ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Bełkot to wasze dywagacje. Bo to tu czytam o koncepcji aby nie oddawać Ingrama który pójdzie za Beala. Ofert na razie brak wiec link to wasz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Bełkot to wasze dywagacje. Bo to tu czytam o koncepcji aby nie oddawać Ingrama który pójdzie za Beala. W którym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Tak od trzech dni. A Beal pokazał się niedawno. Szukaj od tylu. I nie chodzi mi o Elda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 A ja napisałem, że Ingrama można byłoby zaproponować za Kembę, może Woj podchwyci i podlinkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) No właśnie przeleciałem jakieś 10 stron z ctrl + f i nie widzę. Ty stawiasz zarzut, więc Ty udowodnij. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ignazz chłopie ty masz jakiś rodzaj autyzmu jeśli chodzi o pisanie postów w internecie ? Tego się nie da czytać. Jedno zdanie SPACJA ENTER i potem trzy zdaniowiec i lecimy z tym samym. Człowieku miej trochę szacunku i pisz normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ignazz chłopie ty masz jakiś rodzaj autyzmu jeśli chodzi o pisanie postów w internecie ? Tego się nie da czytać. Jedno zdanie SPACJA ENTER i potem trzy zdaniowiec i lecimy z tym samym. Człowieku miej trochę szacunku i pisz normalnie. Jeżeli to jest clue twojej odpowiedzi to świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jeżeli to jest clue twojej odpowiedzi to świetnie.Ale poważnie Ignazz. Mógłbyś w końcu zacząć używać interpunkcji. Biorąc pod uwagę Twoją liczbę postów, uprzyjemniłoby to reszcie korzystanie z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ale poważnie Ignazz. Mógłbyś w końcu zacząć używać interpunkcji. Biorąc pod uwagę Twoją liczbę postów, uprzyjemniłoby to reszcie korzystanie z forum. I pamiętaj Ignaś. Spacja i enter to nie interpunkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jeżeli to jest clue twojej odpowiedzi to świetnie. Bystry facet jesteś to pisz normalnie bo masz ciekawe spojrzenie na basket i fajne dostrzegasz wnioski, ale forma wypowiedzi to są wymiociny i trzeba się wysilać by coś zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Pisze często prowadząc samochód na kolanie bo to gorący temat. . Postaram się kiedyś napisać coś z komputera po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ignazz, ciezko mi okreslic jaki wplyw maja media na to, ze ktos przychodzi lub nie do lakers. natomiast wiem, ze za ka\zdym razem gdy mowa o przejsciu jakiegos topowego grajka do lakers, jest problem. pokaz mi jakikolwiek inny przyklad, w ktorym 1. po dokonanym transferze trener konkurencyjnej druzyny mowi, ze deal jest niesprawiedliwy, ze powinien byc powolany komitet i on zawetowalby taki transfer 2. w trakcie dokonywania dealu, wlasciciele innych druzyn dzwonia do komisarza ligi/wlasciciela innej druzyny, by zawetowac transfer 3. w trakcie rozmow nad dealem, trener konkurencyjnej druzyny dzwoni do gm'a dealujacej druzyny i apeluje o nierobienie dealu z lakers. w punkcie 1 i 3 chodzi oczywiscie o gregga popovica. ja rozumiem, ze kogos moze cos bolec. natomiast totalnie nie kojarze, by w przypadku jakiejkolwiek innej druzyny nba, ktokolwiek skomentowalby deal czy dzwonil do gm'a zeby danego dealu nie zrobil. dla mnie to jest przekroczenie pewnej granicy, tak samo jak przekroczeniem pewnej granicy bylo to co zrobil pat riley, ktory ugadal chlopakow na lato 2010. do pels przechodzil cousins i nie kojarze, by ktokolwiek z lakers dzwonil gdziekolwiek lub plakal w mediach do twolves przechodzil butler, tez nie kojarze nic takiego. nawet nie pamietam by phil jackson komentowal w jakis sposob big3 heat czy ktokolwiek przejscie duranta do gsw.. w sensie az tak mocno. raczej kazdy zamknal ryj oficjalnie. w zasadzie tyle. pozostaje mi miec nadzieje, ze nic w ten TD sie nie wydarzy. ze w wakacje jakis 2 all star sam z siebie przyjdzie i nikt nie bedzie mil nic do zarzucenia, ze za malo dalismy, ze ugadali sie pod stolem etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Hornets bardzo zyskali na tamtym veto, śmieszna sprawa, co z tym (nie) zrobili. 3. w trakcie rozmow nad dealem, trener konkurencyjnej druzyny dzwoni do gm'a dealujacej druzyny i apeluje o nierobienie dealu z lakers. Skąd to wiadomo, skoro przedstawiasz to jako pewnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Hornets bardzo zyskali na tamtym veto, śmieszna sprawa, co z tym (nie) zrobili. Jak dla mnie to jeden kit, biorąc pod uwagę, jak się sprawy potoczyły. W sumie można obie wymiany sprowadzić do porównania Dragic vs. Gordon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 https://sports.yahoo.com/rumor-gregg-popovich-cautioned-dell-221949750.html?guccounter=1 rozumiem, ze bez nagrania rozmowy sie nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 "Taśmy Popovicha". W tefałenie nie powiedzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 badboys2, każdą plotkę w okolicach trade deadline albo offseason uznajesz za fakt? Pytam z czystej ciekawości. Hornets dostali lepsze assety z perspektywy rebuildingu i szybko go zrobili, decyzja okazała się słuszna. Inna sprawa, co z tym zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) https://sports.yahoo.com/rumor-gregg-popovich-cautioned-dell-221949750.html?guccounter=1 rozumiem, ze bez nagrania rozmowy sie nie liczy? yahoo Lakers Yahoo! is a web services provider headquartered in Sunnyvale, California a ESPN należy do Disneya Headquarters 500 South Buena Vista Street, Burbank, California , United States tu każdy każdego zna ale jeden wspólny mianownik Kalifornia Edytowane 31 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 yahoo Lakers Yahoo! is a web services provider headquartered in Sunnyvale, California a ESPN należy do Disneya Headquarters 500 South Buena Vista Street, Burbank, California, United States tu każdy każdego zna ale jeden wspólny mianownik Kalifornia Ale wiesz, że Yahoo nie jest źródłem, tylko cytuje ESPN, który z kolei ma siedzibę w Connecticut? I co z tym Bealem, bo ja ciągle czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ale należy do Disneya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi