Tocheck Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja oddałem do Ronniego swój U mnie też wyprzedaż także zapraszam, chętnie kupię jakiś pick albo gości za 5-3 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 w tym tygodniu pozakladam nowe watki i wrzuce salary wszystkich ekip, juz w 99% mam gotowe arkusze, pozostaly mi kosmetyczne zmiany do ogarniecia jak kwestia pensji tych zawodnikow, ktorzy w zeszlym roku opuscili wiekszosc sezonu, itd. wszystkie picki tez sprobuje zebrać ale generalnie 7 na 20 druzyn ma raczej wyraznie przekroczone salary wiec bedzie troche wymian siłą rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 6 godzin temu, Tocheck napisał: Ja oddałem do Ronniego swój U mnie też wyprzedaż także zapraszam, chętnie kupię jakiś pick albo gości za 5-3 $ Potwierdzam jak coś za ten pick wysłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 3.04.2019 o 08:19, RonnieArtestics napisał: Pick Memphis leci do tecu Og anunoby leci do mnie Jak coś to raczej ja mogę wysłuchać ofert Edytowane 1 Lipca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 11 minut temu, Tecu napisał: Jak coś to raczej ja mogę wysłuchać ofert Ale Ronnie też może, nie zabraniaj Mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 5 minut temu, cvbe napisał: Ale Ronnie też może, nie zabraniaj Mu Może być moim agentem, podzielę się prowizją jak znajdzie dobrą ofertę A tak serio to czas na to by to wszystko podsumować. Wierzymy w Ciebie Wilson i z góry dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zapomniałem tecu ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zamiast Carrola mam w składzie słabszą Kurę z tego co widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Bo tak powinno być, Carroll widnieje u mnie w teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 comish zawsze układa ligę pod siebie, był czas się przyzwyczaic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy u nas w offseason można mieć więcej graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Czy u nas w offseason można mieć więcej graczy? tak, w offseason tak, jakas polowa druzyn ma u nas 14 zawodnikow ze wzgledu na IL spota. do końca wrzesnia trzeba wtedy zejsc z jakiegos gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 te osoby formalnie jeszcze nie potwierdziły, że grają dalej w następnym sezonie. Brooklyn Nets - Pabloboar Charlotte Hornets - Mikowal83 Philadelphia 76ers - Buu San Antonio Spurs - Bulls2006 Utah Jazz - Gawron24 temat z deklaracjami na sezon 19/20 tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 @pabloboar @Mikowal83 @Buu @bulls2006 @Gawron24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 51 minut temu, wilson44 napisał: Rookies Salary Chyba rookie od 10 miejsca w dół mają salary 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) no własnie nie. rok temu juz bylo mowione, ze te ceny 1 to za niskie. Bulek wrzucal wyliczenia stronę, czy dwie wczesniej w tym temacie. Salary rookasów: pick#1 27 pick#2 15 pick#3 13 pick#4 12 pick#5 10 pick#6 9 pick#7 8 pick#8 8 pick#9 8 pick#10 7 pick#11 6 pick#12 6 pick$13 4 pick#14 4 pick#15-60 3 undrafted 1 Edytowane 3 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 zapraszam do wątku na nowy sezon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi