Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Brawo Mavs. Mocno kibicuję temu projektowi, bo Europa Rulz. Już wkrótce europejskie starcia w finałach Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Brawo Mavs. Mocno kibicuję temu projektowi, bo Europa Rulz. Już wkrótce europejskie starcia w finałach Zachodu albo w finale NBA z Giannisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Brawo Mavs. Mocno kibicuję temu projektowi, bo Europa Rulz. Już wkrótce europejskie starcia w finałach Zachodu nie no w tym sezonie raczej nie wypali, a w nastepnym raczej rubio w jazz juz nie zobaczymy, wiec zostanie raczej tylko gobert vs doncic/porzingis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 nie no w tym sezonie raczej nie wypali, a w nastepnym raczej rubio w jazz juz nie zobaczymy, wiec zostanie raczej tylko gobert vs doncic/porzingis. przeciż macie jeszcze Szwajcara ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 przeciż macie jeszcze Szwajcara ;] jego pewnie tez zaraz nie bedzie. a zreszta licza sie gracze tylko ze starting lineup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Kristaps Porzingis, who can become a restricted free agent this summer, has yet to make a decision on his future with Dallas, league sources tell ESPN. He expects to start the process of getting to know the organization soon. Porzingis will continue to rehab his ACL injury. https://www.youtube.com/watch?v=EnNrA5c7gYA Jakos jestem spokojny o to, ze KP wpasuje sie do organizacji : ) Jestem tak pozytywnie zaskoczyny tym sezonem. Po latach glupot na FA, kiepskich trejdach - swietny transfer po luke, teraz porzingis. Jestem pod wrazeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Czytałem jeszxe ze przyjacielem KP jest Giannis. Kontrakt Hardawaya Jr wygasa jak ABC wchodzi na rynek. Sprawdzimy temat. W swoim czasie. Super team Dallas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 jego pewnie tez zaraz nie bedzie. a zreszta licza sie gracze tylko ze starting lineup mhm dlatego bez takiego Rubio Was nie ma contender co się zowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jeden z moich ulubionych zawodników w lidze wylądował w Mavs. Nie ma opcji trzeba za to wypić. Straszna podjarka. Już trochę może zdążyliśmy zapomnieć jak dobry był Porzignis, ale to był gdzieś tier Embiida, Townsa i Jokica, a pamiętam, że chyba sam Lorak miał go najwyżej z tego zestawu ( inna sprawa, że lorak rozmienia swój dorobek na drobne i od jakiegoś czasu jest karykaturą samego siebie ). Radość tym większa, że poleciał Dennis Smith Jr, którego jakoś od początku nie byłem fanem i z każdym meczem ceniłem go mniej. Myślę, że to była jedna z ostatnich szans, by traktować go jako tak mocny asset w wymianie. Oczywiście warto poczekać jeszcze na końcowy kształt wymiany, ale i tak radość ogromna. Porzignis jest wart tej inwestycji. Jestem spokojny o jego zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przecież ze stwierdzeniem, że Porzingis jako rookie był lepszy od Townsa, lorak miał rację, a to nie był popularny pogląd. Dalej ma większy potencjał, ale dla mnie to trochę se być może ne vrati. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przecież ze stwierdzeniem, że Porzingis jako rookie był lepszy od Townsa, lorak miał rację, a to nie był popularny pogląd. Dalej ma większy potencjał, ale dla mnie to trochę se być może ne vrati. :] Ja nie mówię, że nie miał racji, bo sam miałem Porzignisa niżej tylko od Embiida. Lorak był chyba jego najmocniejszym orędownikiem i miał sporo słuszności. Ja mu w tej kwestii niczego nie ujmuje. Był nawet czas, gdy zdanie Loraka było dla mnie tym czym Goldstein dla dapunka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Gdyby tak było to raczej nie próbowałbym umniejszać legacy Stepha i jarałbym się Ballem ;] Co do Porzingisa - w defensywie jest świetny tylko że przez te 3 lata pokazał że jednak na pierwszą opcje w ataku jest zbyt słaby więc dlatego to nie jest tier Embiida czy Jokica tym bardziej po kontuzji. W Dallas mając przy tym doskonałego w ataku Luke nie będzie z tym problemu i jak po tym ACL nie będzie kasztanem to może być naprawdę super bo Porzingis nie dosć że jest lepszym rim protectorem niż Jordan to jeszcze daje fajną trójkę jeszcze żeby Klebera też podpisali, Kleber-Porzingis to naprawdę zajebiste combo pod kosz by mogło być Edytowane 1 Lutego 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jokić też miał być zbyt słaby na pierwszą opcje o liderze nie wspominając. KP miał świetne okresy w ataku, ale mikrourazy go co chwilę hamowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkoski Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mega się cieszę, że Cuban się odważył po ostatnich latach tak zagrać ... a jeszcze wczoraj Rick chwalił się , że Dennis i Luka mogą razem grać Dallas dało 2 przyszłe picki z 1 rundy więc dziwne jakby to całkiem w ciemno zrobili w kwestii zdrowia KP , ale pożyjemy zobaczymy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 W najgorszym przypadku będą mieli Deja vu w postaci Shawna Bradleya z rzutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czytałem jeszxe ze przyjacielem KP jest Giannis. Kontrakt Hardawaya Jr wygasa jak ABC wchodzi na rynek. Sprawdzimy temat. W swoim czasie. Super team Dallas? az tak nie wybiegalem w przyszlosc, ale warto tez wziac pod uwage, ze w tym roku Dallas w drafcie wzieli brata Giannisa takze no ciezko mi uwierzyc w taki obrot spraw, ale ogolnie nie pogniewalbym sie na Luke z Giannisem w 1 druzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja akurat wybiegam i podobno taki jest plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dallas dało 2 przyszłe picki z 1 rundy więc dziwne jakby to całkiem w ciemno zrobili w kwestii zdrowia KP , ale pożyjemy zobaczymy. Ciekawy jestem szczegółow tych picków, bo na razie pojawiło się info, że Dallas właśnie stracili w ogóle pick z 2019 i jeżeli będzie on w 1-5 range, to idzie do Nix, a jak poza top5 to do Hawks. Optymalnie byłoby ten pick stracić już teraz, gdzieś okolice końcówki top10 i do widzenia, kończymy trejd z Hawks. Potem jeden unprotected idzie do Nix, więc pewnie ten z 2021 i top10 protected z 2023. btw. na tankowanie juz trochę za późno, Mavs musieliby przegrać chyba wszystko do końca by miało to jakikolwiek sens, a wątpię by w dobie chęci pokazania, że są organizacją której zależy na wygrywaniu, w ogóle brano to było pod uwagę. Oby Prozingis wrócił w 100% do zdrowia, o co można być chyba dość spokojnym, sztab medyczny Mavs jest jednym z najlepszych w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Glory Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Podoba mi się ta wymiana z perspektywy Dallas bardzo. Nie znam się na oddawaniu future wyborów draftowych to i nie potrafię ich wartości ważyć w wymianie ale pozyskali eurasa do swojego starego lidera z europy i do nowego lidera z europy. Widocznie Kuban ceni ten zaciąg i uważa że można na takiej kulturze budować. Porzi chyba nie jest głupii weźmie pewny pieniądz od Dallas patrząc co że cenią oni graczy z eu i potrafią na nich budować. Może być fajna paczka. Tylko ta kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mark Cuban i DeAndre Jordan. Zemsta smakuje na zimno. Jordan dostanie swoją kasę, a bardzo możliwe, że będzie mógł sobie pójść do contendera. Także średnia ta zemsta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi