Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.02.2019 o 02:57, Vice-kontorezerwowe napisał(a):

hahahahahahahahaha

no... chyba to by było na tyle.

ile tam bylo minut bez FG w czwartej kwarcie? z 5 minut? - dramat.

p.s 100 letni Vince Carter wyglądał dziś żwawiej anieżeli Elbidżej

A ja myślałem że na dramatach się ludzie nie śmieją.

Okropna 4 kwarta i generalnie tragiczny cały mecz.

Od dwóch spotkań absolutny brak defensywy.

Do tego dzisiaj masa nieskończonych akcji z pod samego kosza, milion prostych błędów itd.

Mecz do wymazania z pamięci.

W dniu 13.02.2019 o 03:11, Geronimo napisał(a):

Ponad 5 minut bez punktów w 4 kwarcie z Lebronem na parkiecie...

W kompletnej rozsypce są.

Walton chyba stracił zespół (fatalny body language zawodników), w dodatku w zasadzie nie wiem czy jakkolwiek zareagował na ten kryzys rzutowy w 4 ćwiartce (w sensie, że nie dokonał żadnych zmian personlanych), wkurwia też to, że mając na boisku i Rondo i Lebrona atak Lakers nie jest w stanie systematycznie kreować takiego Bullocka za 3.

Ale było mnóstwo wykreowanych akcji za 2 i przestrzelonych w najprostszych sytuacjach.

Lebron miałby ze 20 asyst gdyby nie te pudła.

Było fajne zwycięstwo w Bostonie, potem nastąpiła zmiana w pierwszej piątce i się wszystko posypało.

Chyba jednak błąd Waltona że nie zostawił tego jak było.

Lance Stephenson - w meczu z 76ers i dzisiaj nie dało się patrzeć na Jego grę.

W dniu 13.02.2019 o 03:08, fluber napisał(a):

Ja pier...

Ciężkie jest życie kibica Lakers.

Nie ma się czym przejmować przecież niebawem Lonzo wróci , w lato przyjdą 3K Kawhi/Kyrie/Klay, KD i AD, Ben Simmons już się zaczął pakować.,Każdy chce grać z LeBronem -Kyrie najlepszy kumpel,Kawhi kupił dom w okolicy,reszta ma tego samego agenta Rich Paul, a na dodatek Magic ma już wszystko dogadane.

W dniu 13.02.2019 o 06:03, mayor napisał(a):

Nie ma się czym przejmować przecież niebawem Lonzo wróci , w lato przyjdą 3K Kawhi/Kyrie/Klay, KD i AD, Ben Simmons już się zaczął pakować.,Każdy chce grać z LeBronem -Kyrie najlepszy kumpel,Kawhi kupił dom w okolicy,reszta ma tego samego agenta Rich Paul, a na dodatek Magic ma już wszystko dogadane.

Aż przypomniał mi się tekst Milowicza z chłopaki nie płaczą: "Zaraz przyjdą dupeczki i ubijemy interes".

W dniu 13.02.2019 o 06:03, mayor napisał(a):

Lonzo to by się akurat w defensywie bardzo teraz przydał.

Porażka zaskakująca ale nie byliście najgorszym zespołem. W tej kolejce

Sam Antonio które walczy z Lakers o PO pokazało „ niesamowita” sile tez.

Rozmontowane Memphis z gościem z lotniska ( Bradley 33) prawie wygrało ze spurs gdzie tylko idealny mecz trio ( LMA Bertans Mills) w tym 10/12 za trzy uratowało wynik

Ale to i tak by było za mało. Zobaczcie co musiało być w ostatnich sekundach w Memhis ku pokrzepieniu serc

Niby tracicie punkt w tabeli więcej ale i tak jesteście na dziś lepszym zespołem

Trzeba to sobie gdzieś odbić po prostu

Edytowane przez ignazz

W sumie to cieplutko się Lakersom robi. Niby Clippers odpuścili, ale Kings na tym korzystają. 2,5W straty a meczy do końca 25. Teraz niby macie szansę nadrobić bo mimo że kolejny mecz do Rockets, ale później 2x NOP i MEM. Ale generalnie w tych 25 pozostałych meczach 2x Utah, GSW, OKC, 2x Bucks, Kings, Boston, Denver, Toronto. 10 mega trudnych meczy. Do tego ze wciąż pozostającym w walce 2x Clippers ( Zubac revenge! ), Detroit, Nets, Wizzards ( Bryant revenge ).

Wow.

W dniu 13.02.2019 o 07:20, ignazz napisał(a):

Rozmontowane Memphis z gościem z lotniska ( Bradley 33) prawie wygrało ze spurs gdzie tylko idealny mecz trio ( LMA Bertans Mills) w tym 10/12 za trzy uratowało wynik

Super, czytam to dziś skopiowane już co najmniej w trzecim temacie. 

A do Beala i innych śmiesznych tekstów z tego tematu nadal się nie odniosłeś. Wchodzisz zrobić zamieszanie, ale przy prośbie o udowodnienie znikasz do momentu, kiedy możesz sprowokować z czymś nowym. Dziwię się, że jeszcze ktoś w tym temacie tobie odpisuje. Sam bym przestał, ale tego Beala, jako symbolu, nie odpuszczę. 

Oglądając ostatnią kwartę z Atlantą zacząłem się zastanawiać, jak dobrym zespołem w PO mogliby być Lakers gdyby George nie spoufalił się z Russem i zamiast zostać w OKC dołączył w tej formie do Lebrona :)

Będzie niemiłe rozczarowanie jeśli się nie pozbierają i nie zrobią PO. Ja wciąż, tak jak Jasiek, mam nadzieję nie tylko na 8 miejsce, ale i przeskoczenie oczko wyżej, by jednak mieć jakieś szanse na awans do kolejnej rundy.

Chałupa się pali, a tu są tacy, co myślą o siódmym miejscu. Macie szczęście, że gracie trzy razy z Pelikanami to najprawdopodobniej wpadną trzy winy. Zobaczymy, czy to pomoże prześcignąć Kings w walce o ostatnie wolne miejsce. Zapowiada się pasjonujący wyścig  żółwi i o ile Kings można zrozumieć, bo to żółtodzioby, to James z "topową" młodzieżą z Los Angeles walczący o ostatnią przepustkę do play-offów to niespodzianka sezonu :rugby:

Edytowane przez shadowy86

W dniu 13.02.2019 o 10:02, Geronimo napisał(a):

Oglądając ostatnią kwartę z Atlantą zacząłem się zastanawiać, jak dobrym zespołem w PO mogliby być Lakers gdyby George nie spoufalił się z Russem i zamiast zostać w OKC dołączył w tej formie do Lebrona :smile:

przy LeBronie mógłby nie mieć takiej formy ; ]

W dniu 13.02.2019 o 10:19, shadowy86 napisał(a):

Chałupa się pali, a tu są tacy, co myślą o siódmym miejscu. Macie szczęście, że gracie trzy razy z Pelikanami to najprawdopodobniej wpadną trzy winy. Zobaczymy, czy to pomoże prześcignąć Kings w walce o ostatnie wolne miejsce. Zapowiada się pasjonujący wyścig  żółwi i o ile Kings można zrozumieć, bo to żółtodzioby, to James z "topową" młodzieżą z Los Angeles walczący o ostatnią przepustkę do play-offów to niespodzianka sezonu :rugby:

To nie jest niespodzianka bo nikt chyba nie przypuszczał że Lebron opuści tyle spotkań w tym sezonie.

Lakersi by pewnie z tej ósemki nigdy nie wypadli gdyby nie ta kontuzja.

W dniu 13.02.2019 o 10:25, Milin napisał(a):

To nie jest niespodzianka bo nikt chyba nie przypuszczał że Lebron opuści tyle spotkań w tym sezonie.

Lakersi by pewnie z tej ósemki nigdy nie wypadli gdyby nie ta kontuzja.

To źle świadczy o supporcie, nie sądzisz?

Nic dziwnego, że Pelicans nie chcieli doprowadzić do wymiany.

Imo bez LeBrona, to jest team na 25W.

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.