Skocz do zawartości

Marzec w Jeziorolandi

Air

Rekomendowane odpowiedzi

Mecz jest dziś o pierwszej?

O 2.00. Nie wiem czy ciężko jest wejść na nba.com :roll:

Nie chodzi o wejście na nba.com tylko o to, ze ostatnio nastąpiła jakaś zmiana. Amerykanie już zmienili chyba czas na letni, a my nie i dlatego mecz jest chyba o pierwszej a nie o drugiej. Dopiero jak my zmienimy czas to wszystko wróci do normy, narazie wszystko idzie o godzinę do tyłu, chyba. :D

A, więc mecz o pierwszej.

Mecz jest dziś o pierwszej?

O 2.00. Nie wiem czy ciężko jest wejść na nba.com :roll:

Nie chodzi o wejście na nba.com tylko o to, ze ostatnio nastąpiła jakaś zmiana. Amerykanie już zmienili chyba czas na letni, a my nie i dlatego mecz jest chyba o pierwszej a nie o drugiej. Dopiero jak my zmienimy czas to wszystko wróci do normy, narazie wszystko idzie o godzinę do tyłu, chyba. :D

W takim razie mój błąd. Sorry :wink:

No właśnie nie byłem pewien. Dzięki, Graboś.

"Leadership is something I've always talked about with Kobe," says Jackson, "sometimes in conversations, sometimes through books I've given him. [One was John Heider's The Tao of Leadership.] Kobe's not big on subtlety, but his style of leadership has matured, gotten less confrontational. Of his [league-leading 12] technicals this season, half have come from fighting for his teammates, not from calls that even involved him."

more: http://sportsillustrated.cnn.com/2008/w ... ers/3.html

Nie no, błagam :( Mam nadzieję, że to tylo skręcenie. Kvrwa czemu właśnie w takim momencie kiedy mamy te 4 wazne mecze :?

bo ciazy na nas klatwa... matko to jest pech ja pieprze...

juz mam dosc tego ze co chwile kontuzje jakies...

tak jest skrecona. dzis juz nie zagra. znajac zycie to bedzie jednak cos powaznego i zobaczymy go w kwietniu... ^^

nie wygramy tego meczu chocby nie wiem co... :/ Hornets w 3 kwarcie graja jak chca a u nas tylko KObe. nawet LO juz sie odsunal w cien :/ nie pociagna tak. dlaczego gasol musial sie nabawic tej kontuzji... nadepnal podobno na stope radmanovica... ^^

no i dupa nie wiem czemu wczesniej takim optymizmem tarktowaliśmy tu ten mecz... lakers mają problem od kilku lat nazywa sie kontuyzke... no i czasem też oczywiście nie da sie wygrać z zespołem któremu wszystko wpada troche też sedziowie im pomogli ale My zagraliśmy beznadziejnie w taku i to wystarczy zeby na 5 minut przed końcem pisac o dupie.... miejmy nadzieie że chociaż houstopn ni ebedzie tak wpadać...no cóż niestety mineły 3 minuty nic si enie zmienia .... jeśli CP skręcił kostke to czemu tak późno... no wiem że to nie etyczne cieszyć sie z kogoś urazu ale u nas one są ciągle inni jakoś ich prawie nie mają...tyle że teraz to niewiele nam pomoże może pomoże innym teamom

Fisher do bani. Sasha do bani. Co się stało z Turiafem? Cały czas brakuje nam obrony na pg. Odom nie dostaje piłek. Deska nie istnieje.

Nerwowe lato, dobry początek sezonu, kontuzja Bynuma, trade Gasola, kontuzja Gasola - ze skrajności w skrajność. W LA nie może być normalnie. :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.