Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Godzinę temu, shevcu napisał: Przejmuje ten kontrakt i uzupełniam 14 slot. @Eld dobry temat? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 12 minut temu, Eld napisał: Tak. Dzieki Kierowniku :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 minuty temu, shevcu napisał: Dzieki Kierowniku :))) On tam ma jeszcze jeśli mnie pamięć nie myli 2 lata UNG i fiolet, ale to Ci i tak nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Składam ofertę w pełni gwarantowanego kontraktu w wysokości 2,4M ( bez dzielenia na trymestry ) Cameronowi Payne. Korzystał będę z cap space. Panie Payne. 2,4M czy 1M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Eld napisał: Składam ofertę w pełni gwarantowanego kontraktu w wysokości 2,4M ( bez dzielenia na trymestry ) Cameronowi Payne. Korzystał będę z cap space. Panie Payne. 2,4M czy 1M? A ja się pytam jaka rola przypadnie mu w Twoim zespole po pozyskaniu również G. Hilla? @cvbe też proszę o odpowiedź jaką rolę u Ciebie będzie miał Payne. Edytowane 25 Lutego 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 16 minut temu, Braveheart22 napisał: A ja się pytam jaka rola przypadnie mu w Twoim zespole po pozyskaniu również G. Hilla? @cvbe też proszę o odpowiedź jaką rolę u Ciebie będzie miał Payne. Chcę wzmocnić konkurencje z ławki. G. Hill ma wrócić po all-star weekend ale nie wiadomo w jakiej formie będzie. Rola jest bardzo prosta do zdefiniowania. Pierwszy PG z ławki - taka jest stawka, a niech wygra po prostu lepszy o to miano. A no i 2,4M na koncie dla Payne to wcale nie taka mała kwota. On w całej swojej karierze zarobił dotychczas 12,1M przez 6 lat. Tu mu kładę na stół 2,4M czyli jakąś 1/5 tego co zarobił w sześć lat, a u mnie ma to do zgarnięcia w jakieś 4 miechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Payne raczej pójdzie za hajsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Raczej OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No w zasadzie jedynym argumentem jest to, że w OKC będzie miał na pozycji konkurencję w postaci Brogdona, Shaia, Hilla i jakichś innych bolków, a u mnie tylko Haliburton i Rozier mogą grać jako PG, ale szczerze to chyba przebitka jest zbyt duża, żeby konkurować - gdybym dawał pełne minimum za te 2 trymestry, czyli 1,6 ponad to bym jeszcze tu ostro walczył a tak to te 1,4 mln różnicy to chyba za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 15 minut temu, cvbe napisał: No w zasadzie jedynym argumentem jest to, że w OKC będzie miał na pozycji konkurencję w postaci Brogdona, Shaia, Hilla i jakichś innych bolków, a u mnie tylko Haliburton i Rozier mogą grać jako PG, ale szczerze to chyba przebitka jest zbyt duża, żeby konkurować - gdybym dawał pełne minimum za te 2 trymestry, czyli 1,6 ponad to bym jeszcze tu ostro walczył a tak to te 1,4 mln różnicy to chyba za dużo No ja dlatego mam wątpliwości. U @Eld może być ciężko o granie. Brogdon, Rose, Hill, Shai może zahaczyć o granie na jedynce. Natomiast u Ciebie zdecydowanie widzę szansę na grę dla niego. Przebitka rzeczywiście spora, ale nie wiem czy bardziej by mu na grze nie zależało. Muszę to przemyśleć. 30 minut temu, Eld napisał: A no i 2,4M na koncie dla Payne to wcale nie taka mała kwota. On w całej swojej karierze zarobił dotychczas 12,1M przez 6 lat. To wcale tak mało nie zarobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Cammeron Payne min. 3+PO Edytowane 25 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: Cammeron Payne min. 3+PO Tak się da? Xd bo jeśli tak to pomyślę nad zmianą oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Cammeron Payne min. 3+PO Nie masz cap space, ani wyjątku na tą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Nie masz cap space, ani wyjątku na tą ofertę no ale przeciez to minimalna umowa jesli jest niezgodna to daje roczna minimalna (jesli mozna, to z PO na kolejny sezon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Proponuję roczny kontrakt Frankowi Kaminkyemu ( w wysokości proporcjonalnie do części sezonu, w której jesteśmy ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Minnesota oferuje kontrakt do końca sezonu (z opcja zespołu za rok) Omerowi Yurtsevenowi @Alonzo potwierdz proszę ze typ będzie miał ~600k w kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 14 godzin temu, Eld napisał: Panie Payne. 2,4M czy 1M? Gwoli ścisłości to 2,4 vs 1,255. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Minnesota oferuje kontrakt do końca sezonu (z opcja zespołu za rok) Omerowi Yurtsevenowi @Alonzo potwierdz proszę ze typ będzie miał ~600k w kontrakcie 598 873 $ (tam jeszcze jest trójka po przecinku, więc może zaokrąglimy ostatnią liczę o 1 w górę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: 598 873 $ (tam jeszcze jest trójka po przecinku, więc może zaokrąglimy ostatnią liczę o 1 w górę ) W dół, każdy dolar się liczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 11 minut temu, karpik napisał: Gwoli ścisłości to 2,4 vs 1,255. Dlaczego 1,255? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi