cvbe Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 No to mi Maker zmienił Bucks na back up Drummonda i Zazy, zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dziwię się, że ten koleś znajduje się w jakichkolwiek składach. Drugi to Swanigan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Warunki ma zajebiste, jakby nie był taki pizdowaty to by już w tym momencie spokojnie mógł robić dobre cyferki, tym bardziej szkoda że nie trafił gdzieś gdzie mógłbym sprawdzić czy warto go trzymać i pewnie poleci przy okazji draftu Ja mam lepszych kandydatów do 'po co go trzymać' w tej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Ja mam innego pana na "S" z tego samego gatunku - Spellman. Tylko, że ten jeszcze minuty otrzymuje. Ale Swanigan to największa zagadka nba. Pamiętam, jak koleś wymiatał w SL rok temu w FBX#1 miałem dylemat, kogo brać, jego czy Kuzmę.... Dziś to brzmi jak żart. Edytowane 7 Lutego 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Idąc od dołu tabeli: Spellman Musa Diallo DiVincenzo Kennard Maker Labissiere (!!!) Stauskas (!!!) Swanigan (!!!) Nie liczyłem oczywiście tych na chwilę wziętych z FA typu Selden czy inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 1 LeBron James 34 79.3 2 Kevin Durant 30 68.15 3 Steven Adams 25 46.6 4 Mike Conley 31 45.6 5 Kyle Anderson 25 35.4 6 Kelly Olynyk 27 35.35 7 Fred VanVleet 24 27.8 8 Tyus Jones 22 21.35 9 Noah Vonleh 23 20.85 10 Ivan Rabb 21 19.6 11 Troy Brown 19 15 12 Tyler Johnson 26 31.3 13 Derrick White 24 15 Salary: 461,3 Evi ban do 06.03... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Średnie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Thomas Bryant, Collin Sexton, anyone? Mogę oddać 2x1. Przyjmę też przyszłoroczny pick za Bryanta, z tym że to musielibysmy sfinalizować 1 marca, gdyż dopiero wtedy pojawia się ta opcja. Edytowane 11 Lutego 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Rozważyłbym sprzedaż Drummonda i PG13. Młody, zajebisty talent, najlepiej dwa. Kontuzjowani jak najbardziej na tak, ale Jasia Ściany nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 a on nie na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Panowie, kolejny dylemat moralny: Część z Was pewnie wie, część nie, że niektórym graczom w temacie z salary zmieniły się pensje (ważne, niech każdy przeczyta chociaż pogrubioną część). Mi osobiście ta zmiana w trakcie sezonu średnio się podoba, zwłaszcza że nie została rozgłoszona nigdzie poza tematem FBX1 a podejrzewam, że nie czyta go nawet połowa naszej ligi. Nie o to jednak chodzi. Gracze, którzy znajdują się w Waszych ekipach oczywiście będą mieli salary zgodne z tym, które mieli przy ich pobieraniu. Uważam, że tak samo powinno być w przypadku wymian (np. Okafor pozostanie 15-tką, nawet w przypadku wymiany z innym zespołem. Dopiero przy zwolnieniu na FA jego pensja zmieniłaby się na wyższą). Tutaj mamy jednak przypadek, gdzie owner (nazwijmy go anonimowo Tryczek) pobrał gracza (powiedzmy, że nazwiemy go Knight), którego pensja wzrosła parę dni temu z 15 na 17,9. Nie byłoby to problemem gdyby nie to, że Tryczek tym samym przekracza próg salary i otrzyma bana. Czemu Tryczek nie sprawdził pensji? Sprawdził, ale w excelu w którym miał zapisane pensje wszystkich graczy i nie wiedząc o jakiejkolwiek zmianie pobrał Knighta (którego pensję zresztą pewnie pamiętał bo miał go już wielokrotnie w tym sezonie). I pytanie: czy Tryczek zasłużył na miesięczny ban, czy Knight tylko wraca na waiver a Tryczek unika kary? Ja osobiście jestem za brakiem kary, gdyż faktycznie takiego ogłoszenia nigdzie nie było a pensje w trakcie sezonu z założenia się nie zmieniają. Czekam na opinie i wtedy ewentualnie podejmiemy decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wydaje mi się że już kiedyś była podobna dyskusja - i w końcu ustalone było że trzymamy się pensji z początku sezonu, skoro na początek sezonu liczymy pensje. Rozumiem że robi się zmiany ale w trakcie sezonu to musiało by być dość mocno ogłaszane - tak żeby nie mieć w/w przypadków. Ja jestem za brakiem bana w tym przypadku i trzymania sie salary które mamy od początku sezonu. Albo - skoro zmiana następuje - dać ostrzeżenie a zaktualizować po tym jak spadnie na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Z tym, że pensje w temacie z salary już uległy zmianie, później roześlę ewentualnie wszystkim z ligi PMki, że były zmiany i wtedy będziemy już korzystać tylko z tych nowych pensji przy pobraniach z FA (oczywiście u zawodników będących w składach pensja nie ulegnie zmianie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 imho nie banować nikogo, kto miałby cierpieć za błąd w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) W Fbx#1 sytuacja z lbs mi się nie podobała. Ja uważam że nikt nie może cierpieć za to że ja coś przeoczyłem. Byłbym za tym, że salary się zmienia przy wyrzuceniu na fa. Wtedy nowy GM pobiera to z nowym. Oczywiście rzecz się tyczy też korneta. Jeśli on do czasu zmiany był w składzie kogoś ma salary stare. Ale jestem przeciwny sytuacji że,załóżmy Okafor był w składzie u cvbe (wiem cvbe, nie był, to teoria ), a ten przy pobraniu kogoś przekroczył salary bo pensja Okafora wzrosła. Edytowane 14 Lutego 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 ale Okafor przy pobraniu miał 25,60 i teraz ma 25,60 więc?! a. tak dodając za niedopatrzenie kogoś kto podjał się pewnych obowiązków nie powinien odpowiadac postronny user.b. jesli zmieniacie salary danego gracza w trakcie trwania sezonu to powiadomiony o tym powinien byc indywidualnie gm posiadajacy go w składzie bo FA to bez znaczenia. (pomysł z pozostwieniem salary z momentu pobrania logiczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Wydaje mi się, że wypracowaliśmy już odpowiednie rozwiązanie, teraz każdy kto nie korzystał z pensji online a z własnych plików musi je tylko zaktualizować i wszystko zostaje wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dokładnie. Knight będzie pobrany z nowym salary i ten, kto tego nie przeczyta ani tu, ani w PW, nie będzie się mógł tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Proszę o zdjęcie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Zostało już odblokowane, specjalnie czekałem z aktualką składów na ten moment, bo wyczuwam ładnych kilka pobrań z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi