LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) 8 minut temu, cvbe napisał: Grizz są 10-1 w ostatnich 11 meczach a Spurs to nie Rockets albo Thunder, żeby powiedzieć że easy win nie no, ja generalnie lubię Haliburtona, ale on dopiero zaczął się ogarniać, to było odniesienie się do porównania z Poolem, który na tle sezonu od TH jest po prostu lepszy ale lubię typeczka, ciężko mu nie kibicować Edytowane 21 Grudnia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie no, ja generalnie lubię Haliburtona, ale on dopiero zaczął się ogarniać, to było odniesienie się do porównania z Poolem, który na tle sezonu TH jest po prostu lepszy ale lubię typeczka, ciężko mu nie kibicować Aaa nie, no Poole to grał niezły sezon faktycznie, szkoda tych jego 33% za 3, ale faktycznie jest spoko w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 16 minut temu, cvbe napisał: Aaa nie, no Poole to grał niezły sezon faktycznie, szkoda tych jego 33% za 3, ale faktycznie jest spoko w tym roku no cały grudzień generalnie ma mocno c***owy, zobaczymy jak to się potoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: no cały grudzień generalnie ma mocno c***owy, zobaczymy jak to się potoczy Jak tylko wróci Klay to Poole zmieni się w Beala, tak jak mówi Karpik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 15 minut temu, fluber napisał: Jak tylko wróci Klay to Poole zmieni się w Beala, tak jak mówi Karpik:) a to nie najpierw Beal musiałby dobić w rejony Poole'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 zwykly poranek w biurze w Minnesocie, pozdrawiamy wszystkich którzy nie chcieli dać za niego pickow i życzymy podobnych graczy za 5mln na rok, tak by liga była ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: zwykly poranek w biurze w Minnesocie, Do tego goat7 ostatnie 3mecze +12zbiórek grając po 20minut. Ostatni mecz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 17 minut temu, Qcin_69 napisał: zwykly poranek w biurze w Minnesocie, pozdrawiamy wszystkich którzy nie chcieli dać za niego pickow i życzymy podobnych graczy za 5mln na rok, tak by liga była ciekawsza a co z tymi dwoma pickami 1-rundowymi ktore podobno byly na stole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: a co z tymi dwoma pickami 1-rundowymi ktore podobno byly na stole? odrzucone, mną c***opicki lecą tylko kasztany jak ty 1 godzinę temu, mac napisał: Do tego goat7 ostatnie 3mecze +12zbiórek grając po 20minut. Ostatni mecz: Alonzo mam nadzieje doceni kulturę organizacji przy przedłużaniu i to ze znaleźliśmy go gdy nikt nie myślał o nim w kontekście nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 ogolnie w c*** sie poprawil w obronie w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 11 minut temu, człowiek...morza napisał: ogolnie w c*** sie poprawil w obronie w tym sezonie Wśród zawodników którzy zagrali minimum 750 minut w sezonie ma trzeci defensive Raptor. Od końca. Nie wiem gdzie Ci się ten progres w obronie przyśnił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Wśród zawodników którzy zagrali minimum 750 minut w sezonie ma trzeci defensive Raptor. Od końca. Nie wiem gdzie Ci się ten progres w obronie przyśnił:) ja ci juz kiedys mowilem. obejrzyj czasem cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ja ci juz kiedys mowilem. obejrzyj czasem cos. Najlepiej highlighty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: Najlepiej highlighty? moze od czasu do czasu chociaz ten skrot ze wszystkimi posiadaniami? zapewniam, ze szybko dosc przestaniesz nabierac tych kasztanow co u ciebie pomykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: moze od czasu do czasu chociaz ten skrot ze wszystkimi posiadaniami? zapewniam, ze szybko dosc przestaniesz nabierac tych kasztanow co u ciebie pomykają Nom, ciekawe czy w tym roku znowu brakiem opisu będziesz próbował ratować bilans, czy będziesz wrzucał highlighty z 2 trymestru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, fluber napisał: Wśród zawodników którzy zagrali minimum 750 minut w sezonie ma trzeci defensive Raptor. Od końca. Nie wiem gdzie Ci się ten progres w obronie przyśnił:) no rok temu był 2 od końca wiec można mówić o jakimś progresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 17 minut temu, Qcin_69 napisał: no rok temu był 2 od końca wiec można mówić o jakimś progresie Nie, to akurat kennard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 ja bym tego Raptora tak ochoczo nie wyciągał, bo jest na tyle specyficzny, że można niezłe brudy na prawie każdy skład tam znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 A D'Angelo Russell to topka dyrygentów w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja bym tego Raptora tak ochoczo nie wyciągał, bo jest na tyle specyficzny, że można niezłe brudy na prawie każdy skład tam znaleźć To dosyć dobre narzędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi