ozzy110 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 W dniu 16.01.2022 o 21:53, LAF napisał: Jeden z komentatorów słusznie zauważył, że gdyby nie CP3 ta drużyna szorowała by po dnie.Gość daje niesamowity impakt temu zespołowi i ja bym go umieścił na liście GOAT natychmiastowo. Potężny Devin Booker, lider Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 trzaba przyznać, że PRowo Sota weszła na inny level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: trzaba przyznać, że PRowo Sota spadła na inny level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 3 minuty temu, cvbe napisał: pr potrzebny jest tym którym brak talentu, my mamy argumenty, reszta walczy jedynie słowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, LAF napisał: @LeweBiodroSmoka rozumiem, że Sota weszła na inny poziom PR bo do nich dołączyłem, tak ? ; ] Inny poziom to nie zawsze dobry poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Podobał mi się początek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 31 minut temu, fluber napisał: Podobał mi się początek:) Sarenka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 co tam wspominałeś o statystykach @january? problemy ma Minnesota, AHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 12 minut temu, january napisał: Skoro tak nalegasz to niewątpliwie rozważę danie Socie podobnego bilansu co RL Cs (mimo, że tam obudowa jest znacznie lepsza niż w Wolves co też uwzględnię) no myśle ze już w tym momencie wystarczająco się odkryłeś jesli uważasz ze rl Boston jest lepszy od begm Minnesoty, no ale cóż… ciężko o klasę małym ludziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 6 minut temu, january napisał: Przede wszystkim musisz skończyć z manierą oznaczania mnie, a później obrażania. Przywykłeś widocznie do wzajemnego lizania fiutków sobie z współgmami Soty przy każdym znalezionym pojedynczym hajlajcie i masturbowania wzajemnymi like'ami między sobą, ale to nie moja broszka takie akcje Więc albo mnie oznaczasz i dyskutujesz na poziomie spodziewając się normalnych postów, a nie wzajemnego spuszczania się jak tam macie między sobą, albo mnie nie oznaczaj jak nie potrafisz znieść tego jak c***owo zbudowałeś team w tym roku;) W tym trymestrze? Po wylocie na cały trymestr PG13 jak najbardziej. Lepsza głębia i fit w rl Cs. Nie wiem, gdzie miałaby być przewaga naszej Soty niby. wstawaj January, się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 no jeszcze tu Babiarza nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: no jeszcze tu Babiarza nie było A powinien byc częściej bo widać że się zna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: A powinien byc częściej bo widać że się zna:) W sumie jak ma 32 lata to na ile ma wyglądać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 25 minut temu, ozzy110 napisał: W sumie jak ma 32 lata to na ile ma wyglądać xd to taki żart, że ma przebite papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: to taki żart, że ma przebite papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ciekawa przyszlosc rysuje sie przed Clippers. Imo obok Knicks najwięcej mlodego talentu. Imho jakiegoś fajnego grajka na obwód potrzebujesz jeszcze, ale frontcourt zajebiście się klaruje (zakładam Ben+Mobley długofalowo 4-5). Tylko tam o Mikala pewnie mocno będzie trzeba powalczyć latem, ale jest RFA, więc wszystko w rękach Knicks. Za ciepłe słowa ofc dzięki, ale będzie czas w niedalekiej przyszłości, żeby ten zespół jeszcze bardziej ulepszyć długoterminowo. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Imho jakiegoś fajnego grajka na obwód potrzebujesz jeszcze, ale frontcourt zajebiście się klaruje (zakładam Ben+Mobley długofalowo 4-5). Tylko tam o Mikala pewnie mocno będzie trzeba powalczyć latem, ale jest RFA, więc wszystko w rękach Knicks. spokojnie jordan poole jak wjedzie to nie wezmie jencow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) 14 minut temu, człowiek...morza napisał: spokojnie jordan poole jak wjedzie to nie wezmie jencow Mogłem go mieć po rookie season za niezbyt wysoką cenę, ale w tamtej chwili człowiek bardziej się spodziewał, że bliżej mu do zaginięcia w tej lidze niż do bycia choćby solidniakiem, a tu wyskoczył... Edytowane 4 Lutego 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi