MarcusCamby Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja się nim zawsze jaralem, nawet prawie ci go Podkradlem ;( Ale przegrał jednak miejsce na listach z Milsapem Ale fakt, sporo dałeś za Niego. Jak by dziś wyglądali Pels jakbyś wybrał inną kolejność? Ciężko orzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ale przegrał jednak miejsce na listach z Milsapem Ale fakt, sporo dałeś za Niego. Jak by dziś wyglądali Pels jakbyś wybrał inną kolejność? Ciężko orzec Nie mieliby Walla na supermaxie, wiec z perspektywy czasu nie wiem czy jest się z czego cieszyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) 16/4/5 Delli. Fju fju Jedyny plusowy King WCS Glupi szczegół ... kręci się przy DD zawsze dostając 5 rzutów On ma zawsze albo 12 zbiórek albo punktów. Prawa do Multinova tez maja spurs https://m.youtube.com/watch?time_continue=10&v=FPwtXA7H7qM Bertans. Najlepszy mecz sezonu 21/3/3 8/11 5/8 plus 20 z Wizz vs Otto Porter Edytowane 28 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 I jak go tu nie kochać? Wysoki z mózgiem to bezcenna rzecz w drużynie. Czterech się na niego rzuciło a ten na luzie odegranie na obwód i trójeczka. Dobra akcja też była przy 52:62. Adams przechwyt, coast to coast a Middeltonowi zostało tylko spiepszać z drogi. Easy two points. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ja chciałem dodać, ze pewien pf miał w tamtym meczu 5 bloków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ja chciałem dodać, ze pewien pf miał w tamtym meczu 5 bloków A to jak już dodajemy to Giannis dostał wczoraj siedem czap. Był tak wkurwiony że dał długą w korytarz po meczu bez piąteczek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 o! to chyba on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 DJJ niestety być może out of season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 kto to DJJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Derrick Jones Jr Przykro mi Marcus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy ty LBS po za Nuggets świata nie widzisz? Airplane mode to jeden z bardziej elektryzujących graczy w lidze. W dodatku obrona, dunki, zbiórki i z okresu na okres coraz lepszy rzut. Już odrzucałem oferty dwa first picki za Niego. Derrick Jones Jr Przykro mi Marcus Myślę, że Tobie jest z tą informacją równie ciężko co mi. Chociaż może Jasiek straszy, bo insiderzy Heat jeszcze czekają z oficjalnym info, chociaż uraz określony jako bardzo poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wywaliłeś już sztab medyczny, czy przed zwolnieniem ich jeszcze trochę torturował będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy ty LBS po za Nuggets świata nie widzisz? no a nie? nie chciałem urazić, po prostu nie potrafiłem szybko dopasować tych inicjałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy ty LBS po za Nuggets świata nie widzisz? Airplane mode to jeden z bardziej elektryzujących graczy w lidze. W dodatku obrona, dunki, zbiórki i z okresu na okres coraz lepszy rzut. Już odrzucałem oferty dwa first picki za Niego. Myślę, że Tobie jest z tą informacją równie ciężko co mi. Chociaż może Jasiek straszy, bo insiderzy Heat jeszcze czekają z oficjalnym info, chociaż uraz określony jako bardzo poważny. Też jeszcze nic nie znalazłem MRI dziś. Qrde.. fantastyczny sezon gra do tej pory. Mam świadomość jego talentu podobnie, jak Ty, zatem nawet mi do głowy nie przyszło, żeby Ciebie o niego pytać w wymianie. Trzymamy kciuki, że wróci po ASW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nic mnie tak nie cieszy jak dobra gra walczącego o nowy kontrakt Alexa Lena W nocy wygrana z Clippers ( nie wiem o co chodzi po obu stronach ale to prezent dla lakers) Len z ławki 19/9/2/1/1 7/12 Chłopak walczy o nowy kontrakt. Poprawił rzut za trzy w T2 ponad 13 punktów oraz co mecz złapie kogoś na blok. W nocy Temple i Murray nie grali wiec nie ma co pisać. Trzeba cieszyć się małymi rzeczami. Jeżeli Clippers odpadną z Po to właśnie przez tego typu porażkę Dobry mecz Harrisa Trea i collinsa Słabszy Huertera i fatalny sweet Lou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 LoL Marcus Smart 21 pkt, 7 ast, 5 stl, 2 blk, 2 reb, 4 trójki. W drugim trymestrze 43,2% za trzy punkty przy 4,9 próbach na mecz, TS 60,5%, eFG% 57,4%. Nawet ja się tego nie spodziewałem . I to kolo pykający za średnio 13M na sezon. No i 25 lat pyknie mu dopiero w Marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dziś tez miał grane. Najlepszy na parkiecie. Dobry gość w T2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 LoL Marcus Smart 21 pkt, 7 ast, 5 stl, 2 blk, 2 reb, 4 trójki. Rozier też całkiem nieźle 14 punktów, 7 zbiórek, 7 asyst, 2 trójki, 2 przechwyty, tylko 1 strata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Kilka osób się dziwiło, że oddałem za Zizicia i kilka milionów oszczędności potencjalnego late 2nd roundera i Wesa Johnsona, lol, więc tylko napiszę, że odkąd wrócił znowu do rotacji po kontuzji Tristana (12 meczów), to robi przez 25 minut 13-8 na 63%ts i ma najlepsze on/off spośród starterów Cavs. Wiadomo, że to granie w tankerze, ale chyba nie ma mowy o powrocie do Europy, więc generalnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Osman dzisiaj 26-5-7-2 10/16 FG, 4/8 za 3. Kolejny świetny mecz z jego strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi