LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Po co dawać nieprawdopodobne scenariusze? Przecież HOU zaraz będzie przed DEN... Zdecydowanie LAC to najłatwiejszy rywal dla Joka. żeby nie kontynuować offtopu w temacie CS, przypomnę tylko, że dannygd miał Denver na 10 seedzie przed sezonem, więc jego wszelkie wynurzenia nt. pozycji Joka w lidze trzeba brać raczej z szerokim uśmiechem na ustach, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 żeby nie kontynuować offtopu w temacie CS, przypomnę tylko, że dannygd miał Denver na 10 seedzie przed sezonem, więc jego wszelkie wynurzenia nt. pozycji Joka w lidze trzeba brać raczej z szerokim uśmiechem na ustach, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Nie tylko na ten temat lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @up może wasze typy różnych ekip sprawdzimy? Grunt że kolejny post nabity macie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) indy bez dipo zdaje sie grac nawet lepiej niz z nim. zreszta,lider liderowi nierowny [dipo to nie curry czy harden]. btw - ile razy,obstawiajac u buka,'oszukaliscie' sie sadzac,ze 'druzyna A bez lidera' = latwy win dla druzyny B?! life is brutal ... p.s. przed poprzednim sezonem stawialem denver jako 4. na zachodzie. przed sezonem 2018/19 juz nie bawilem sie w zadne 'typowanki'. nie ma co wrozyc z fusow... Edytowane 25 Marca 2019 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @up może wasze typy różnych ekip sprawdzimy? Grunt że kolejny post nabity macie.... ojej, to dajesz tylko co to ma do Denver i Jokicia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @up może wasze typy różnych ekip sprawdzimy? Grunt że kolejny post nabity macie.... No sprawdziłem. Biorąc pod uwagę stan na teraz to moje typy średnio rozjeżdzają się o 2,6 miejsca a Twoje o 3 miejsca. Dodatkowo mam tylko jeden mega rozjechany typ (więcej niż 6 pozycji) - Clippers. Ty takich masz pięć. Wisienka na torcie to para Pelicans vs Wolves w 1szej rundzie. I CO ŁYSO CI KOSZYKARSKI NOOBIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 tylko co to ma do Denver i Jokicia?Nie wiem po co zaczynasz, ale następnym razem zacznij od sprawdzenia dokładnego... Bo po pierwsze typowałem na 9 (Ty na 7), a po drugie pisałem, że to kandydat do PO - normalnie przepaść między nami była! Co więcej pisałem, że 6-8 ekip ma równie wielkie szans na HCA co na znalezienie się poza PO... (patrz poniżej) Ale brawo chłopie, zabłysnąłeś wytykając mi zły typ Biorąc pod uwagę stan na teraz to moje typy średnio rozjeżdzają się o 2,6 miejsca a Twoje o 3 miejsca.Pudło dalej jest pudłem - idź do buka powiedz, że mniej się pomyliłeś Dodatkowo mam tylko jeden mega rozjechany typ (więcej niż 6 pozycji) - Clippers. Ty takich masz pięć.Długo szukałeś klucza z tymi 6 pozycjami, bo akurat w kilku o tyle się pomyliłeś? ;D Wisienka na torcie to para Pelicans vs Wolves w 1szej rundzie.Masz rację, tylko taki bystry miszcz e-nba jak Ty mógł przewidzieć rozsypkę Wolves i Davis dramę. Gratulacje! A nie... jednak chyba też coś przewidziałem... Biorąc pod uwagę dzisiejsza sytuację w zespołach, to ja widzę ligę w RS tak: (...) 4. Wolves (...) Bez Butlera będą na skraju PO. 5. Z Davisem i Jrue Pels mogą powalczyć o HCA, ale takich ekip jest 6 i dwie będą poza PO, więc.. I CO ŁYSO CI KOSZYKARSKI NOOBIE? Żebyś wiedział, aż się "skichałem" pod prysznicem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Panowie te typowanka to zabawa była, a Wy je traktujecie jak konkurs o złote kalesony. Skończcie już te niesnaski i lepiej powiedzcie z kim Nuggets odpadną w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Rox maja juz 5 meczow straty, PTB bez Nurka raczej nie zrobia runu, wiec to 2 miejsce coraz blizej fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Nie tak dawno wyszlo mi że Houston jednak dogoni Denver ale jest już po zawodach. Denver dwojeczka pewna GSW ma jednak łatwiejszy terminarz My (PTB) powalczymy o 3 chociaż po ostatnich wydarzeniach i tak to wszystko wygląda tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Rox maja juz 5 meczow straty, PTB bez Nurka raczej nie zrobia runu, wiec to 2 miejsce coraz blizej fajnie trzeba jeszcze wygrać przynajmniej dwa mecze w next 5, wtedy będzie można się oficjalnie cieszyć co tam się dziś odjebało, bo jak widzę 29 punktów w drugiej połowie, to aż się boję oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 ano w drugiej polowie 'brylki' zagraly omal tak c***owo,jak 'tloki' w pierwszej. generalnie,mecz wybitnie ciezki do ogladania. ilosc przestrzelonych rzutow z dystansu,porazajaca,przy czym nie bylo to wcale spotkanie 'defensywnych buldogow'. widac zmeczenie sezonem,oj,widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jakiś mały kryzys* jest - dobrze, że teraz a nie za 3 tygodnie Teraz ciężkie b2b - super byłoby zrobić 1-1 * to miłe jak kryzysem można określać wygrane w kiepskim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 To się nam Murray rozkręca Jok i Murray super duo dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ben Taylor wypuścił filmik o Jokiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt1 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Momenty są? Dla LBS i Julka cały filmik to jeden wielki moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ben Taylor wypuścił filmik o Jokiciu W sumie - szczególnie jeśli chodzi o D - to kolo nieźle zgapił z tego co już tu pisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Trzeba już chyba otwarcie przyznać, że Jok ma coś z głową. Na początku brałem te jego wybuchy jako ambicję, ale po tych dwóch ostatnich akcjach z Pacers i dzisiaj, to jest mega red flag i niestety ciężko nazwać takie zachowanie inaczej niż idiotycze. Co do samego meczu to na standardzie - ew. wejście na 1 seed znowu spętało nogi, kolejna już tragiczna druga połowa w naszym wykonaniu, a na dokładkę Murray dość mocno podkręcił kostkę. Nie ma winu nie ma prawie pewnej dwójki, a to był przedostatni mecz z kategorii tych łatwiejszych. Jest kryzys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Policz jeszxze dokładnie punkty połowy meczu Epicki wynik Obejrzałem mecze ostatnio Denver i nawet te wygrane były takie nerwowe bardzo. Język ciała graczy tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi