julekstep Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 rozszyfrowałeś mnie sherlocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Jak dobrze że schodzi mi Rice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 k****, najebałem się i nie zdążyłem ofert złożyć, jebać to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 k****, najebałem się i nie zdążyłem ofert złożyć, jebać to wszystkoTo tylko nie simuj dzisiaj, bo jeszcze kilka maksów zostanie podpisanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 To tylko nie simuj dzisiaj, bo jeszcze kilka maksów zostanie podpisanych Dzisiaj zrobię to może ktoś ciekawy na waivers zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Dzisiaj zrobię to może ktoś ciekawy na waivers zostanie Bez przesady panie, po zasymaniu 5 tury FA powinien być dzień/2 przerwy by móc się do tego przygotować a nie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Przeciez i tak bedzie lidta waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Bucks wymienili chyba 75% składu, ale jak tak teraz patrzę, to spokojnie mogą powalczyć o dobre miejsce w PO. Nawet z HCA. Ten moment, w którym uruchamiasz czołg i projekt Bucks 2038... A piszą, że walczysz o PO... xD Ja bym z tym HCA nie przesadzał biorąc pod uwagę jak wygląda wschód, ale o PO na pewno powalczą. Ja różnie oceniam te trejdy Bucks, ale cieszę się z tego względu że wreszcie zostały tam wykonane jakieś poważne ruchy. Od wielu lat (z jednym wyjątkiem i PO z 8 seeda) to wyglądało tak, że Bucks byli teamem na 30-35w, mieli 7-8 pick w drafcie i nic z tego nie wynikało. Teraz wreszcie coś się zmieniło. Trzeba było coś zrobić, bo nawet mnie zaczęła męczyć ta stagnacja... Nawet bardzo. Ja swój plan wykonałem, zobaczymy pewnie za trzy/cztery sezony czy było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Czy po 5 etapie od razu będą campy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Tak, powinienem to dzisiaj ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Niektórzy wolą zostać na fa niż podpisać z Mavs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Niektórzy wolą zostać na fa niż podpisać z Mavs...Jak mają zapierdalać cały sezon za marne grosze, to nic dziwnego, że wolą zrobić sobie wakacje Swoją drogą jak zobaczyłem, że w ofertach zostałem przebity u wszystkich zawodników, to stwierdziłem, że to pierdolę i najwyżej wybiorę sobie jakiś bolków z FA. A tu proszę jaka niespodzianka. Divac i Perry podpisali z Celtics, pomimo lepszych ofert ze strony innych ekip. Szkoda, że McMillan się wyłamał z tego grona . Edytowane 10 Lipca 2018 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Liczą chyba, że o mistrzostwo powalczą. Campy jutro rano, dzisiaj juz nie wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Jak mają zapierdalać cały sezon za marne grosze, to nic dziwnego, że wolą zrobić sobie wakacje Swoją drogą jak zobaczyłem, że w ofertach zostałem przebity u wszystkich zawodników, to stwierdziłem, że to pierdolę i najwyżej wybiorę sobie jakiś bolków z FA. A tu proszę jaka niespodzianka. Divac i Perry podpisali z Celtics, pomimo lepszych ofert ze strony innych ekip. Szkoda, że McMillan się wyłamał z tego grona . McMillan wybrał drużynę z mistrzowskimi aspiracjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 McMillan wybrał drużynę z mistrzowskimi aspiracjami Osobiście nie mam nic przeciwko, aby trzeci raz z rzędu Twój pick był nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Osobiście nie mam nic przeciwko, aby trzeci raz z rzędu Twój pick był nr 1 Pięknie jest czasem pomarzyć (swoją droga od jakiegoś czasu żyję marzeniami ), ale wróćmy na ziemię. Prędzej uwierzę w ufoludki niż w 3 x 1st pick dla Miśków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Campy: przed http://simbasket.com.pl/csv/przedcampami_2028.csv po http://simbasket.com.pl/csv/pocampach_2028.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Aktualna lista waivers: 1. Heat 2. Grizzlies 3. Warriors 4. Sonics 5. Hornets 6. Pacers 7. Bucks 8. Wizards 9. Nets 10. Cavaliers 11. Knicks 12. Timberwolves 13. Mavericks 14. Spurs 15. Hawks 16. Raptors 17. Celtics 18. Lakers 19. Suns 20. Trailblazers 21. Rockets 22. Jazz 23. Bulls 24. Clippers 25. Pistons 26. 76ers 27. Kings 28. Magic 29. Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Campy takie że szkoda gadać - do powtórzenia ;] Andrzej spadł o 11 w potencjale, a zyskał 10 ogólnie we wszystkich skillach. Dirk przed primem decline. Jedynie Steve nie zawiódł, widać że w contract year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja tak sobie patrzę na skład Pistons i niestety obecny sezon będzie tylko na przeczekanie, niestety ale słabo to wygląda i pewnie skończy sie 7-8 seedem. Myślałem, że chociaż Wes zostanie jeszcze jeden sezon i będzie w miarę spoko, a wyszło nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi