fluber Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: @fluber benefit of the doubt dany w poprzednim trymestrze przy Bricku w 2T już nie zadziała jak coś;) Przecież Westbrook jest na plusie w tym trymestrze:) +0,2;) Btw. lepiej niż Lebron;) Edytowane 10 Stycznia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 2 godziny temu, january napisał: @fluber benefit of the doubt dany w poprzednim trymestrze przy Bricku w 2T już nie zadziała jak coś;) 2 godziny temu, fluber napisał: Przecież Westbrook jest na plusie w tym trymestrze:) +0,2;) Btw. lepiej niż Lebron;) Cichutko tam bo obaj dostali 2 mecz w dupala od Ja i ekipy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Cichutko tam bo obaj dostali 2 mecz w dupala od Ja i ekipy XD 3/3 za 3 Konchara ewidentnie zrobiło robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAF Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 No super, że dalej ta zabawa tutaj istnieje choć jak na szybko przejrzałem to brakuje wielu nicków, które były od początku. Wiele jest nowych. Ja na szybko przejrzałem co się działo nie zagłębiając się w szczegóły to jednak nie do końca to była spalona ziemia jaką po sobie zostawiłem. Owszem było szorowanie po końcówce tabeli, ale koniec końców to i tak było nieuniknione patrząc poprzez pryzmat zespołów, które grały all in a wtedy zdecydowałem się obrać taką ścieżkę, Teraz patrząc na moje odejście to może powinno wyglądać inaczej, ale z drugiej strony wtedy mogłem być bardziej aktywny tutaj i bardziej śledzić mecze niż miało to miejsce po moim odejściu. Nadal ogromna ilość obowiązków sprawia, że oglądam NBA pobieżnie a skupiam się tylko na jednym zespole całkowicie a tutaj wpadam sporadycznie zobaczyć tak ogólnie jak sobie zespoły radzą i kto jest ich GMem. Może kiedyś z mniejszą ilością obowiązków będę się ubiegał z powrotem o jakiś zespół tutaj, ale na ten moment pozostanę tylko obserwatorem tego widowiska. Gdy będę miał jakieś przemyślenia to jako osoba patrząca z boku nie omieszkam się nimi podzielić, ale tylko wtedy gdy zagłębię się w temat i będą to wnoszące coś do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 19 godzin temu, LAF napisał: No super, że dalej ta zabawa tutaj istnieje choć jak na szybko przejrzałem to brakuje wielu nicków, które były od początku. Wiele jest nowych. Ja na szybko przejrzałem co się działo nie zagłębiając się w szczegóły to jednak nie do końca to była spalona ziemia jaką po sobie zostawiłem. Owszem było szorowanie po końcówce tabeli, ale koniec końców to i tak było nieuniknione patrząc poprzez pryzmat zespołów, które grały all in a wtedy zdecydowałem się obrać taką ścieżkę, Teraz patrząc na moje odejście to może powinno wyglądać inaczej, ale z drugiej strony wtedy mogłem być bardziej aktywny tutaj i bardziej śledzić mecze niż miało to miejsce po moim odejściu. Nadal ogromna ilość obowiązków sprawia, że oglądam NBA pobieżnie a skupiam się tylko na jednym zespole całkowicie a tutaj wpadam sporadycznie zobaczyć tak ogólnie jak sobie zespoły radzą i kto jest ich GMem. Może kiedyś z mniejszą ilością obowiązków będę się ubiegał z powrotem o jakiś zespół tutaj, ale na ten moment pozostanę tylko obserwatorem tego widowiska. Gdy będę miał jakieś przemyślenia to jako osoba patrząca z boku nie omieszkam się nimi podzielić, ale tylko wtedy gdy zagłębię się w temat i będą to wnoszące coś do dyskusji. Akurat jest team który nie wymaga za dużo uwagi. Do it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Morant > Garland Morant > ówczesny draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Morant > Garland Morant > ówczesny draft spor na szczycie garland>morant Edytowane 12 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 20 minut temu, Qcin_69 napisał: Morant > Garland Morant > ówczesny draft W tym miejscu gorąco pozdrawiam @cvbe ktoremu doradzilem brać Barretta zamiast moranta:) A sam bezczelnie wybrałem z 51 numerem pierwsza opcje w ataku naszych Knicks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Morant > Garland Morant > ówczesny draft Chociaż coś mi wyszło XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 16 minut temu, ozzy110 napisał: Chociaż coś mi wyszło XD Byku, dobrze robiłeś ze czytałeś wywiady ze mną już wtedy to głosiłem .D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Byku, dobrze robiłeś ze czytałeś wywiady ze mną już wtedy to głosiłem .D No fajnie fajnie tylko, że ani jednego twojego wywiadu nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 32 minuty temu, ozzy110 napisał: Chociaż coś mi wyszło XD Z 4 Pickiem to raczej trudno by było wybrać kogoś innego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 8 minut temu, fluber napisał: Z 4 Pickiem to raczej trudno by było wybrać kogoś innego:) Pamiętaj, że ten pick miał Ashi, ale zgodził się na podmiankę na #6. Gdyby nie on to Ja grałby w Portland nie Detroit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 21 minut temu, ozzy110 napisał: Pamiętaj, że ten pick miał Ashi, ale zgodził się na podmiankę na #6. Gdyby nie on to Ja grałby w Portland nie Detroit grałby w Minnesocie gdyby nie pierwszy z multiwayow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 10 godzin temu, LAF napisał: Dziękuje, ale pozostanę z boku na razie. Ogólnie nie spodziewałem się ciepłego przywitaniu tutaj po mojej przerwie. Miło mi jest ; ) Bo mimo ze w romantyczny sposób zbudowałeś ekipę za 150.000.000 klocków byłeś fair GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 14 godzin temu, fluber napisał: W tym miejscu gorąco pozdrawiam @cvbe ktoremu doradzilem brać Barretta zamiast moranta:) A sam bezczelnie wybrałem z 51 numerem pierwsza opcje w ataku naszych Knicks:) In Barrett we trust Last 7 games: 24,6/5,4/3,3/43% za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 38 minut temu, cvbe napisał: In Barrett we trust Last 7 games: 24,6/5,4/3,3/43% za 3 Wole mobleya Przyszłego najlepszego gracza ligi Edytowane 13 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 11 minut temu, człowiek...morza napisał: Wole mobleya Przyszłego najlepszego gracza ligi Wiem, dopóki nie oddasz go za Jordana Poole'a 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 23 godziny temu, LAF napisał: Dziękuje, ale pozostanę z boku na razie. Ogólnie nie spodziewałem się ciepłego przywitaniu tutaj po mojej przerwie. Miło mi jest ; ) Pierdulisz. Edwars i Green już w blokach czekają. A i jak by co to CP3 spada po sezonie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @LAF byłeś romantykiem i może kontrowersyjnym GMem, ale i tak nie najgorszym w historii organizacji Los Angeles Clippers, więc kibice klubu do dziś wspominają Cię z sentymentem. @Eld po tym komentarzu będzie płakał, ale prawda jest jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi