Stromile Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Sezon już za progiem, czas więc zacząć przygotowania do najważniejszego wydarzenia, czyli draftu. Wiecie już o co biega więc nie będę tu się rozpisywał co i jak. Przypominam tylko, że draft w tym roku, ponownie przeprowadzimy posługując się apletem Yahoo!. Przypominam też, że w ramach nagradzania zwycięzów o kolejności wybierania w drafcie decyduje, , tak jak rok temu, miejsce w końcowej klasyfikacji w sezonie poprzednim. Teraz pozostaje nam ustalenie terminu draftu. Proponuję sobotę 23 października, godz 21:00. Czekam na Wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Dla porządku o to kolejność wyboru w tegorocznym drafcie Stromile [/*:m:1jcjunfj] Darks[/*:m:1jcjunfj] Borys[/*:m:1jcjunfj] Lord[/*:m:1jcjunfj] MuM [/*:m:1jcjunfj] Vitaly[/*:m:1jcjunfj] CrossOver [/*:m:1jcjunfj] Spabloo[/*:m:1jcjunfj] Zółw [/*:m:1jcjunfj] Gimmie[/*:m:1jcjunfj] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 PS. Przypominam o przetestowaniu swojego kompa T U T A J (link "Test Your System") żeby tuż przed draftem się nie okazało, że nie pójdzie u Was aplet Jeśli oblejecie ten test - sprawdźcie czy macie włączoną Javę u siebie (dla użytkowników Explorera: Narzędzia -> Opcje Internetowe -> Zaawansowane -> Microsoft VM i zaznaczcie "Włączony kompilator Java JIT"). Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Zastanawiam się czemu draft jest tak późno. Preaseason będzie już w pełni, co pozbawia draft dodatkowego smaczku jakim jest niepewność co do statsów niektórych zawodników (biorąc pod uwagę ilu graczy zmieniło barwy klubowe w tym offseason, daje to mnóstwo znaków zapytania). Dlatego wnioskuję o przesunięcie draftu o tydzień wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Zastanawiam się czemu draft jest tak późno. Preaseason będzie już w pełni, co pozbawia draft dodatkowego smaczku jakim jest niepewność co do statsów niektórych zawodników (biorąc pod uwagę ilu graczy zmieniło barwy klubowe w tym offseason, daje to mnóstwo znaków zapytania). Dlatego wnioskuję o przesunięcie draftu o tydzień wcześniej. To co Ty uważasz za wadę tak późnego terminu, niektórzy mogą uznać za zaletę [/*:m:3k1aq25g] Tydzień wcześniej (16-17 X) nie mogę[/*:m:3k1aq25g] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 To co Ty uważasz za wadę tak późnego terminu, niektórzy mogą uznać za zaletęTobie akurat się nie dziwię, bo będziesz miał Garnetta, ale inni? Może ktoś mnie jeszcze poprze? Gimmie? Tydzień wcześniej (16-17 X) nie mogęA 15 X? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Może ktoś mnie jeszcze poprze? Gimmie?to była prowokacja. <wink> No nic Spabloo podkręcasz mnie. W tym roku nie będe miał już żadnych skrupółów. A chciałem ci przypomniec że Andżelika też wymaga cennego czasu :twisted: Co do wczesniejszego tygodnia .... draftu to Stro raczej nie będzie mógł(: ale fakt że fajnie było by miec ten dłuższy okres przedsezonowy na wzmocnienie skałdu. no chyba zeby jutro zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Liga FBL #1 została już założona. PM'y z danymi do naszej ligi zostały rozesłane (kto z uczetsników FBL #1 jeszcze nie dostał - krzyczeć). Zapraszam do rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Ja nie dostałem PM i z tego też powodu krzyczę. Więc niestety Stro, ale problemów ze mną ciąg dalszy:) Może to wina, że nie loguje mnie automatycznie na e-nba.pl przy wejściu tu, ale nie wydaje mi sie by w tym tkwiła przycyna bo na mojego maila nie dostałem poinformowania o PM. Wyślij go jeszcze raz Stro, bo inaczej stracicie pewnego kandydata na 1 miejsce w lidze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 nie ma to jak dawka humoru przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Nie mogłem wziąść wczoraj udziału w drafcie więc mam pytania do tych co w nim udział brali oraz do Stro. Jak działa pre-rank? Czy jeśli padnie mi komp w trakcie draftu to będę applet sam dalej wybierze za mnie graczy wg tego co wcześniej ustaliłem? I czy ewentualnie mogę w ogóle nie pojawić się w trakcie draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Jak działa pre-rank? Czy jeśli padnie mi komp w trakcie draftu to będę applet sam dalej wybierze za mnie graczy wg tego co wcześniej ustaliłem? I czy ewentualnie mogę w ogóle nie pojawić się w trakcie draftu? Są generalnie trzy rankingi, wg których aplet będzie za Ciebie wybierał jeśli nie pojawisz (to jest więc też odpowiedź na następne Twoje pytanie - tak, możesz nawet się nie pojawić na drafcie, choć to oczywiście jest nie wskazane, o czym zaraz). To samo zrobi jeśli w czasie draftu zwiesi Ci się komp lub trafi Ci się jakiś inny przypadek losowy (lub będziesz musiał wcześniej opuścić draft). Pierwszy ranking to ten defaultowy Yahoo i oparty jest na tzw. O-Rank (osiągnięcia danego zawodnika z ostatnich kilku sezonów). Nie jest on oczywiście w pełni kompatybilny z rankingiem wg naszej punktacji, ale zupełnie tragiczny nie jest. Przynajmniej jeśli idzie o pierwszą 20tkę-25tkę. Potem bywa z tym różnie (a nawet bardzo różnie ). Drugi ranking, to właśnie ten Pre-Rank. Robisz go samemu wg własnych kryteriów (sugerię oprzeć się jednak na naszej punktacji :wink: ) we własnym zakresie przed draftem. Trzeci ranking możesz sobie zrobić, spotanicznie, w trakcie draftu. Aplet postępuje następująco - najwyższy w hierarchi jest ten zrobiony podczas draftu (ostatnia wola i te sprawy ), jeśli go nie ma (lub się skończył) przechodzi do tego Pre-Rank, zrobionego przez Ciebie przed draftem, natomiast jeśli i tego Pre-Ranka nie ma (lub się skończył), zaczyna wybierać ze swojego własnego rankingu (tym opartym na O-Rank'u). Wydawać by się mogło, że przy tylu zabezpieczeniach obecność podczas draftu nie jest potrzebna. Nie koniecznie. Często się zdarza, że jadąc po którymś z tych rankingów, komp wybiera w myśl zasady "best available" i może się skończyć patową sytuacją np. 5xPF, 3xC, 0xSF, 0xSG, 4xPG, podczas gdy zamiast tego "best available" można było spokojnie skoczyć kilka oczek niżej i wybrać gracza, którego pozycja nie będzie się dublowała z wcześniej wybranymi. Mam nadzieję, że, pomimo pozornego zagmatwania , kwestia draftowo-apletowa jest już jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArcus Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Mam mały problem...W sobotę o 18:00 jest mecz Turów Zgorzelec- SKS Starogard Gd....jestem ze Zgorzelca. Pracuje w gazecie. Mam akredytację i będe na tym meczu żeby robić relację, foto i wywiady. Wątpie żebym się wyrobił do 21:00...co jeżeli się spóźnię ?? albo w ogóle się nie wyrobie?? Pozdro.... p.s. Jak zrobić swoją listę w/g której comp będzie wybierał? Moge wybrać pierwszych 20 playerów, a resztę niech dobierze automatycznie jak chce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 co jeżeli się spóźnię ?? albo w ogóle się nie wyrobie??Draft rusza punktualnie o 21:00 i ja nie mam na to wpływu... Jak zrobić swoją listę w/g której comp będzie wybierał? Moge wybrać pierwszych 20 playerów, a resztę niech dobierze automatycznie jak chce ?? http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?t=661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 W wyniki błędu w liczeniu stref czasowych omyłkowo podałem godzinę draftu dla FBL #1. Zamiast o 21:00, draft jest jednak o 20:00. Sorki za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 I po drafcie . I tak najlepsza była końcówka kiedy wszyscy rzucili się na wolnych agentów . Wybierałem z nr 5 (choć początkowo miał być to nr 8 i żałowałem, że awansowałem w hierarchii, ale po tym co się dziś stało jestem bardzo happy). Jak wybierałem nr 5 - Shaquille O'Neal (w poprzednim sezonie 107,15 FP) - dowód na to, że w takich grach nie warto kierować się sympatią. Oto spabloo, który nie znosi Shaqa pragnął go mieć u siebie . Najpierw wszystko szło zgodnie z moim rankingiem. Poszedł Garnek, poszedł Duncan, poszedł Kobe i... Poszedł Kirlenko :shock: . Tak więc 4-ty w moim rankingu O'Neal zawitał do mnie. Gdyby szło zgodnie z nim, to wybrałbym Dirka. nr 16 - Ben Wallace (100,3 FP) - czemu tak nisko? Nie mam pojęcia. Każdy pomijał Big Bena, poszedł przed nim nawet Peja (chyba ktoś nie przygotował sobie pre-rank ). Kiedy Żółw wybrał Iversona Ben był mój . 8 pozycja w moim rankingu, czyli moim zdaniem steal. nr 25 - Antoine Walker (77,0 FP) - u mnie był 19-ty. Moim zdaniem ma potencjał, żeby wykręcać 85 FP na mecz. W Bostonie zdażało mu się grać jeszcze lepiej. Teraz jest w ostatnim roku kontraktu. Wahałem się czy nie wziąść Raya Allena, ale on, wydaje mi się, "wyżej gówna nie podskoczy". A Walker ma większy potencjał (statystycznie oczywiście). nr 36 - Pau Gasol (79,08 FP) - został aż do tego momentu to co miałem zrobić? Założyłem sobie, że przez pierwsze 4 rundy nie zwracam uwagi na pozycje na boisku. Gość był u mnie na 23 miejscu. Nie liczę na jego nagły wzrost zdobywanych punktów, ale skoro dali mu duży kontrakt, to może dadzą mu też więcej minut :? ? nr 45 - Andre Miller (75,89 FP) - trzeba się było zacząć rozglądać za PG i SG. Andre był 38-my w moim pre-rank i zdecydowałem się go wybrać trochę intuicyjnie. Może Nash byłby lepszy? No cóż - jest jak jest. Pozostaje mi liczyć, że wykręci 100 FP jak to było 3 sezony temu . nr 56 - Michael Finley (74,03 FP) - ale miałem nadzieję, że wpadnie w moje ręce Jason Richardson :|. Poszedł jednak ciut wcześniej. Musiałem rozejrzeć się za SG, a Finley był najwyżej z dostępnych (43 pozycja). nr 65 - Gerald Wallace (hehe - zapomnijcie o FP ) - na ten wybór wpłynął oczywiście dobry preseason. 6 runda to był jednak czas kiedy mogłem podjąć to ryzyko. Miałem już obsadzone wszystkie pozycje. Wallace jest dla mnie wielką niewiadomą, ale ktoś musi grać w Bobcats. Mam nadzieję, że nie będę żałował. Był u mnie na 49 miejscu. nr 76 - Drew Gooden (54,2 FP) - w zeszłym sezonie go miałem i się zawiodłem (ech gimmie :twisted: ). Jednak w Cleveland będzie grał nareszcie jako PF i będzie sporo zbierał. 60 w moim rankingu. nr 85 - Jamal Tinsley (55,24 FP) - zabezpieczenie dla Millera. Zacznie grać więcej więc jego statsy się trochę poprawią. Wziąłem go bo szukałem zmiennika. Ranking - 70. nr 96 - Grant Hill (nie grał) - chciałem mieć kogoś z Orlando. Skłamałbym gdybym powiedział, że nie spodziewam się po nim niczego rewelacyjnego. Otóż spodziewam się . 52 w rankingu - przykład na to, że nie zawsze wybierałem zgodnie z nim . nr 105 - Luol Deng - szukałem kogoś na SG i mi się Luol napatoczył . Lubię go, a poprzedni sezon pokazał mi, że warto mieć czasem jakiegoś debiutanta. nr 116 - Jim Jackson (57,88) - kolejny zmiennik na SG. Będzie 3-cią opcją w Houston więc może poprawić swoje osiągnięcia. Dobrze grał w preseason więc powinno być ok. Poza draftem wybrałem Blounta, Damona Jonesa i Nene. Właściwie to rzuciłem się na cokolwiek byle szybko - jeśli ktoś chce przygarnąć któregoś z tych zawodników to chętnie się wymienię. Zaznaczam jednak, że niełatwo mnie będzie podejść . Najmniej zadowolony jestem z pozycji SG, a najbardziej z PF. Największe niespodzianki (moim zdaniem): Kirlenko z nr 4 - za wysoko Francis z nr 6 - za wysoko Stojakovic z nr 12 - za wysoko (będzie Webber) Pierce z nr 20 - zdecydowanie za nisko. Bibby nr 24 - moim zdaniem zasługiwał na 5-6 rundę. Tyle na gorąco ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Nio faktycznie (n)aplet to wspaniała sprawa :wink: choć widac nie wszystkim ta godzina jakoś pasowała. Najfajniejszy był odrazu skok wszystkich po draftcie na FA:) moja wspaniała drużyna : 1. Baron Davis (97.5) - czyli najlepszy dostępny pg w tym sezonie. 2. Jermaine O'Neal (95.5) - jakoś z symati go wziołem po zeszłorocznych wojarzach no i myśle że moze brac tylko lepiej. 3. Corey Maggette (68.3) - świadomy wybór choc było wtedy dostepnych kilku lepiej punktujących 4.Emeka Okafor (---) - no to odwazny wybór ale myśle że zabezpieczyłem sie jeszcze moim ósmym wyborem więc xle nie będzie:] 5. Dwayne Wade (65.8) - drugi pg świetny ale moze go wymienie ***** 6. Ch. Billups (67.8) - ludziska mi wkręcaja ze słabe ma statsy. No nie wydaje mi sie. Myśle że jeśli Wade odejdzie bedzie moim szóstym. 7. Jalen Rose (57.5) - prawdopodobnie nie będzie miał więcej punktów ale za to kontuzje ma Williams a Alston gra beznadziejnie w pre więc punkcków fantasztycznych ubyć Jalenowi nie powinno 8. P. Brezec ( 5.3) - to właśnie obstawa mojego 4 wyboru w draftcie a moze i nawet jeden z ośmiu starterów. 9. Mehmet Okur (47.1) - jest taki jeden GM który systematycznie zabierał mi wszystkich Jazzmenów wiec ostał sie do 9 numeru tylko ten niewiarygodny wspaniały i fąfastyczny Okur. Statsy napewno poskoczą choc niejakos drastycznie:) 10.Joe Smith ( 63.1) - ciesze się .. i nawet troche dziwie ze tak późno był do wzięcia ... ale na 80FP to raczej i tak nie licze(: 11. Keith Van-Horn (61.6) - bardzo potrzebowałem kogos na SF. No i przyjaźni się ze Smithem:) 12. Morris Peterson (36.1) - hm no szukałem kogos sg/sf Do 50 dobije tylko pod warunkiem kontzji Vinca co przecież nie jest takie niemozliwe.... pozdrawiam Szakil rozważ propos:) z FA: 13.Nick Collison (--) - a nuz cos z niego bedzie. Propaganda Keya robi swoje;) 14.Marco Jaric (52.1) - no niby jest livingston ale Jaric pownien grac przyzwoicie 15. Brian Grant (46.3) - liczyłem że bedzie F/C no i mam wrążenie że jednak 46 to mało na niego:) ps ogólnie jestem zadowolony ze swoich wyborów. (doskiwiera mi tylko brak Dunleavego:P ) No i chetnie pozyskam kogoś na Sf/Sg za Wada np:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 O to wyniki draftu FBL #1: K. Garnett - Stromile[/*:m:2feybg8f] T. Duncan - Borys[/*:m:2feybg8f] K. Bryant - MuM[/*:m:2feybg8f] A. Kirilenko - Vitaly[/*:m:2feybg8f] S. O'Neal - Spabloo[/*:m:2feybg8f] S. Francis - Żółw[/*:m:2feybg8f] B. Davis - Gimmie[/*:m:2feybg8f] T. McGrady - Szakil[/*:m:2feybg8f] L. James - MArcus[/*:m:2feybg8f] D. Nowitzki - Rigel[/*:m:2feybg8f] E. Brand - Rigel[/*:m:2feybg8f] Y. Ming - MArcus[/*:m:2feybg8f] P. Stojakovic - Szakil[/*:m:2feybg8f] J. O'Neal - Gimmie[/*:m:2feybg8f] A. Iverson - Żółw[/*:m:2feybg8f] B. Wallace - Spabloo[/*:m:2feybg8f] S. Marion - Vitaly[/*:m:2feybg8f] A. Stoudemire - MuM[/*:m:2feybg8f] C. Webber - Borys[/*:m:2feybg8f] P. Pierce - Stromile[/*:m:2feybg8f] Z. Randolph - Stromile[/*:m:2feybg8f] S. Marbury -...[/*:m:2feybg8f] B. Miller[/*:m:2feybg8f] M. Bibby[/*:m:2feybg8f] A. Walker[/*:m:2feybg8f] C. Boozer[/*:m:2feybg8f] C. Maggette[/*:m:2feybg8f] R. Allen[/*:m:2feybg8f] C. Anthony[/*:m:2feybg8f] L. Odom[/*:m:2feybg8f] S. Cassell[/*:m:2feybg8f] J. Kidd[/*:m:2feybg8f] V. Carter[/*:m:2feybg8f] E. Okafor[/*:m:2feybg8f] J. Magloire[/*:m:2feybg8f] P. Gasol[/*:m:2feybg8f] M. Camby[/*:m:2feybg8f] G. Arenas[/*:m:2feybg8f] K. Martin[/*:m:2feybg8f] R. Jefferson[/*:m:2feybg8f] Z. Ilgauskas[/*:m:2feybg8f] R. Artest[/*:m:2feybg8f] A. Harrington[/*:m:2feybg8f] D. Marshall[/*:m:2feybg8f] A. Miller[/*:m:2feybg8f] A. Jamison[/*:m:2feybg8f] D. Wade[/*:m:2feybg8f] S. Nash[/*:m:2feybg8f] M. Redd[/*:m:2feybg8f] J. Terry[/*:m:2feybg8f] K. Hinrich[/*:m:2feybg8f] J. Crawford[/*:m:2feybg8f] J. Richardson[/*:m:2feybg8f] C. Billups[/*:m:2feybg8f] C. Arroyo[/*:m:2feybg8f] M. Finley[/*:m:2feybg8f] B. Barry[/*:m:2feybg8f] R. Wallace[/*:m:2feybg8f] E. Dampier[/*:m:2feybg8f] G. Payton[/*:m:2feybg8f] R. Lewis[/*:m:2feybg8f] S. Abdur-Rahim[/*:m:2feybg8f] S. Jackson[/*:m:2feybg8f] R. Hamilton[/*:m:2feybg8f] G. Wallace[/*:m:2feybg8f] S. Dalembert[/*:m:2feybg8f] J. Rose[/*:m:2feybg8f] C. Bosh[/*:m:2feybg8f] R. Davis[/*:m:2feybg8f] M. Ginobili[/*:m:2feybg8f] Kurt Thomas[/*:m:2feybg8f] T. Ratliff[/*:m:2feybg8f] Juwan Howard[/*:m:2feybg8f] P. Brezec[/*:m:2feybg8f] D. Howard[/*:m:2feybg8f] D. Gooden[/*:m:2feybg8f] E. Curry[/*:m:2feybg8f] M. Harpring[/*:m:2feybg8f] Kenny Thomas[/*:m:2feybg8f] T. Parker[/*:m:2feybg8f] T. Chandler[/*:m:2feybg8f] L. Hughes[/*:m:2feybg8f] B. Gordon[/*:m:2feybg8f] E. Jones[/*:m:2feybg8f] J. Tinsley[/*:m:2feybg8f] M. Dunleavy[/*:m:2feybg8f] M. Okur[/*:m:2feybg8f] C. Mobley[/*:m:2feybg8f] J. McInnis[/*:m:2feybg8f] C. Mihm[/*:m:2feybg8f] T. Prince[/*:m:2feybg8f] J. Bender[/*:m:2feybg8f] J. Posey[/*:m:2feybg8f] J. Smith[/*:m:2feybg8f] A. Daniels[/*:m:2feybg8f] G. Hill[/*:m:2feybg8f] G. Robinson[/*:m:2feybg8f] Q. Richardson[/*:m:2feybg8f] D. Stoudamire[/*:m:2feybg8f] R. Nesterovic[/*:m:2feybg8f] M. Daniels[/*:m:2feybg8f] K. Cato[/*:m:2feybg8f] K. Brown[/*:m:2feybg8f] T. Murphy[/*:m:2feybg8f] L. Deng[/*:m:2feybg8f] J. Johnson[/*:m:2feybg8f] K. Van Horn[/*:m:2feybg8f] J. Williams[/*:m:2feybg8f] T. Ford[/*:m:2feybg8f] K. Kittles[/*:m:2feybg8f] P.J. Brown[/*:m:2feybg8f] S. Swift[/*:m:2feybg8f] C. Kaman[/*:m:2feybg8f] M. Peterson[/*:m:2feybg8f] E. Thomas[/*:m:2feybg8f] J. Jackson[/*:m:2feybg8f] W. Green[/*:m:2feybg8f] L. Sprewell[/*:m:2feybg8f] D. Christie[/*:m:2feybg8f] D. Mason[/*:m:2feybg8f] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Stro Team PF: Zach Randolph | Tyson Chandler[/*:m:1205he9s] SF: Kevin Garnett | Richard Jefferson | Rashard Lewis[/*:m:1205he9s] C: Zydrunas Ilgauskas | Radoslav Nesterovic[/*:m:1205he9s] SG: Paul Pierce | Marquis Daniels | Desmond Mason[/*:m:1205he9s] PG: Gary Payton | Tony Parker[/*:m:1205he9s] FA: Karl Malone | Raef LaFrentz | Andres Nocioni (Boldem punktująca 8-ka). Przebieg mojego draftu: Kevin Garnett - wybrany z nr 1 / nr 1 w moim Pre-Ranku[/*:m:1205he9s] Paul Pierce - 20 / 13 [/*:m:1205he9s] Zach Randolph - 21 / 14[/*:m:1205he9s] Richard Jefferson - 40 / 28[/*:m:1205he9s] Z. Ilgauskas - 41 / 39[/*:m:1205he9s] G. Payton - 60 / 47[/*:m:1205he9s] R. Lewis - 61 / 37[/*:m:1205he9s] T. Parker - 80 / 61[/*:m:1205he9s] T. Chandler - 81 / 44[/*:m:1205he9s] R. Nesterovic - 100 / 70[/*:m:1205he9s] M. Daniels - 101 / 65[/*:m:1205he9s] D. Mason - 120 / 85[/*:m:1205he9s] Ja widać w większości przypadkach udawało mi się brać zawodników znacznie niżej niż to wynikało z mojego rankingu. I nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony ze swojego składu Pierce to steal z 20stym numerem, nawet jesli ma zagrać równe słaby jak na niego sezon jak poprzedni. Cieszy mnie również pozyskanie Jefferson'a, który powinien pokazać to i owo w Nets. Z Lewis'em zaryzykowałem (miałem już 2 SF'ów i ani jednego C i postawiłem na niżej sklasyfikowanego Ilgauskas'a), po czym, ku mojemu zdumieniu, okazało się, że Rashard był dalej do wzięcia - 20 numerków niżej . Wybór zaś Payton'a czy Chandler'a z takimi numerami (a tym bardziej ich pozycje w moim rankingu) mogą dziwić, ale uważam, że jeden i drugi może wielu zaskoczyć w bieżącym sezonie. The Glove ma wiele do udowodnienia światu, zaś Tyson ma wreszcie zdrowe plecy. Jeśli chodzi o największą niespodziankę draftu to (oczywiście oprócz wyrobienia się Borys'a na pierwszą rundę po raz pierwszy od 3 lat ) jest nią dla mnie wybranie w połowie 4tej rundy Okafora - Gimmie musi wiedzieć o czymś, o czym my nie wiemy . PS. Jak ktoś ma do zaoferowania PG lub C w granicach 75-80fp na mecz, to zapraszam do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArcus Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 GIMMIE: kogo chciałbyś za Wade'a ? Tylko poważnie proszę A oto mój terror sqad: Zgorzelec Ballerz PG: LaBron James / Jason Kidd SG: Michael Redd / Jamal Crawford / Jeff McInnis SF: Carmelo Anthony / Ricky Davis PF: Jonathan Bender / Tim Thomas / Stromile Swift c: Yao Ming / Theo Rattlif coach: Marek Szulc może potypujemy faworytów? moim zdaniem całkiem nieźle wygląda Gimmie i Stro. Borys też jak zwykle w czołówce. PS.Stro: jest możliwość wygenerowania kto z nas uzbierał najlepszy team pod względem fp z ubiegłego zesonu? Chodzi o konkretną sumę. Biorą oczywiście pod uwage zawodników wybranych w drafcie. (bez FA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi