fluber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 15 minut temu, iglo13 napisał: Ja widziałem jakieś typy gdzie knicks byli wyżej niz 76. Sezon ogórkowy w pełni Po kontuzji duranta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 25 minut temu, matek napisał: Na ESPN od rana cały czas męczą typami, że GSW jest faworytem bukmacherów. Te co wrzuciłem to raczej, ze sugestią, że AD w Lakers + "ktoś", GSW bez Klaya i Duranta przez prawie caly sezon (o ile ten drugi zostanie), Clippers po pozyskaniu Kałaja, pytanie gdzie tam są 76-ers w których upatrywałbym głownego kandydata do wygranej za wchodzie w nadchodzącym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Te co wrzuciłem to raczej, ze sugestią, że AD w Lakers + "ktoś", GSW bez Klaya i Duranta przez prawie caly sezon (o ile ten drugi zostanie), Clippers po pozyskaniu Kałaja, pytanie gdzie tam są 76-ers w których upatrywałbym głownego kandydata do wygranej za wchodzie w nadchodzącym sezonie. Typy na ESPN też zakładają AD plus ktoś w Lakers, i mocnych Warriors, zakładały też kogoś w Clippers, ale raczej nie Leonarda, bo Toronto było zaraz za Clippers i Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Te co wrzuciłem to raczej, ze sugestią, że AD w Lakers + "ktoś", GSW bez Klaya i Duranta przez prawie caly sezon (o ile ten drugi zostanie), Clippers po pozyskaniu Kałaja, pytanie gdzie tam są 76-ers w których upatrywałbym głownego kandydata do wygranej za wchodzie w nadchodzącym sezonie. Więc Butler na 100% zostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Kiedy myślisz, że jesteś Panem sytuacji... Może się okazać że to tylko pozory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Były ploty, że Lakers z trio Ball, Ingram, Kuzma, najbardziej cenią tego ostatniego. Dziwne. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Cielawe na ile Ainge podbił tą cenę. #4 spoko ale te dwa kolejne picki to mam nadzieję z jakąś protekcją. #2 2016, #2 2017, #30 2017, #4 2019 + dwa picki pierwszej rundy jeszcze. Gruba cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) ta paczka za davisa jest realnie rzecz biorac niedoszacowana,ale jesli juz spojrzec na potencjalna wartosc tego pakietu [czyt. ingram,ball + 4 wybor],to istnieje calkiem spore prawdopodobienstwo,ze za pare lat nikt w nola po ad plakac nie bedzie... Edytowane 15 Czerwca 2019 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Świetny deal dla obu stron, po 'upadku' Warriors Lakers byli na kompletnym musie jeżeli chodzi o wykonanie tej wymiany, ale nie da się przepłacić long term AD moim zdaniem. Kemba...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Lakers byli na musiku. Czy przepłacili? To zależy jak obudują LBJ i AD. Davis daje jakąś przyszłość po Jamesową. Dokoptowanie cichej 3 gwiazdy wiele by ułatwiło. Tak, Kemba w takim układzie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Chcę zobaczyć teraz minę starego Balla. Ball-Jrue-Ingram-Zion i dodajcie mi jeszcze Noela to NOP będzie 2nd team to watch w 2019/2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ciekawe, jak nagle na forum zmieni się ocena BI, czy Lonzo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: Ogólnie to w tych negocjacjach jak poszły swapy picków ala Brooklyn-Celtics to Griffin po ścianie rozsmarował Pelinkę. LeBron > Masai IMHO. Jeżeli LeBron ma jeszcze trochę w baku, to duet LeBron-Davis wygląda przemocarnie, niesamowicie dobry fit w obecnej koszykówce po obu stronach parkietu, biorąc pod uwagę jak randomowi wysocy potrafili dobrze wyglądać przy LeBronie, nie mogę doczekać się tego, jak wyglądać będzie AD. W ogóle, LeBron w końcu dostał młodą gwiazdę, która przedłuży jego karierę - a Davis elitarnego obwodowego, który idealnie go wykorzysta i uzupełni w ofensywie. Davis u Vogela - liczę na DPOTY sezon. Dużo było narzekać na Paula, a Pelicans uzyskali z tej wymiany tak dużo właśnie dzięki temu, że Lakers zostali postawieni w pozycji, gdzie muszą dostać AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zamiast Kemby to ja bym bardziej chciał tu Beala widzieć ale teraz jak już wywrotka picków + Ingram i Ball polecieli nie ma najmniejszych szans na to. Może Butler? Albo Irving ściemnia z tymi Nets i wyląduje jednak w Space Jam 2 Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) 18 minut temu, january napisał: Celtics nawet Tatuma nie dawali. Ogólnie to w tych negocjacjach jak poszły swapy picków ala Brooklyn-Celtics to Griffin po ścianie rozsmarował Pelinkę. Ale jeśli trade przyniesie pożądany efekt, to te picki i tak będą mało atrakcyjne. Ryzykowne, ale LAL nie mogli sobie pozwolić na 3 wtopę. Stracili George`a i Kawhiego. Nikt by im nie zagwarantował, że Davis sprzedany np: do Nets nie zostałby tam na dłużej. Że o groźbie utraty samego LBJ nie wspomnę. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Ignem-feram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 I jeszcze jedną zagwózdkę mam z kategorii dolnolotnych. Z jakim numerem zagra Davis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Wg Steina, głównym celem będzie Kemba. Szczerze nie wyobrażam sobie, żeby Walker odmówił dużej roli w tak dobrej ekipie. To jest doskonały fit do duetu LeBron-AD. Tak, wiem, większe pieniądze w Nowym Orleanie Charlotte, ale pls. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Lakers zrobili all-in jak z LBJ rok temu, Teraz kluczowy wydaje się Kemba (bardziej od Irvinga, w którego grę z LBJ nie wierzę). Jako rezerwowego PG powinni podpisać Caruso i zostaje Bonga. Na SG wiadomo będzie Pope (oby na zniżce), do tego Wellington/McGruder i Bullock na b=prawach Birda. Na SF zagra LBJ, zaleznie od sytuacji zmiennikiem może być Kuzma (jeśli na PF będzie Davis), ale potrzeba tu wsparcia. Może Morris a w dalszej kolejności Hood/Carter? Na PF Davis, został Wagner, ale na PO będzie potrzebny ktoś bardziej doświadczony (J.Green/Aminu? Muscala na prawach Birda?) Na C widziałbym Dedmona, ale konkurencja też go będzie chciała, wtedy może Mirotic/Kamiński + ed Davis/McGee Nie cieszy mnie pozbycie się praktycznie większości assetów (w tym przyszłych picków), ale lepsze to niż czekanie na Kałajów i PG13... Takie okienko, to byc moze jedyna szansa na BIG 3 z LBJ i na tytuł w najbliższych latach. Najbardziej Cieszy, że Ci gracze poszli do Pels Edytowane 15 Czerwca 2019 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Wygląda to fajnie ale po tym jak wypadają ostatnio najlepsi gracze przez kontuzje to i Lakers może to nie ominąć w przyszłym sezonie. Już w tym była tragedia. Mam nadzieję że Lebron się nie połamie na tym planie filmowym. Trzeba teraz wyciągnąć Kembe zanim Irving się wpieprzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi