karpik Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) karpik, ja wiem, ze ciezko przebolec brak sukcesow melo w nyk, ale to bylo juz tyle lat temu...Wut? Myślałem, że jesteś bardziej poważny. gdzie ja pisalem, ze melo bedzie swietnym shooterem? czy ty naprawde sadzisz, ze melo do konca swojej kariery czyli przez jakies 5 lat bedzie palowac po 15+ rzutow na mecz? ze bedzie nadal pierwsza opcja?Skoro ma być to najefektywniejsza wersja Melo, to kim ma być jeśli nie świetnym shooterem, aby to osiągnąć? Przecież 80% rzutów w jego wykonaniu to jumperki. Mam nadzieję, że uważniej będziesz czytał co piszę, ponieważ 2 posty wcześniej sam pisałem o Melo-rolesie, chyba, że Ci się coś pomerdało i z tą pierwszą opcją, to nie było do mnie. powtorze - jest szansa ze melo bedzie efektywniejszym shooterem w hoouston niz kiedykolwiek, bo inna rola, inny zespol, inny(?) melo?Uważasz, że jest szansa. Masz rację. Jest również szansa, że Legia Warszawa wygra w tym sezonie Ligę Mistrzów. Edytowane 24 Lipca 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Bodajże Karpik to wcześniej napisał, a ja powtórzę: dlatego cienko widzę zrobienie z niego gościa stojącego w rogu, który czeka na podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Skoro ma być to najefektywniejsza wersja Melo, to kim ma być jeśli nie świetnym shooterem, aby to osiągnąć? Przecież 80% rzutów w jego wykonaniu to jumperki. Mam nadzieję, że uważniej będziesz czytał co piszę, ponieważ 2 posty wcześniej sam pisałem o Melo-rolesie, chyba, że Ci się coś pomerdało i z tą pierwszą opcją, to nie było do mnie. Może być i "najefektywniejsza", ale tez na proporcjonalnym poziomie. Piszę o tym od początku, ale widzę nie dociera.. Twój pierwszy post odnosił się do historii z Thunder, ktora moim zdaniem - jest prawdopodobna, ze sie nie powtorzy. Bo to, tamto i jeszcze tamto - wszystkie "tamto" znajdziesz w moich poprzednich postach. Mi już nie chce się powtarzać. Uważasz, że jest szansa. Masz rację. Jest również szansa, że Legia Warszawa wygra w tym sezonie Ligę Mistrzów. No tak, dlatego od kilku postów nie przedstawiam zadnych argumentow w dyskusji o Melo... Cytujac ciebie powyzej: "Wut? Myslalem, ze jestes bardziej powazny" Dla mnie eot. To co chciałem przekazać, przekazałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 do thunder melol przechodził jeszcze jako "gwiazda", teraz on sam zapewne zdaje sobie sprawę, ze jest "łowcą pierścienia" czy coś w ten deseń, więc na tej zasadzie może mu się udać w rox, choć oczywiście patrząc w jakiej jest formie nawet tego pewnym być nie można, tak czy siak rox dużo nie ryzykują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Iso Melo i defence Melo>potencjalne korzyści z jego stania w rogu. Już wskrzeszony Anderson im więcej da. D podobne. Nie będzie kisił piły w iso a i tróję ma lepszą. Jak ja się cieszę, że nie ma go już w OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 grajek z takim potencjalem w ofensywie [chocby i u schylku kariery] za takie pieniadze,to na brainer. z czym tu dyskutowac?! - typowa 'low risk,high reward' sytaucja. a nuz,bedzie jak z joshem 'mam rodzine do wykarmienia' smithem?! nie ma gm-a w nba,ktory by dzis takiej umowy z melo nie podpisal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 grajek z takim potencjalem w ofensywie [chocby i u schylku kariery] za takie pieniadze,to na brainer. z czym tu dyskutowac?! - typowa 'low risk,high reward' sytaucja. a nuz,bedzie jak z joshem 'mam rodzine do wykarmienia' smithem?! nie ma gm-a w nba,ktory by dzis takiej umowy z melo nie podpisal... A słyszałeś o Bobie Myersie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Jeżeli Paul to taki ziomek z Melo, a do tego wiemy, że CP3 lubi być generałem, to faktycznie jest to jedyne miejsce, gdzie może się zdarzyć cud i Melo dopuści do siebie myśl, żeby zmienić swoją grę. Ma tam warunki, żeby pograć o mistrzostwo (teoretycznie), jest tam zapotrzebowanie na kogoś, kto coś dużego wniesie (czyli, jak to powiedzieć, przygotowana scena), talentem dysponuje. Niech tylko głowa się dostosuje. Czy to za dużo do oczekiwania, to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 A słyszałeś o Bobie Myersie? Tam to mają tylu chętnych, że dziwne czemu jeszcze płacą grajkom za granie, zamiast sprzedawać membership w mistrzowskim teamie.,Powinni zrobić tak jak ze sprzedażą licencji na krzesełka w nowej arenie.,Chcesz pierścień?., Brakuje ci tytułu mistrzowskiego w legacy? No Problem.,Wypisz czek dla Lacoba&Grubera na $5/10/15 M, a w zamian dostaniesz miejsce w drużynie GSW i 99.9% szans na tytuł mistrza NBA., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Czy z wymianą Anderson za Batuma to jest coś na rzeczy czy to tylko pobożne życzenia niektórych dziennikarzy? Myślę że jordan poszedłby na to. Tony za to by się pewnie nie ucieszył. Dla mnie ma to sens. Edytowane 30 Lipca 2018 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Dobre by to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Myślę że jordan poszedłby na to. A co już całkiem zwariował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Lowe (?) powiedział, że Rockets chcą spróbować oddać Andersona za JR Smitha. Niby nie ma LeBrona, ale ruchy tak jakby był. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Najpierw Carmelo, teraz J.R Smith. Panie Morey, to nie 2012 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #StayMe7o https://twitter.com/dmorey/status/1029054492900253701?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) #StayMe7o https://twitter.com/dmorey/status/1029054492900253701?s=19 P O W E R S H I F T O W E R S H I F T Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 przy okazji tego jakże znaczącego ruchu, oraz jako że zrobiono to w wątkach paru innych drużyn, pokuszę się o szybką analizę schedule: policzyłem i widzę że są 82 mecze, z tego 3 albo 4 z GSW, reszta z jakimiś pionkami. Widzę też że ok 40 u siebie i, niestety, aż ok. 40 na wyjeździe, no ale co zrobić. Jest kilkanaście meczy w listopadzie, grudniu, styczniu i tak aż do kwietnia, z czego ok 40 z drużynami >.500 i ok 40 z drużynami poniżej .500 . Przepraszam za przybliżenia ale google sheets mi trochę przymula i liczyłem na oko. Nie wiem jak tam RARPM engelmana i estimated win factor, ale na moje oko pachnie tutaj bliansem w okolicac 76-6 albo 75-7 jako że liczę, że wszystko poza meczami z GSW wygramy, no i może zdarzyć się wtopa w Philly, Boston bądź Toronto, i ten młody Mitchell z Jazz też może nam jeden mecz urwać. Ogólnie całkiem niezły schedule i z optymizmem spoglądam na nadchodzący sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 "Rockets coach Mike D'Antoni says he doesn't know yet whether Anthony will start or be used off the bench." To jakiś żart? Chyba nie po to go ściągnęli, żeby grzał ławę, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 "Rockets coach Mike D'Antoni says he doesn't know yet whether Anthony will start or be used off the bench." To jakiś żart? Chyba nie po to go ściągnęli, żeby grzał ławę, co? Żartem jest branie Melo Jazz non stop atakowalo po switchu Melo bo ten był zawsze źle ustawiony. Jakoś gość z ławki zamiast Andersona jest ok. Jako starter jest żartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Jakoś gość z ławki zamiast Andersona jest ok. zamiast kogo? --------------------------------------------------------------------------- w ogóle jeśli D'Antoni really meant that to zaczyna mi wyglądać na to że on na starość naprawdę zmądrzał, któryś już raz w ostatnim czasie mówi bądź robi pozytywne rzeczy o które bym go nie posądzał To jakiś żart? Chyba nie po to go ściągnęli, żeby grzał ławę, co? jakim memem proponujecie na to odpowiedzieć? ta dziewczyna w samochodzie 'seriously' jest naprawdę spoko, ale nie chcę za często dawać żeby się nie znudziła. Może facepalmująca panda? Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi