evitacre Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Taa jestem pacanem jak się zorientowałem to od razu wróciłem do poprzedniego ziomka którego miałem z FA - może jakiś łaskawszy wymiar kary ? Tadam tadam mój propsik znowu wkracza na scenę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie sprawdziłem Rabba … byłem pewien że sukinkot ma 15 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie sprawdziłem Rabba … byłem pewien że sukinkot ma 15 fp Miałem to samo z Kornetem w trójce - kaszaloty które nie grają cały sezon później dostają 30min/g w ostatnim miesiącu i tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Miałem to samo z Kornetem w trójce - kaszaloty które nie grają cały sezon później dostają 30min/g w ostatnim miesiącu i tak to wygląda Z tym, że Kornet powinien mieć 15... Musiałem błędne salary zapodać na początku sezonu...o tyle to ciekawe, iż na sznurku jest prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Hej, Wymiana miedzy GSW a Minnesota Do T-wolves lecą : TJ Warren, Gallinari, Bembry Do GSW: Lamb i Barton Dodatkowo na FA Bulek wywala D.Jones Jr - Cvbe jezeli jest możliwość to ja go wezmę. Wiem ze zaakceptowałem wymianę bez Jr - on i tak leci na Fa wiec wydaje mi sie ze nie bedzie problemów. Nie chciałem cofać wymiany i ponownie wysyłać do Bulka żeby zaakceptował (szkoda było czasu) - dlatego proszę Cie o dopisanie, jezeli jest to jakiś problem to nie było tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Aaaaaa i jeszcze jedno, mam Dinwiddiego który wyleciał na 3-6 tyg Jezeli ktoś zainteresowany to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dodatkowo na FA Bulek wywala D.Jones Jr - Cvbe jezeli jest możliwość to ja go wezmę. Wiem ze zaakceptowałem wymianę bez Jr - on i tak leci na Fa wiec wydaje mi sie ze nie bedzie problemów. Sorry, ale raczej będą problemy bo na taki manewr powinna być zgoda ligi. A ja się nie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 U mnie cały czas LBJ do wzięcia w pakiecie z White’m + praktycznie każdym innym graczem z wyjątkiem KD za gwiazdę tylko młodą :-) To opcja raczej dla ludzi na szczycie tabeli którzy szukają takiego wbite robiącego 40+ kosztującego 15 czy innego vonleha 20->40 żeby przechyli szale na swoją kożyść :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Sorry, ale raczej będą problemy bo na taki manewr powinna być zgoda ligi. A ja się nie zgadzam. Matek, zluzuj Juz kilka dobrych lat gram w FBX i wielokrotnie były robione takie manewry i nikt sie nie sprzeciwiał. Ale Ok - niech sie wypowiedzą inni GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 A mi kiedyś taki pomysł zblokowali, i od tamtego momentu nie luzuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 A mi kiedyś taki pomysł zblokowali, i od tamtego momentu nie luzuję. Kiedy? Jezeli masz na myśli temat z banem i wzięcie/wybranie sobie grajka z fa - to jest to całkiem inna sytuacja. Ale Ok, poczekajmy - niech sie inni wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie mam na myśli tej sytuacji z banem, tylko chęć przejęcia grajka, którego ktoś zrzucił przy wymianie. I nie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dodatkowo na FA Bulek wywala D.Jones Jr - Cvbe jezeli jest możliwość to ja go wezmę. Wiem ze zaakceptowałem wymianę bez Jr - on i tak leci na Fa wiec wydaje mi sie ze nie bedzie problemów. Nie chciałem cofać wymiany i ponownie wysyłać do Bulka żeby zaakceptował (szkoda było czasu) - dlatego proszę Cie o dopisanie, jezeli jest to jakiś problem to nie było tematu. Sorry, ale raczej będą problemy bo na taki manewr powinna być zgoda ligi. A ja się nie zgadzam. Myślę, że wystarczy ten jeden głos przeciwko, żeby temu zaniechać. Zwłaszcza, że wygląda to tak z naszej perspektywy, że założyłeś że Bulek zrzuci kogoś innego, Jones Cię zaskoczył i teraz go chcesz (tak samo jak pół ligi). Niestety, Jones ląduje na waiverach. Swoją drogą - nie rozumiem czemu nie cofnąłeś wymiany i nie wrzuciłeś nowej, jeśli faktycznie tak chciałeś zrobić - akurat Bulek należy do częstych gości na yahoo, nie jak niektórzy na których się czeka tygodniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Myślę, że wystarczy ten jeden głos przeciwko, żeby temu zaniechać. Zwłaszcza, że wygląda to tak z naszej perspektywy, że założyłeś że Bulek zrzuci kogoś innego, Jones Cię zaskoczył i teraz go chcesz (tak samo jak pół ligi). Niestety, Jones ląduje na waiverach. Swoją drogą - nie rozumiem czemu nie cofnąłeś wymiany i nie wrzuciłeś nowej, jeśli faktycznie tak chciałeś zrobić - akurat Bulek należy do częstych gości na yahoo, nie jak niektórzy na których się czeka tygodniami Bulek wczoraj popołudniu złożymy mi kontr ofertę i wiedziałem ze chce wywalić Jonesa, napisałem do Niego na forum ale sie nie odzywał. Panowie dla mnie Ok. Cvbe klepnij na yahoo ta wymianę i lecimi dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Bulek wczoraj popołudniu złożymy mi kontr ofertę i wiedziałem ze chce wywalić Jonesa, napisałem do Niego na forum ale sie nie odzywał. Panowie dla mnie Ok. Cvbe klepnij na yahoo ta wymianę i lecimi dalej Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Z tym, że Kornet powinien mieć 15... Musiałem błędne salary zapodać na początku sezonu...o tyle to ciekawe, iż na sznurku jest prawidłowo. Czy to oznacza że nie powinienem dostać bana ? Bo jeśli tak, to poproszę o zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Czy to oznacza że nie powinienem dostać bana ? Bo jeśli tak, to poproszę o zdjęcie To musieliby rozstrzygnąć wyżej postawieni ode mnie, wiem że Kornet i Okafor mają złe pensje wpisane, jednak nie było korektt ze względu na to, że Okafor ma wpisaną niższą niż powinien i w związku z tym zaburzyłoby to salary drużyn go posiadających. Bulek i Roger by musieli się wypowiedzieć. Evi w fbx3 też za Korneta ma karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy to oznacza że nie powinienem dostać bana ? Bo jeśli tak, to poproszę o zdjęcie No ja tak samo w FBX3! Qwa....! Ale raczej zostaje to że źle wyliczone nie zmienia faktu że nie sprawdziliśmy ile waży i go pobraliśmy Zapodsawaj deal'a LBJ już trenuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściwie to nie wiem dlaczego byłem przekonany że waży 15 a sprawdzam przy każdym pobraniu - cóż, błąd, mój, który trwał 24h zanim się zorientowałem i go wywaliłem, ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Myślę, że fakt błędnego salary Korneta i Okafora nie powinien mieć wpływu na bana. Nikt tego faktu wcześniej nie zgłaszał, dlatego też wartościami oficjalnymi są te, które są na forum. Oczywiście postaram się, żeby w przyszłości do podobnych sytuacji nigdy nie dochodziło - jeśli to ja będę dalej to robił. Zdjęcie bana miałoby wtedy uzasadnienie, jeśliby dana osoba przed pobraniem Korneta napisała do komisarza apelację z dowodem, iż powinien mieć salary 15, po czym by go aktywowała. Takie zdarzenie jednak nie miało miejsca - a podejrzewam, że gdybym o tym nie wspomniał, nigdy by ten fakt nie ujrzał światła dziennego Edytowane 28 Stycznia 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi