Lu- Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Bazemore zdrajca. Szkoda, że 15 STL i 10 BLK nie trzepnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Troszkę zdziwko że leżał na fa, bo ma 4 game week i raczej marnych przeciwników, plus Prince się połamał ale to akurat wyszło już po pobraniu go. Szkoda że w asystach nadal moi grają jak pizdy, z drugiej strony Harden grał dopiero raz, a James ani razu, to to się powinno wyrównać. btw. patrząc na rozpiskę loraka, to nie dziwię się, że pierwsze 3 tygodnie były takie se skoro mam 83 rozegrane spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Buła, rób screenshota póki możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 k**** CJ McCollum teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 kiedyś musieli moi wrócić do swoich norm. poza tym twoi też szaleją ze skutecznością, a w punktach tak czy inaczej byś przegrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Roger, 4-5 biorę w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) oczywiście mecz sezonu życia musiał Hassan zagrać właśnie w tym tygodniu. Edytowane 8 Listopada 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Czy leśmieć mógłby przestać kaleczyć te wolne, bo psuje mi statystyki w tej kategorii. btw. Fournier dziad pierdolony gra tydzień życia chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 oczywiście mecz sezonu życia musiał Hassan zagrać właśnie w tym tygodniu. W sumie to bloki i tak wygram, a punkty i tak przegram. Z FG i zbiórkami chyba podobnie. Te 2 asysty chyba najlepsze lol. Czy leśmieć mógłby przestać kaleczyć te wolne, bo psuje mi statystyki w tej kategorii. Przecież 77,2% to jest career 2nd best ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Serio? Nawet nie wiedziałem, że ma prawie 80%. Ten tydzień jednak wyjątkowo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Jak mialem go 2 lata temu, robil 67%. Czlowiek ciulal kazdy FT low-volume ludzmi pokroju Klaya albo McColluma, po czym LeBron robil w tygodniu 20/30 i bylo pograne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dobrze że w składzie mam DeAndre Jordana, ten to robi różnicę w tym roku na FT lol. Teraz już chociaż wiem o czym pisał lorak, gdy wspominał, że James i Jordan to słaby fit. No słaby, bo LeBron zaniża mi te FT% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 O k**** rzeczywiście deandre rzuca w tym roku wolne prawie jak kura rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja wiem, że jestem z tym nudny fhuj, ale jakby ktoś spoza pytał, to 91$ dałem za Townsa, a nie Wendella Cartera. Dobry dzik w roto z tego cielaczka. Przydaje się bardzo. Dragon znów się obsrał na rzadko i nie zagrał. No ale 6-3 jest mega wynikiem. Niestety u Rogera do grania zostali kozacy, u mnie raczej szroty z FA. Będzie ciekawie, obstawiam 4-5. BTW, mógłby Ci się ktoś połamać, bo akurat na mnie wyszedłeś na pełnym zdrowiu. Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 WAR BOBAN Walczym o zbiorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 BTW, mógłby Ci się ktoś połamać, bo akurat na mnie wyszedłeś na pełnym zdrowiu. Przypadek? W sumie to tylko na pojedynek Marca wylecieli mi Harden z Bookerem, dwa pierwsze tygodnie grałem pełnym składem. Nie wiem co obstawiać w naszym pojedynku, bo blisko jest w FT, AS, RB, STL i nawet w TO, bo dziś "odrobiłeś" trochu tych strat. Up for grabs jest 5 kategorii i będą decydowały detale. W FG i BL i 3P z PTS chyba pozamiatane na 2-2. Boję się trochę, że dziś Durant wypierdoli kosmiczne staty bez Draymonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 TO's też sądziłem, że przy 4x Harden będę mieć do przodu. Za emocje w tej kategorii podziękuj Panu "91$"... choć w sumie i tak lepiej wyjebać 91$ na Townsa niż 40$ na D'Angelo ;] Za brak emocji w PTS i 3PTS odpowiedzialny jest Redick. Skoro mam te kategorie przegrane, powinienem go posłać do piachu zwłaszcza, że kaleczy FG ostatnio przeokrutnie. Pomyślę o tym. FT wygrasz zapewne, bo u mnie jeszcze będzie grał Dwigh, więc pewnie tydzień skończę z 75%. Piszesz, że Fournier gra mega tydzień, ale on zagrał dopiero jeden mecz. Był u mnie rok temu i dawał radę, dzięki Lorak. Na pewno jest lepszy niż niedojebany DSJ. Kim jest do c.huja Paskal Siakam i czemu tak dobrze gra? Po nazwisku bym przyjął, że to jakiś z wyznawców bogini Kali z filmu Indiana Jones "Świątynia Zagłady". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Piszesz, że Fournier gra mega tydzień, ale on zagrał dopiero jeden mecz. Dwa zagrał i luźno jest Twoim najlepszym zawodnikiem w tym tygodniu. Najwięcej punktów, trójek, asyst i przechwytów, k**** no nawet 2 bloki i 50% z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 jędker mamy czwartek, pograsz coś czy nie za bardzo? wygląda na to, że po dzisiejszych meczach też nie wyjdziesz z 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi