Vice-kontorezerwowe Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 17 minut temu, lorak napisał: LeBron ostatnio wrzucił na insta filmik, jak jedzie gdzieś o 4:40. myślałem, że do klubu, a okazało się, że on od świtu trenuje. wczoraj na insta relacji wrzucał filmik jak chilluje w swoim ogrodzie popalajac cygaro, w towarzystwie Westbrooka, Chrisa Paula i jakis nołnejmów. Edytowane 29 Maja 2019 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 14 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: wczoraj na insta relacji wrzucał filmik jak chilluje w swoim ogrodzie popalajac cygaro to było po treningu i skoro tak ciężko zasuwa, to należało mu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 @lorakto nie był broń boże zarzut w jego strone, bardziej jako taka ciekawostka to napisałem/wrzuciłem filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 1 godzinę temu, lorak napisał: to było po treningu i skoro tak ciężko zasuwa, to należało mu się. Ciężki trening przy jednoczesnym paleniu papierosów/cygar albo piciu alkoholu nie będzie tak samo efektywny jak bez tych używek. No chyba, że się nie zaciągał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: wczoraj na insta relacji wrzucał filmik jak chilluje w swoim ogrodzie popalajac cygaro, w towarzystwie Westbrooka, Chrisa Paula i jakis nołnejmów. debil myśli, że jak zrobi sobie fotkę z cygarem to się choć trochę poczuje jak MJ? żeby fajnie wyjść na takim zdjęciu to trzeba mieć trochę wrodzonej klasy i elegancji, a nie robić dziubek jak by się targało pytonga Edytowane 29 Maja 2019 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 10 minut temu, spabloo napisał: Ciężki trening przy jednoczesnym paleniu papierosów/cygar albo piciu alkoholu nie będzie tak samo efektywny jak bez tych używek. zależy od ilości tych narkotyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 14 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: debil myśli, że jak zrobi sobie fotkę z cygarem to się choć trochę poczuje jak MJ? żeby fajnie wyjść na takim zdjęciu to trzeba mieć trochę wrodzonej klasy i elegancji, a nie robić dziubek jak by się targało pytonga MJ nie mial wrodzonej klasy i elegancji. Taki tam mit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: MJ nie mial wrodzonej klasy i elegancji. Taki tam mit. Nie wiem, nie gadałem z nim nigdy. Ale przynajmniej na zdjęciach z cygarem wygląda jak badass podczas gdy lebron wygląda jak gimbaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 12 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: Nie wiem, nie gadałem z nim nigdy. Ale przynajmniej na zdjęciach z cygarem wygląda jak badass podczas gdy lebron wygląda jak gimbaza. Czyli z LeBronem gadales i na tej podstawie doszedles do swoich wnioskow. Czaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 7 minut temu, julekstep napisał: Czyli z LeBronem gadales i na tej podstawie doszedles do swoich wnioskow. Czaje. Skąd u Ciebie ta maniera wciskania ludziom czegoś czego nie napisali tego doprawdy nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 10 minut temu, julekstep napisał: Czyli z LeBronem gadales i na tej podstawie doszedles do swoich wnioskow. Czaje. Czyli Ty gadałeś z MJ skoro jego klasa i elegancja to mit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Gadałem z Grantem Hillem i Jermaune Onealem znaczy mam klasę ale równocześnie udało się przegadać z Gortatem co od razu odjęło mi od statystyk -50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 17 minut temu, RonnieArtestics napisał: Czyli Ty gadałeś z MJ skoro jego klasa i elegancja to mit? Ja nie podalem tego jako kryterium. 20 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: Skąd u Ciebie ta maniera wciskania ludziom czegoś czego nie napisali tego doprawdy nie wiem. Napisales, ze nie wiesz nic o klasie MJa bo z nim nie gadales. Napisales tez, ze LBJ nie ma klasy. Wniosek jest prosty. Edytowane 29 Maja 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 5 godzin temu, spabloo napisał: Ciężki trening przy jednoczesnym paleniu papierosów/cygar albo piciu alkoholu nie będzie tak samo efektywny jak bez tych używek. No chyba, że się nie zaciągał. Ej, ziomki, ale cygarem sie chyba nie zaciąga przecież cygaro i papierosy to totalnie inne rzeczy Edytowane 29 Maja 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 ponoć wstał już o 3 rano i najpierw przez godzinę ćwiczył zaciąganie się cygarem. Chodzą ploty że jest już na goat level. Poza tym: należy mu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 20 minut temu, julekstep napisał: Napisales, ze nie wiesz nic o klasie MJa bo z nim nie gadales. Napisales tez, ze LBJ nie ma klasy. Wniosek jest prosty. tylko według logiki z alternatywnej rzeczywistości Twojej i Flubera bazuję tylko na zdjęciach, na których MJ wygląda cool a Lebron jak paździerz (moim zdaniem, bo to kwestia gustu i poczucia estetyki oraz prywatnych sympatii i animozji) ty natomiast piszesz, że to mit - rozumiem, że masz informacje z pierwszej ręki? Z kolei co do klasy MJ i niesamowitej aury jaka go otacza to poczytaj sobie Book of Basketball Simmonsa i fragment o tym jak MJa, Oakleya i Barkleya spotkał kiedyś w restauracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 4 godziny temu, BMF napisał: http://www.espn.com/nba/story/_/id/26821790/lakers-20-failed-reboot-nba-crown-jewel Polecam cały tekst, ale tutaj to już kompletne xD Kurde, wszystkie prawdziwe i nieprawdziwe Kobe-stories to jest zawsze taki cringe material, ze potem przez 10 minut dochodze do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 16 minut temu, Chytruz napisał: Kurde, wszystkie prawdziwe i nieprawdziwe Kobe-stories to jest zawsze taki cringe material, ze potem przez 10 minut dochodze do siebie. Z realGM: Cytat Fits perfectly with Kobe's legacy. A bunch of beliefs that just aren't true. haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ciekawe czy po tym raporcie Gayle Benson zmieni zdanie na temat AD w LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) 3 godziny temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: żeby fajnie wyjść na takim zdjęciu to trzeba mieć trochę wrodzonej klasy i elegancji, a nie robić dziubek jak by się targało pytonga Robisz dziubek pucując torpedę? Edytowane 29 Maja 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi