Skocz do zawartości

Kwiecień plecień.......

badboys2

Rekomendowane odpowiedzi

k**** mać, ile mozna w ten sam sposob puszczac tego żabojada na easy layupy? :? Ja nie wiem, nie mozna przynajmniej sprobowac cos z tym zrobic? Fisher jest przy nim po prostu jak niepelnosprawny ruchowo, daje dupy po calosci. Juz nawet lepiej zamienic krycie na KB... paranoja. I Phil niby ich uczyl ostatnio od podstaw jak powstrzymywac pierwsza linie ataku... fajnie sie nauczyli.

przynajmniej beda mieli dobry material video zeby zobaczyc jakie bledy popelnili.

a tak serio to tipi robi nam jesien z dupy sredniowiecza:)

trzeba to powstrzymac i sprowowac odskoczyc. a jak znam zycie bedzie ostra nerwowka. ide ogladac jeszcze raz na cplus.....

zle nie jest ale moglo byc lepiej...

edit:

nie wie mjak u was ale ja nie potrafie w spokoju wysiedziec i po obejrzeniu na cplus musialem wrocic i zobaczyc live co sie dzieje. a sie dzieje.

fish zrobil swoje. kobe uratowal nam kwarte tym buzzerem i jestesmy o 12 minut od wyslania spurs na randke z suns jak to ktos ladnie okreslil...

badz z jazz. ale nie sadze by rox odniesli 2 zwyciestwa. chociaz im nawet jedno daje 3 seed w przypadku porazki spurs wiec to rox graliby z suns....

ale jeszcze 12 minut...

Wymarzona trzecia kwarta! Alez ich Lakersi przycisneli! "Defens was SUPERB". KOBE trojeczka na 0.1 do konca 3quarter! Niestety ma juz chyba 3 faule, wiec musi uwazac.. Niewazne, musimy to wygrac! D.Fish tez miazdzy jumpshotami, no jest po prostu BOSKO! GOOOO LAKERSS!!

PS.:Niech tylko Odom nie bierze sie za rzucanie trojek :P

PS2:Ten material filmowy krecony przez Spike'a Lee - z dnia Kobego czy jakos tak, moze byc calkiem interesujacy :)

edit:

MASAKRA! Jedyne, co mozna napisac! Turiaf Lwie Serce zayebiste wsparcie z ławki, Lamar 17pts 14rbs - jest drugi w lidze pod wzgledem field goals %..

DAMN! Jesli w playoffach bedziemy grac tak, jak dzisiejszego wieczoru z obecnymi mistrzami NBA, to..

LOS ANGELES LAKERS 2008 WORLD CHAMPIONS

KOBE MVP Finals ;)

Normalnie na to co sie dzieje w 4 kwarcie musze napisać oddzielnego posta..... Spurs nie istnieją... co za akcje... - nie wpada im też po prostu ale jaka radość MVP.... WE deserve it no question ABOUT IT......

Man a blowout in LA. Spurs died in third quater:) szkoda że tak późno wziąłem sie za oglądanie - źle obliczyłem amerykański czas... ale widziałem same dobre rzeczy....MVP tylko 20 pts ale asyst napewno powinien mieć więcej niż 5 - piekne Kobe rządził - pomagał w obronie no jedna z lepszych drugich połów w sezonie dla lakers i to wynika z p[racy zespołowej a nie z super dnia strzeleckiego - Ławka też nieźle... nikt z p[odstawowej piątki nie grał w 4 kwarcie tylko ODom i krótko.... Nawet lUke Walton który tutaj mało ma sympatyków nieźle... Sasha OK Ronny był jednak 6 man dzisiaj krótko ale jakże efektywnie zagrał i Blocki i Allejupy:) mam nadzieje że Houston coś przegra... bo jak nie to wcale nie wygramy zachodu z tego co mówią komentatorzy

PS. widzieliście reklame VW z Heidi Klum zajebista.. czemu u nas takich nie ma... dobrej nocy... po pieknym zwycięstwie:)

Ps2 fajnie wyglądał napisa DAddy for MVP nie sądzicie????

5 minut do konca. juz tego meczu nie przegramy. to wyglada jakbysmy mieli zamroczonego piesciarza i lali go az milo:)

qrwa wierzylem w ten 1 seed. nawet gdy bylismy 2 mecze do tylu tydzien temu. wierzylem ze wygramy i z hornets i ze spurs nawet bez bynuma.

oczywiscie spurs trzeba oddac ze graja bez manu. gosc jest ich druzynowym mvp i nie podlega dyskusji to ze sa dzis oslabieni. ale i my bylismy w tym sezonie nie raz wiec wychodzi na remis. nie mozemy juz tego przegrac. plus 24 to za duzo by tak grajacy spurs bez manu to odrobili.

pozostaje tylko mecz z kings. nie mozemy go przegrac. poprostu nie mozemy.

edit:

KOBE MVP Finals ;)

stonuj z takimi dziecinnymi wypowiedziami bo zaraz wsiada na nas haterzy a i jeszcze nie daj boze zapeszysz....

Wielki mecz, wielka stawka, wielkie widowisko, wielka druga połowa, wielcy Lakers i wielka wygrana 8) No kto się spodziewał takiego blow outu ? Ja na pewno nie :P

Świetna obrona w drugiej połowie. Spurs byli bezradni jak dzieci, a Parker stał się zupełnie niewidoczny.

Najlepsze jest to, że tak na prawdę nikt się nie wyróżnił. Nawet Kobe był po prostu jednym z ekpiy. Prawdziwa gra zespołowa zarówno w ataku jak i w obronie. Po raz kolejny Odom zagrał jak all-star, dobrze, że sie na po w końcu rozkręcił.

Jeszcze tylko jeden, tylko jeden mecz :twisted:

Takiego meczu za nic sie nie spodziewalem. Ta obrona w 2 poowie,i to co nasza lawka z nimi zrobiła-szok!!! Pau przeciwko Duncanowi dzisiaj poprostu wymiatał w obronie.W dużej mierze ten wynik to jego zasługa.

A Ronny- jak dla mnie szaleniec dnia :D:D Prawie wsystko mu wpadało- nawet ta trójka :D:D Sasha,Jordan i nawet Luke dodali dzisiaj dużo do naszego zwycięstwa.

Jeszcze tylko 1 mecz!! Będą nam chcieć popsuć trochę nastroje i pozycję,ale z taką grą jak w 2 kwarcie nie ma na nas mocnych!!

Ajj zapomniał bym o jeszcze jednym- narzekaliśmy na Fisha za obronę,ale to co robił w 2 i 3 kwarcie w ataku zasługuje na wieeelkei uznanie.

bez kitu takie dziecinne pieprzenie o jakichs champions i mvp jest irytujace nawet dla fanow LA a co dopiero haterow. litosci, bo zaraz przyjdzie jakas porazka i bedzie w druga strone.

a co do meczu to chyba Fish czyta to 4um ;-) ciekawe kiedy ostatnio mial taka kwarte jak dzis 3ą... no i parkera zatrzymali troche. A defense Gasola na Duncanie... miodzio. Naprawde fajnie to wygladalo, oby tak dalej. Z taka obrona i atakiem jak dzis w 2 poł. naprawde te PO moga byc fajne :)

KOBE MVP Finals ;)

stonuj z takimi dziecinnymi wypowiedziami bo zaraz wsiada na nas haterzy a i jeszcze nie daj boze zapeszysz....

No tak, zapomnialem ze emocje moga ponosic tylko "stare wygi" na tym forum i jesli jakis koles w swoim 6 poscie napisze cos takiego z uwagi na radosc, ze jego team gra w taki sposob, to juz sie nazywa dziecinna wypowiedz :)

Jedyne co mam do dodania, to:

"Daddy for MVP" 8)

Pozdrawiam "stare wygi", oby Wam nikt nigdy nie wypominal "dziecinnych wypowiedzi" ;)

O rany, no już dajcie sobie spokój :P Wiadomo, że przez takie osoby często kibice Lakers są dziwnie postrzegani, ale chyba w każdym z nas teraz jest tyle dobrych emocji, że jesteśmy najszczęśliwszymi ludźmi na świecie. No poniosło chłopaka trochę i jkuż 8) Pewnie więcej razy się nie powtórzy :P

spri tu nawet nie o to chodzi ze starzy moga, poprostu jak pobedziesz troche lakersowym-forumowym kibicem lakers zdasz sobie sprawe ze wszystko co piszesz jest baczniej obserwowane. wiec lepiej zachowac dla siebie pewne texty i wybuchnac w czerwcu:)

daddy 4 mvp juz lepiej brzmi:)

jazz maja rox i spurs.

od jazz w tej chwili najwiecej zalezy. dzis rockets jeszcze graja z nuggets wiec licze ze nuggs wygraja jesli chca byc w po choc jesli nie oni to jazz powinni juz sobie z rox poradzic.

ten 1 seed jest dla nas bezcenny. unikamy spurs,suns,jazz czy mavs w 1 rundzie. tego nie chcialem najbardziej. trafiamy na najmniejsze zlo. choc i nuggets moga cos zwojowac to jednak jestem pelen optymizmu.

jeszcze tylko pytanie kto z kim na koniec, ale dla hornets mavs to tez nie wymarzony rywal i nie zdziwie sie jak hornets beda poza po juz po 1 rundzie.

te 6 zespolow na siebie wpadnie na 80%%:hornets,spurs,suns,jazz,mavs,rockets,

jazz - spurs

spurs-suns

suns- rockets

hornets-mavs.

oj pieknie. teraz tylko mecz z kings....

Piękne zwycięstwo, w pierwszej połowie mecz bardzo wyrównany, a po przerwie rządziliśmy już niepodzielnie, Kobe i reszta zrobili swoje w trzeciej kwarcie, a w czwartej rezerwowi pociągnęli to dalej i wyszedł pogrom. :)

Chyba Spurs załamała ta trójka Kobego na koniec trzeciej kwarty.

Drugiego miejsca już nikt nam nie odbierze, żeby zając pierwsze nie potrzeba już wiele, jeden mecz, który musimy wygrać i chyba nie może być inaczej. Świetna końcówka RS. :)

Nono, na prawdę dobry meczyk. O ile w 1 połowie nie broniliście w ogóle pick'n'rolli to w drugiej było już o wiele lepiej. Turiaf z półdychy jak siekał... wypada tylko pogratulować. Nie liczyłbym na łatwą przeprawę ze Spurs w PO, pewnie doskonale o tym wiecie. Ale win u siebie nad nimi w RS nie jest taki zły :wink:

Generalnie to gratulacje, choć trzeba poczekać na kropkę nad "i", czyli ostatni emcz, bo Sacto lubi robić psikusy ostatnimi czasy, a poza tym zawsze to dla nich mecz z Lakers.

Trzecia kwarta rządzi jeżeli chodzi o defensywę Lakers. Coś pięknego, SAS byli w kompletnej dupie i Poppovich nie miał kompletnie żadnego pomysłu na rozmontowanie obrony LAL.

Kobe tak sobie, nie było źle ale też nie było super. Swoje bądź co bądź zrobił, skoro tyle wystarczyło i wszystko grało, nie widze żadnego problemu. Pare typowych dla siebie akcji (np. niecielna trójka w kontrze ;-) ), ale poza tym spokojnie i bez szaleństw. W 3-ciej kwarcie jak dla mnie Fisher był najwazniejszym zawodnikiem. Trafiał kiedy mu się podobało i dobrze prowadził grę.

A, no i blok Kobego pierwsza klasa. Coprawda nie tak fajny jak Iversona z Rockets, ale zawsze ;-). Najprawdopodobniejsza opcja jest taka, ze spotkamy się w jednym temacie w PO :).*

*EDIT: Hmmm... no niekoniecznie. Zapomniałem o Dallas, które dzisiaj dało dupy z Sonics i jeżeli przegrają z NOH w środe, a Denver pokonają Memphis, to się jednak nie zobaczymy w pierwszej rundzie ;-) O ile Denver nie spierdolą i nie wypadną za ósemkę, bo już dawno mogli miec zapewnioną, a tak dupa, trzeba grać do końca.

Najprawdopodobniejsza opcja jest taka, ze spotkamy się w jednym temacie w PO :).*

no nie wiem czy forum by to wytrzymało :lol: kibice Iversona i Bryanta w jednym playoffowym temacie przeciwko sobie, aż strach pomyśleć co to by się działo :twisted: , trzech moderatorów byłoby zaangażowanych emocjonalnie w taką serię jeszcze sami swoje bany musielibyśmy przegłosowywać :wink:

no nie wiem czy forum by to wytrzymało :lol: kibice Iversona i Bryanta w jednym playoffowym temacie przeciwko sobie, aż strach pomyśleć co to by się działo :twisted: , trzech moderatorów byłoby zaangażowanych emocjonalnie w taką serię jeszcze sami swoje bany musielibyśmy przegłosowywać :wink:

Eee tam, nie byłoby tak źle ;-) nie wiem jak inni, ale ja juz troche inaczej patrze na to wszystko, a też na dużo rzeczy po prostu już przymykam oko, chocby były niewiadomo jak głupie (vide "ai miał skład na misia" , choć to nie z tego forum, ale użytkownik ten pisze często też tutaj). Choć jak już wspomniałem, bardziej prawdopodobne na dzisiaj jest siódme miejsce Nuggs i gra prawdopodobnie z NOH.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.