vero1897 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 IMHO Litter na mistrza. Mój brat, który śledzi darta, jeszcze przed mistrzostwami typował Humphriesa ale jak dla mnie to on za często męczy w turnieju bułę i wkoncu się przejedzie. No i jego nazwisko jakoś kiepsko mi się kojarzy, patrząc przez pryzmat NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 2 minuty temu, Szabla napisał(a): Nie. Nie wiem kiedy ogłoszą. Pewnie po mistrzowstwach, bo ma PL ruszyć w lutym już. 1 czy gdzieś tam na początku. Bo w tym roku to będą mieć niezły problem, zazwyczaj tych Anglików na siłę tam wciskali jak aspinalla i dobeya ostatnio 1 minutę temu, vero1897 napisał(a): IMHO Litter na mistrza. Littler wygląda najmocniej w tej chwili, ale ja typuję Crossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 To idac tym tropem u mnie sympatie do Williamsa. W NHL niezły rozrabiaka i zabijaka, a i niezly strzelec. Nazwisko dobrze się kojarzy Jemu kibicuje. Wydaje się fajnym gościem. Polubiłem gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Ten Littler jest rocznik 2007? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 A co, nie wygląda? ,) Tak niespełna 17 lat ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Ten dzieciak gra jakiś kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Dobry jest mlody. A Humphries rozbił Williamsa. Siedziało mu wszystko, w przeciwieństwie do rywala. Średnia ponad 108. Ciekawy bedzie finał. Dwóch Luków. Wygra spokój (the Cool Hand), czy opcją nuklearna (the Nuke)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 22 godziny temu, fluber napisał(a): Ten dzieciak gra jakiś kosmos Będzie Schlierenzauer darta. Kto ogląda finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Teraz, vero1897 napisał(a): Będzie Schlierenzauer darta. Kto ogląda finał? Myślisz że skończy się w wieku 21 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Małolat wszedł ze średnią poniżej 90pkt w pierwszym secie, gdzie wczoraj najmniej miał 98pkt. Oj, więcej waży ten mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Małolat wszedł ze średnią poniżej 90pkt w pierwszym secie, gdzie wczoraj najmniej miał 98pkt. Oj, więcej waży ten mecz:) Wczoraj też przegrał 1 seta, spokojnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 3 minuty temu, fluber napisał(a): Myślisz że skończy się w wieku 21 lat? To zależy czy ten sport ryje psychikę jak samo jak skoki. A wogóle to Gregor chyba troszkę dłużej dawał radę ale to w sumie już trochę minęło i mogę coś źle pamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Haha dart w całej okazałości. Humphries ma topa na drugiego seta, pudło, Littler to bierze, łapie rytm na następne legi i mamy 1-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 9 minut temu, vero1897 napisał(a): To zależy czy ten sport ryje psychikę jak samo jak skoki. A wogóle to Gregor chyba troszkę dłużej dawał radę ale to w sumie już trochę minęło i mogę coś źle pamiętać. Tak, do 23 roku życia. Po 2013 wygrał 1 konkurs pś, trochę przesadziłem 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Haha dart w całej okazałości. Humphries ma topa na drugiego seta, pudło, Littler to bierze, łapie rytm na następne legi i mamy 1-1. Dwa finisze 100+ z rzędu, wrócił do siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 To minus 60 humprhiesa w jednym rzucie bolesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Godzinę temu, fluber napisał(a): Myślisz że skończy się w wieku 21 lat? Schlierenzauer w wieku 23 lat wygrał kulkę, a w wieku 25 zdobył srebro MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 To D2 na 5-2 będzie się littlerowi śniło po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Będą teraz zgredy klepać młodego po plecach, że jeszcze ma czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Kurcze myslalem ze bedzie jakas impreza jak wygra (ten młodziak mieszka w tym samym miescie co ja xD) Fearnhead bez mistrzostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Młody jeszcze ma czas. W sumie Humphries powiedział coś w stylu, że musiał wygrać teraz, bo potem młody będzie nie do pokonania, czy coś w ten deseń. 17 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Kurcze myslalem ze bedzie jakas impreza jak wygra (ten młodziak mieszka w tym samym miescie co ja xD) Fearnhead bez mistrzostwa. Myślę, że impreza i tak powinna być, zwłaszcza jeśli to mała miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi