Jendras Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Oglądałem wtedy trochę Kansas, choć bardziej dla Embiida i z Wigginsem rzeczywiście był taki problem, o którym pisze BMF. Trochę próbowano tłumaczyć to systemem, ale w NBA obawy się niestety potwierdziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) @BMF - moja wypowiedź żartobliwa była, wyluzuj. A swoją drogą odpowiadasz pewnie dlatego, że gdy ja napisałem: 6 godzin temu, dannygd napisał: Bo u niego głowa, etyka pracy to spore minusy i stąd tyle porównań do Wigginsa Ty połączyłeś w jednej wypowiedzi dwie różne rzeczy, tak jakbyś odpisywał o etyce pracy RJ (w kontekście Wigginsa) a pisał o zaangażowaniu na boisku: 5 godzin temu, BMF napisał: Wiggins w NCAA był krytykowany za to, że niespecjalnie mu zależy (...) Barrett jest przez wszystkich chwalony za etykę pracy przez co małe niezrozumienie wyszło. Tylko to (kończąc wątek, bo obaj mówimy troszkę o czym innym, a ja zgadzam się w 100% z tym, że na boisku RJowi az za bardzo zależy, a Wigginsowi na boisku średnio do mało zależało) nie jest odpowiedzią na słabą głowę (IQ/decision making) i etyką pracy (nad rozwojem własnym po meczu) o której ja pisałem... Porównanie do Wigginsa (których jest mnóstwo na pro mockach) nie wynikają z ich mentalności boiskowej (która jest różna - może nie jak ying/yang ale co najmniej o 50%), a raczej efektów innych różnych wad - które dają poniekąd małą efektywność. PS. A ta wstawka - już nie pierwszy raz, mega słaba: 35 minut temu, BMF napisał: Dzięki za cztery zmarnowanie minuty mojego życia na dalsze udowadnianie czegoś, o czym wszyscy inni wiedzą. serio to takie trudne zauważyć, że ja pisałem trochę o czymś innym, zanim zaczniesz wklejać x cytatów, które poniekąd nie odpowiadają na mój post i pisać, że to ja Ci zmarnowałem czas? 8 minut temu, Jendras napisał: Oglądałem wtedy trochę Kansas, choć bardziej dla Embiida i z Wigginsem rzeczywiście był taki problem, o którym pisze BMF. Trochę próbowano tłumaczyć to systemem, ale w NBA obawy się niestety potwierdziły. Tak jak teraz trochę ułomności RJ tłumaczy się Zionem... niemniej red alerty ma i to spore, Edytowane 19 Czerwca 2019 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 11 minut temu, dannygd napisał: moja wypowiedź żartobliwa była, wyluzuj Musisz być duszą towarzystwa. -- No, Pels, wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 2 minuty temu, BMF napisał: Musisz być duszą towarzystwa. Grunt to na koniec osobista wstawka niemająca nic wspólnego z merytoryką dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 draft jest dzis w nocy czy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Moja wypowiedź też była żartobliwa, wyluzuj, hehe. Teraz, PH#1 napisał: draft jest dzis w nocy czy jutro? Jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 23 godziny temu, january napisał: Ponoć wpadnę A o ktorej startujecie?:) Ponoć okpala mocno idzie w gore po ostatnich workoutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Tak sobie patrze na tych wszystkich obroncow/skrzydlowych co sa dostepnie w pierwszej rundzie i w sumie każdy przydałby sie Orlando wiec nie mam nawet jakiegos faworyta a i tak czuje ze wybierzemy Bol Bola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: Pewnie przed draftem, ale to Przemek i Kryspin wiedzą, ja tylko gość. Co do tego kto idzie w górę, to Claxton nie bez powodu dostał zaproszenie do GreenRoom. Typ to jest takie "lustro" jak chodzi o perimeterD, że aż czasem nie można w to uwierzyć. @Przemek_Orliński to o której startujecie? On chyba przez dłuższy czas był w trzeciej dziesiątce mocków, więc przy 23 graczach zaproszonych, nic dziwnego, że się tam znalazł. Pewnie pójdzie pod koniec drugiej dziesiątki, może w połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: Yup, gdzieś tam w range 17-22. Chyba, że Cs z 14 poszaleją, bojąc się go stracić ;> Ogólnie oni z KPJ dostali dodatkowe zapro nagle, co sugerować może pick wyżej niż zakładano wcześniej tego duetu. Do green roomu chyba z reguły zaprasza się zawodników, co do których jest pewność, że zostaną wybrani? Więc prawdopodobnie jakieś kluby im złożyły już obietnicę wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 22 minuty temu, fluber napisał: to o której startujecie? Jeszcze nie ma sztywnej godziny. Ja teraz siedzę w biurze, a Kucio chyba jedzie w rodzinne strony, więc jak coś to godzina będzie wieczorem podana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 2 minuty temu, Przemek_Orliński napisał: Jeszcze nie ma sztywnej godziny. Ja teraz siedzę w biurze, a Kucio chyba jedzie w rodzinne strony, więc jak coś to godzina będzie wieczorem podana :] Czekam zatem z niecierpliwoscia i wspolczuje ze siedzisz dzis w robocie;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 19 minut temu, fluber napisał: Czekam zatem z niecierpliwoscia i wspolczuje ze siedzisz dzis w robocie;( Dostałem informację od ojca dyrektora, że start około 24:00. A współczuć nie musisz, bo dzięki temu jutro zaczynam długi weekend :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Griffin GOAT confirmed jeżeli to by się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) po tą czwórkę od Pels to z każdej strony dzwonią https://twitter.com/AdamMKaufman/status/1141673953771081728 Edytowane 20 Czerwca 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, BMF napisał: Griffin GOAT confirmed jeżeli to by się udało. Nie wierzę , że Rosas by oddał w paczce za 4 pick, swoją 11 + RoCo... skoro próbuje handlować Wigginsem do którego trzeba dopłacić. Tu musiałby grubszy deal iść z młodzieżą Lakers w tle... Tymczasem przed draftem małe zestawienie: Edytowane 20 Czerwca 2019 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Hunter vs Culver - kogo powinni wziac Cavs ? Wydawalo mi sie, ze Hunter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 35 minut temu, dannygd napisał: Tymczasem przed draftem małe zestawienie: Co to w ogóle jest?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 24 minuty temu, memento1984 napisał: Hunter vs Culver - kogo powinni wziac Cavs ? Wydawalo mi sie, ze Hunter. Culvera, ale to ryzykowny pick. Ten deal z Sotą chyba realny, win-win dla obu stron, zwłaszcza jak Pels nie dostaną niczego lepszego za Garlanda. Inna sprawa, że chyba błędem jest trzymanie Holidaya. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Mój big board na szybko 1.Zion 2 Culver 3. Barett 4. Clarke 5. Morant 6. Hunter 7. White 8 Reddish 9. Washington 10. Williams 11. Garland 12. K. Porter 13. J. Porter 14. Okeke 15. Hayes 16. Bol 17. NAW 18. Claxton 19. Sekou 20. Langford 21. Thybulle 22. Bazley 23. Little 24. THT 25. Smailagic 26. Herro 27. Samanic 28. Rui 29. Davis 30. Windler 31. C. Johnson 32. Edwards 33. K. Johnson 34. Kabengele 35. Okpala 36. Nowell 37. Jerome 38. Jeffries 39. King 40. Fernando 41. Oni 42. Konchar 43. Leque 44. Zoosman 45. Braizdeikis 46. Roby 47. Poole 48. Matthews 49. Martin 50. Reaves 51. Mcdanields 52. Mann 53. Robinson 54. Gafford 55. Wright Foreman 56. Dort 57. Norwell 58. Schoefield 59. Ponds 60. Waters Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi