest 30 prowadzonych teamów. A może po prostu zmniejszyć liczbę drużyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: A może po prostu zmniejszyć liczbę drużyn? Silver się nie zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi