ptak Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 nba interesuje się od kiedy pojawiła się w Polsce, czyli początek lat 90. forum pokazał mi brat, który nie wiedzieć dlaczego jest tutaj moderatorem. avatar mówi wszystko Boston i punk rock. oraz komiksy i kreskówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 konkretnie który to ten Twój brat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Nepotyzm się szerzy Może od razu go modem zrobimy skoro nie ma głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 ja dopiero jak przeczytałem jego posta, to się spytałem czy on to on. josephnba jaki nepotyzm? przeca zwykłym żuczkiem jestem na forum. opiszę go tak- zawsze wie wszystko najlepiej i uwielbia pouczać innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) ja dopiero jak przeczytałem jego posta, to się spytałem czy on to on. josephnba jaki nepotyzm? przeca zwykłym żuczkiem jestem na forum. opiszę go tak- zawsze wie wszystko najlepiej i uwielbia pouczać innych wypisz wymaluj ely3 Edytowane 24 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 kore jest modem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) julek Edytowane 24 Lipca 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Opis pasuje do każdego fana Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 i 7egii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Opis pasuje do każdego fana Lakers Not true bro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina938 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Co tam u Was? Trenujecie koszykówkę czy tylko się tym interesujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 cześc fota albo nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przecież Sachs już dawno temu nas odwiedziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przecież Sachs już dawno temu nas odwiedziła.Fakt. Dawno się nie odzywała i mi z głowy wypadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Co tam u Was? Trenujecie koszykówkę czy tylko się tym interesujecie? To Ty jesteś ta zaginiona karczmarzówna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Co tam u Was? Trenujecie koszykówkę czy tylko się tym interesujecie? trenuję wódkę po sąsiedzku z Ignacem na bella sky. Koszykówki nie trenuję, to ona trenuje mnie. Do tego jestem czarny i nie zaszyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Gdynia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Trenujemy koszykówkę jak Harden szlifuje D. Nad kondycja pracujemy jak Rondo nad 3. Trening siłowy tez nam idzie dobrze jak DeAndre wolne. Więc raczej all around Playa z nas. Witamy i zapraszamy do czestszego pisania. Cześć z nas pogrywa amatorsko w ligach ale picie zawodowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chłopaki podryw na "chlanie"? Czy my jesteśmy w gimnazjum? Welcome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi