marzec Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Mam sg i sf lu. Nie mam za to pg chyba ze rozdwoje oladipo :] Tacy sobie sa, ale znowu nie najgorsi i co wazne pewnie na ponad 75 gier. Takze wieeesz ja nie panikuje 100 wypi****le na jakiegos gortata i moze cos z trgo bedzie. Ale fakt nie zakladam bym hyl wyzej niz rok temu czyli 5. No chyba ze ayton to drugi tim duncan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Aha, ten Ayton to Ci potrzebny jak k.urwie majtki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 jak przysypiales to lorak w c*** chwalil ten wybor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 jak przysypiales to lorak w c*** chwalil ten wybor ;] ale ja nie mówię, że Ayton to c***owy pick, mówię, że jeśli w tygodniu zrobisz 1500 zbiórek, to nadal dostajesz za nie jeden punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 no przeciez zakladam ze bedzie mi zapewniał wygrane nie tylko w zbiorkach ;] spokojnie lu. sezon sie wygrywa na fa jak wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 spokojnie lu. sezon sie wygrywa na fa jak wiesz. Przed FA jednak bym dał: 1. Niespierdolony draft, 2. Unikanie kontuzji u superstarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Kornet mimo CY dziś bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 czyli nadal po c***u ten ranking ;] da się znaleźć jakieś zmienne w algorytzmie żebym nie był niżej niż Marzec? No bo już tak na serio, skoro Marzec nie ma SG i SF, to ciężko przyjąć żebym miał gorszy skład od niego. trochę zmarnowałeś FT KATa oraz Duranta biorąc Dwighta (zresztą Roger podobnie). Randle czy Smith też tu nie pomagają. ale generalnie masz 4 mocne kategorie, a Marzec tylko 3, więc o ile w takiej tabeli jesteś niżej (choć tylko o 3 pts, więc to żadna różnica), to w matchupach powinieneś sobie radzić lepiej. w sumie nie bardzo wiem jak ugryź projekcje dla H2H, bo tygodniowe pojedynki czynią to dość nieprzewidywalnym. ale jak spojrzymy na rozkład kategorii, to będziesz wyżej od Marca ;] GM 12-10 9-7 6-4 3-1 GORA DOL chytry 3 4 1 1 7,0 2,0 cwebb 4 2 2 1 6,0 3,0 lorak 2 4 0 3 6,0 3,0 pewee 2 3 2 2 5,0 4,0 ai 2 3 1 3 5,0 4,0 rob 2 3 2 2 5,0 4,0 bolduck 2 2 2 3 4,0 5,0 lu 1 3 3 2 4,0 5,0 bula 3 1 2 3 4,0 5,0 marzec 3 0 3 3 3,0 6,0 roger 2 1 3 3 3,0 6,0 jendras 1 1 6 1 2,0 7,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Pojedynczy rzeznik FT chyba jest bardziej do przezycia w h2h niz roto. Takie mam przynajmniej wrazenie. Zaluje, ze nie wjebalem tych dolarow w Sraytona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ligę zacząłem na yahoo. Miałem problem z ustaleniem kolejności waiver, bo nie rozmawialiśmy o tym podczas draftu wcale, a wbrew pozorom może się to okazać ważne. Musiałem więc przyjąć jakieś sensowne rozwiązanie, które nie krzywdziłoby żadnego z zespołów. Uznałem że najlepiej będzie jak odwrócimy tabelę z poprzedniego sezonu, a dwóch ludkow których nie grało rok temu, wrzucę w środek. Mam nadzieję, że nikomu takie rozwiązanie nie wadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ligę zacząłem na yahoo. Miałem problem z ustaleniem kolejności waiver, bo nie rozmawialiśmy o tym podczas draftu wcale, a wbrew pozorom może się to okazać ważne. Musiałem więc przyjąć jakieś sensowne rozwiązanie, które nie krzywdziłoby żadnego z zespołów. Uznałem że najlepiej będzie jak odwrócimy tabelę z poprzedniego sezonu, a dwóch ludkow których nie grało rok temu, wrzucę w środek. Mam nadzieję, że nikomu takie rozwiązanie nie wadzi. Nie ukrywam, że mi trochę wadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ja tam bym dał nieobecnych na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Lol Roger. Wyjazd na koniec waivera. Edytowane 2 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 roger cioto mam jakies przeblyski. dobrze kojarze ze mnie okradles z josha jacksona na koniec draftu? lorak uczciwie pewnie potwierdzi. oddawaj go k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 lorak do marca - teraz wybierasz; a ile mam wolnych miejsc; dwa; aha to biorę Bagleya i Josha Jacksona; możesz wziąć tylko jednego; a ok, to biorę Bagleya; roger teraz Twoja kolej; biorę Jacksona. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 takiego czegos nie pamietam, klamiesz na pewno. poza tym stales kolo mnie powiedzialem glosno dwa nazwiska wybralem jedno a ty za sekunde to drugie? ;] c*** z ciebie i tyle bo na pewno o nim nie myslales 5 sekund wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 coraz bardziej mi się podoba mój skład to zupełnie odwrotnie niż rok temu kluczowe będzie zdrowie walla i rubio progress mitchella po reszcie to mniej więcej wiadomo czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 roger cioto mam jakies przeblyski. dobrze kojarze ze mnie okradles z josha jacksona na koniec draftu? lorak uczciwie pewnie potwierdzi. oddawaj go k****. nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 coraz bardziej mi się podoba mój skład to zupełnie odwrotnie niż rok temu kluczowe będzie zdrowie walla i rubio progress mitchella po reszcie to mniej więcej wiadomo czego się spodziewać. LOL, akurat pamiętam, że rok temu też się jarałeś pisząc, iż jeśli LMA będzie miał dobry sezon, to jesteś faworytem ;] BTW, Kevin Knox, bitchezzz !!! PS. Kto dawał 1$ za TJa Warrena? Oddam go za tego jednego dolarka. PS2. Hassan będzie naku.rwiał. Cały rok będę żałować, że nie poszedłem w licytację PS3. Tyle kocurków na FA, a nie ma za bardzo kogo wyjebać. Randle będzie nowym DMC, Dennis Smith Jr będzie jak CP3 przy DAJu, Dragic będzie miał sezon S.Nasha. Howard na luzie pierdyknie 15-12-2, Knox to nowy unicorn. Eric Gordon pobije rekord trójek w sezonie. Co by nie mówić, mój zespół nie ma słabych punktów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Bula chyba co rok jest zadowolony ze swojego skladu. Co ciekawe LMA mial bardzo dobry sezob, a skonczylo sie jak zwykle ;] Edytowane 3 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi