Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Ja też dostałem 33-49 A para Griffin - Valanciunas to będzie postrach ligi! Tak będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, tangiers napisał: Doncic 15ty, Oladipo 25ty, Middleton 30ty, Vucevic 32ty. Na 8th seed mi to nie wyglada Oladipo liczylem ze zagra pol sezonu. Jakbym go liczyl full to bylbys 6. 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Chyba nawet ten Rockets co Howard im poleciał nie był tak słaby jak ten. Czyli ktory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 O ile Wolves będzie ciężko wyprzedzić to przy względnie ok zdrowiu #6 wydaje mi się realny wynikiem. Chociaż tak jak tutaj ścisk mocno i tak jak sądziłem top8 się mocno odróżnia od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: Oladipo liczylem ze zagra pol sezonu. Jakbym go liczyl full to bylbys 6. Z tego co czytam o jego rehabie to powinien szybko wrocic Plus na instragramie wyglada swietnie co tylko krzepi moje serce Edytowane 1 Września 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 2 minuty temu, january napisał: Multiyear hardcap się tu szykuje xD Ale weź sprzedaj komuś tego Griffina, bo przykro zaczyna być... Wręcz idealnie jak z Bealem w Wizz - uwiązani w cieć-teamie przy Wallu xD Jeszcze się pokłonisz wielkim Pels... Łotrze! Griffin nie na sprzedaż. Lada moment z moich młodych graczy wyrosną nowe Hield, a Wall po urodzeniu dziecka jest nowym człowiekiem. Wróci w wielkim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @fluber Takiemu Chrisowi Paulowi to mozna bylo z automatu pol sezonu liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @Qcin_69 to wszystko z miłości do Dame + zakładam, ze będziesz jeszcze robił ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Lucas napisał: @Qcin_69 to wszystko z miłości do Dame + zakładam, ze będziesz jeszcze robił ruchy Minnesota nigdy nie śpi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Minnesota nigdy nie śpi ! A gracze wynajmują mieszkania na maksymalnie miesiąc i rozpakowują góra jedna walizke Ale jak zjebiesz karierę Damę trzymając tego kasztana Drummonda to się pogniewamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Lucas napisał: A gracze wynajmują mieszkania na maksymalnie miesiąc i rozpakowują góra jedna walizke Tatum już ponad rok w Minneapolis i nigdzie się nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Tatum już ponad rok w Minneapolis i nigdzie się nie rusza Przez chwilę według sources miał ruszyć się na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Lucas napisał: Przez chwilę według sources miał ruszyć się na ławkę Dezinformacja , gracze Minnesoty znają role na najbliższy sezon i wszyscy są zadowoleni, Lillard spoil zespół i wszyscy maja wspólny cel . Mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Orlando Magic a drugim miejscu, za drużyną z Kanady.. no cóż. biorę w ciemno Szykuj się Wschodzie! Potężne Orlando już w tym sezonie wywrze na Tobie swoje znamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 No ale w Playoffs Knicks i tak każdego robią jeśli bez kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, january napisał: Nie. Tu miałem na myśli wschód przede wszystkim no ale i tak są raczej faworytem całej ligi, chociaż to zależy jak się wszystko rozwinie z końcem FA i wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 18 minut temu, MarcusCamby napisał: a Wall po urodzeniu dziecka jest nowym człowiekiem. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 15 minut temu, Lucas napisał: No ale w Playoffs Knicks i tak każdego robią jeśli bez kontuzji Bez kontuzji przy praktycznie braku ławki, to dość odważne założenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 13 godzin temu, tangiers napisał: Z tego co czytam o jego rehabie to powinien szybko wrocic Plus na instragramie wyglada swietnie co tylko krzepi moje serce W Pacers mówili o powrocie koniec grudnia/początek stycznia na ten moment, więc pół sezonu wydaje się być w miarę sensownym założeniem. Poza tym Twój rating po 4 rundzie powinien pójść lekko w górę z uwagi na podpisanie Brunsona i Spellmana. Edit: 2 miesiące temu pare osób lało z tego, że napisałem iż Hornets będą w TOP 10 ligi, a po 3 turze wg tego rankingu są:) Edytowane 2 Września 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3 godziny temu, fluber napisał: W Pacers mówili o powrocie koniec grudnia/początek stycznia na ten moment, więc pół sezonu wydaje się być w miarę sensownym założeniem. Poza tym Twój rating po 4 rundzie powinien pójść lekko w górę z uwagi na podpisanie Brunsona i Spellmana. Edit: 2 miesiące temu pare osób lało z tego, że napisałem iż Hornets będą w TOP 10 ligi, a po 3 turze wg tego rankingu są:) W rankingu stworzonym przez Ciebie sa w TOP10 ligi, to lekka roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 6 minut temu, tangiers napisał: W rankingu stworzonym przez Ciebie sa w TOP10 ligi, to lekka roznica Nie czepiałbym się tu flubera, bo IMO większośc wygląda sensownie, ranking bazuje na głosach wielu userów, a nie tylko opinii flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi