Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 20 minut temu, człowiek...morza napisał: bardzo słabo, ale ja juz wielokrotnie Cie oceniałem, wiec nie ma co sie powtarzac Jasne, choć ty akurat mało kogo oceniasz pozytywnie, więc biorę poprawkę na twoją opinie 12 minut temu, karpik napisał: Czy to pierwsza w historii fucha trenera koszykówki, realizowana zdalnie z jego mieszkania w Brooklynie? Za te 10mln które dostanie w tym sezonie obiecał pojawić się osobiście na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 4 minuty temu, Szulim napisał: Za te 10mln które dostanie w tym sezonie obiecał pojawić się osobiście na treningach Ja słyszałem, że po tym jak został oddany przez Hornets, postanowił zakończyć karierę. Zadzwoń do jego agenta, może Ci jakiegoś sobowtóra wysłał do Juta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 minuty temu, karpik napisał: Ja słyszałem, że po tym jak został oddany przez Hornets, postanowił zakończyć karierę. Zadzwoń do jego agenta, może Ci jakiegoś sobowtóra wysłał do Juta. Zakończył karierę już wcześniej - natomiast od razu otrzymał propozycje pozostania w sztabie treningowym co z radością przyjął. Bardzo chętnie dzieli się doświadczeniem ze zdolną młodzieżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: 40% z gry jak się oddaje ponad polowe rzutów za trzy to jest właśnie spoko wynik. Dodaj mocne ft i ts% wychodzi około 55% - czyli przyzwoity raczej wynik 53%. Tyle co średnia z kariery Westbrooka. Godzinę temu, Eld napisał: Na każdej pozycji jest przynajmniej po dwóch bdb w swoim fachu graczy: PG - SGA, Mills SG - SGA, Burks SF - Burks, SGA- Sorry, musiałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 50 minut temu, fluber napisał: 53%. Tyle co średnia z kariery Westbrooka. Sorry, musiałem;) Myslalem ze westbrook to spoko scorer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 godzinę temu, MMM2121 napisał: Golden oczywiście zaniżone, ale już rok temu bodajże @Lucas przewidywał, ze Golden to okolice 8-9 miejsca. W tym roku mam cię w top6, zamiast OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 godziny temu, fluber napisał: Sorry, musiałem;) No ale SGA właśnie może grać na wszystkich trzech pozycjach, choć wiadomo na której jej najskuteczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 godziny temu, Lucas napisał: W tym roku mam cię w top6, zamiast OKC. Czyli będzie na odwrórt :P. Nie no, podoba mi się skład GSW. Jedyne co mnie kłuje w oczy to LaVine i jego wypłata. Ale za Noela, jednego z moich ulubieńców to ma +1W do każdego trymestru. Tak coś czuję, że jeden z nas zrobi kuku top 4 i wyśle ich na wakacje wcześniej. Oby tylko oczywiście zdrowie dopisało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 54 minuty temu, Eld napisał: Ale za Noela, jednego z moich ulubieńców to ma +1W do każdego trymestru. Dziwne. Moje Pelicans nie mieli chyba takiego handicapu, mimo że Noel grał kozak sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Dziwne. Moje Pelicans nie mieli chyba takiego handicapu, mimo że Noel grał kozak sezon. Czy będzie jedyny legitny power ranking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, fluber napisał: Czy będzie jedyny legitny power ranking? Myślę, że ten January wystarczy Nie mam weny na taką robotę obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Dziwne. Moje Pelicans nie mieli chyba takiego handicapu, mimo że Noel grał kozak sezon. Bo połowa Twojego składu to byli centrzy. Sorrounded by tress . A na serio, coś Ci tam dodawałem jak było na styku z konkurentami co Ci niestety chyba nie wyszło na dobre bo Cię Ignacy w wyścigu do nie brania udziału w play-in wyprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @january Skoro Wall jest zdrowy, to chyba będzie liczony jako zawodnik grający niezależnie jak się jego historia dalej potoczy. Tak czy siak 29 miejsce w power rankingu dla Pels to jest hańba i powinny za to polecieć głowy. Cała nadzieja w Marvin Bagley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 26 minut temu, MarcusCamby napisał: @january Skoro Wall jest zdrowy, to chyba będzie liczony jako zawodnik grający niezależnie jak się jego historia dalej potoczy. Tak czy siak 29 miejsce w power rankingu dla Pels to jest hańba i powinny za to polecieć głowy. Cała nadzieja w Marvin Bagley. jak w realu zostanie wykupiony i podpisany przez Paula George to mam nadzieje zrobisz to samo. Ale to wiadomo, Camby to klasa to tak tylko pisze mimo ze oczywistosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, mac napisał: jak w realu zostanie wykupiony i podpisany przez Paula George to mam nadzieje zrobisz to samo. Ale to wiadomo, Camby to klasa to tak tylko pisze mimo ze oczywistosc. na Cambyego można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, january napisał: Co się roster Blazers poaktualizował pół h po opublikowaniu PR to nie mam pytań x) Za dużo dobrego napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @january zrobisz jakaś aktualizacje po zakończeniu tego okienka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 zadamy aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: zadamy aktualizacji Po pozyskaniu dotsona powinni pojawić się w tierze wyżej. @january na pewno zaktualizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 tesknie za nim ::( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi