BMF Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Alex Kennedy Alex Kennedy @AlexKennedyNBA · 4 min The Philadelphia 76ers continue to make a strong push for Tyreke Evans and remain in discussions with the Memphis Grizzlies, according to league sources. At one point, Memphis asked for Dario Saric, but Philly wasn't interesting in giving up the 23-year-old. LOL Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Grizz have had second-round pick offers for Tyreke Evans for weeks now. Have half an hour to decide whether they’ll take them. Według woja liczą, że jak zostanie to podpiszą go za MLE. Trąca mocno hipokryzją, ale to oni dyktują warunki właściwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Boston, Philla nic nie atakują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Boston, Philla nic nie atakują? Boston czeka aż Thomas tak wkurzy Lakers, że ci zrobią buyout i podpiszą go do końca sezonu:) Edytowane 8 Lutego 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Według woja liczą, że jak zostanie to podpiszą go za MLE. Trąca mocno hipokryzją, ale to oni dyktują warunki właściwie. Lol. Czy tylko mi się wydaje, że ich pojebało licząc, że Evans weźmie MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Lol. Czy tylko mi się wydaje, że ich pojebało licząc, że Evans weźmie MLE? Czy ja wiem, historia kontuzji jednak robi swoje. Lou Williams dostał 8,5 więc Tyreke za podobne pieniądze jest możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Lol. Czy tylko mi się wydaje, że ich pojebało licząc, że Evans weźmie MLE? Też myślę, że to blef żeby wytargac wreszcie ten pick. A Cs podobno mają uderzyć po iso joe po ewentualnym buyoucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Aaaa qrwaaa leże. Payton za 2runde w PHX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Hehe kosmita w Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Otis Smith wiecznie żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Brawo Phila. Miej najgorszą lawke w lidze milion niepotrzebnych picków i nie podpisz nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Pencils down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Niby te 15-20 min trzeba zaczekać ale co (nie) zrobiła Philla to masakra jakaś... http://www.basketballinsiders.com/2018-nba-trade-deadline-diary/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 David Griffin made his mark on the Cavs by making one major roster-reshaping midseason trade each of the last three seasons. Koby Altman said, hold my beer, I’m going to pull off three roster-reshaping trades on the same day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Kiedy się kończy ta zabawa. O 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jervwis Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Payton do suns za pick drugiej rundy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Kiedy się kończy ta zabawa. O 22? Niby już się skończyła, ale trzeba jeszcze chwilę poczekać bo może pojawić się jakieś info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 k****, jeśli Memphis mialo pomysł żeby za Tyreke wytargać Saricia to ja się wcale nie dziwię, że nie zrobili 'pushu' po Evansa. Bayless + 1st rounder za pół sezonu Evansa to był dobry deal dla obu stron i jeśli taka oferta poszła to nie mam pretensji do Colangelo że tego nie dopiął. Holmesa, ani braku Baylessa w tym dealu bym nie tolerował BTW: Payton poszedł za 2nd roundera, a Magic oddali za niego Saricia swego czasu, a potem Oladipo, żeby zrobić mu miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://twitter.com/Timberwolves/status/961692769554182145?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A pamiętacie w jakiej miłości rozwodzili się drose z butlerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi