Chytruz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jakimś cudem dowiozłem drugie miejsce przegrywając wszystko jak leci od dwóch miesięcy. Pasjonujący to był wyścig - ja wyjebałem się na ryj kilometr przed końcem, a w grupie pościgowej jeden czołgał się do mety, a drugi pojechał w drugą stronę. Gratulacje dla Łukasza. Nie-gratulacje dla wszystkich moich zawodników za bycie parówami i dla 1/3 NBA za ordynarny tank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dziwny ten sezon. W c*** kontuzji. Wszyscy tankują od lutego. Lu. Zazdroszczę. Wygrania. I Braniewa. W sumie nie wiem co lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 nie pisz więcej, nikogo nie interesuje co robisz w braniewie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) nie pisz więcej, nikogo nie interesuje co robisz w braniewie Kolejna część filmu "Rocco invades obwód kaliningradzki"... ale Ty Pawełku, po matchupach ze mną, wiesz co to mocny gangbang. Dzięki Panowie za sezon. Moja wygrana świadczy o tym, że ta nasza zabawa to w gruncie rzeczy totalny przypadek. Do draftu nie przygotowywałem się wcale, nie wiedziałem co to FB Ninja, po prostu miałem fart do draftu i kontuzji. Z wybranych zjebałem Wade'a i Millsapa. Z tych, którzy grali u mnie cały sezon, na pewno radę dał Durant, choć trochę się łamał. Towns jako tako, choć spodziewałem się po nim więcej. Daliście mi wybrać Oladipo bodajże za 8$ i Dwighta za 2$, więc wiecie do kogo możecie mieć pretensje. Lonzo nie był taki zły, jak mi się na początku wydawało choć swoim FG% i FT% kilka razy mnie zamordował (szczególnie odczuwalne to było przy jego kontuzji, kiedy kilka razy udało mi się wygrać FT%). Jrue ładnie napierdalał, ale niestety już nie u mnie, podobnie Steven Adams i Ingram... No ale musiałem ich wyrzucić żeby mieć steale z FA - po pierwsze Tyreke'a, który gdy grał, był prawdziwym kocurem, Willa Bartona, który czasem irytował, ale ogólnie był na bardzo duży plus i - tak, to prawda - Tobajasa, który miał być jednowymiarową pipą... i w sumie nią był, ale czasem niechcący albo mu piłka wpadła w ręce i zapisywali mu jakiś STL, albo podał do Lu Williamsa i zapisywano mu AST. cwebbowi muszę podziękować za Batuma, który zaczął c***owiutko, a kończył jako król TD, dając zajebisty boost w AST. THJ też ładnie napierdalał, ale w grudniu się połamał i po powrocie był cieniem siebie samego - na szczęście już nie u mnie, a chyba u buły. Trochę grałem też Elfridem, ale to było spowodowane zeszłosezonowym otumanieniem. Fakt, że Magic oddali go za 2nd round pick jest wymowny - z tego gościa nigdy nic nie będzie. Taj Gibson miał być na 2-3 mecze, a został do końca, bo okazało się, że mam kilku bardziej potrzebnych do wyjebki na FA. Gratulacje dla chytrego za obronę 2 miejsca. Gratulacje dla Jendrasa za walkę do końca - jak widać, opłaca się. Gratulacje dla cwebba, który ojebał mnie 6-3, no i gratulacje dla PeWeego, z którym mam negatywny bilans i który pojechał mnie na grubasie, tj. 8-1. Co do rozliczeń, to proponuję ca$h na drafcie. Zbiorę pulę - kupię to, co jestem winien Marcowi i Bołdasowi (tj. po flaszce), a resztę roztrwonimy... Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Pytanie: ai3 $ James Harden 1 65,00 Nikola Jokic 2 55,00 Draymond Green 3 43,00 Ben Simmons 4 13,00 Dario Saris 5 3,00 Devin Booker 6 9,00 Justice Winslow 7 1,00 Chandler Parsons 8 1,00 Evan Fournier 9 1,00 Valanciunas 10 9,00 Na którym miejscu sezon zakończył shavlik i kto z ww. składu ostał mu się do końca sezonu? To jest nieprawdok****podobne że z tym składem nie ma go na podium. Już nawet odliczając Bookera i Fourniera którzy więcej nie grali niż grali w końcowej fazie sezonu i żart w postaciach Winslowa i Parsonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Towns jako tako, choć spodziewałem się po nim więcej. Choćby za to, że typ zawsze gra 82 mecze mógłbyś mieć odrobinę przyzwoitości i przestać na niego narzekać co sezon, a potem podbijać do skandalicznych kwot jak chcę go kupić. Pytanie: Na którym miejscu sezon zakończył shavlik i kto z ww. składu ostał mu się do końca sezonu? To jest nieprawdok****podobne że z tym składem nie ma go na podium. Już nawet odliczając Bookera i Fourniera którzy więcej nie grali niż grali w końcowej fazie sezonu i żart w postaciach Winslowa i Parsonsa. 7 miejsce. Sarica tylko wywalił gdzieś na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 co ja poradze ze Dario Nasaric gral padake przez miesiac i go wyjebalem , co ja poradze ze sklad wyglada jak world beater a przegrywalem zawsze TO , i moje triple double threaty torpedowaly mi FT , do tego 3fg wbrew pozorom w lidze gdzie kazdy nakurwia po 10 3fp to juz wybitny nie bylem 4-5 wiekszosc przegrywalem i nie bylem w stanie zrobic 7-2 z nikim , to tak zajebiscie poszlo , pozornie fajny sklad ale takie ziomeczki jak KAT czy 50-40-90 KD ktory prowadzil w blokach przez pol sezonu o wielee wiecej znaczyly , za rok ide w innym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Choćby za to, że typ zawsze gra 82 mecze mógłbyś mieć odrobinę przyzwoitości i przestać na niego narzekać co sezon, a potem podbijać do skandalicznych kwot jak chcę go kupić. Rok temu nie narzekałem na KAT-a. Zwłaszcza drugą część sezonu miał kosmiczną. Liczyłem, że w tym roku będzie miał lepsze statsy niż w 20016.... ale żeby nie było - w październiku też nie będę go łatwo odpuszczać. Poza tym Chytry, Ty chyba nie walczyłeś o KAT-a. Buła bodajże dał 67, ja 68 i był koniec licytacji. Tak to pamiętam, a dodaję, że byłem trzeźwy. za rok ide w innym kierunku W październiku znów każdy będzie mądrzejszy - aż strach się bać jak przebiegnie draft, skoro będzie tylu ekspertów. a pewnie znów ktoś wypierdoli 60$ na Kawhiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nieźle, z wydraftowanego składu zostało mi 3 gości (no, 4, bo jeszcze Randle, tylko że jego zdążyłem w międzyczasie wywalić i ponownie pobrać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ja za rok na pewno biorę Noela. Prędzej czy później musi wypalić, co nie? Nieźle, z wydraftowanego składu zostało mi 3 gości (no, 4, bo jeszcze Randle, tylko że jego zdążyłem w międzyczasie wywalić i ponownie pobrać). Mnie jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ja za rok na pewno biorę Noela. Prędzej czy później musi wypalić, co nie? No podobno on wypali wszystko co jest do wypalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 u mnie zostało dwóch plus Kawhi na IL... GM G MIEJSCE MOVES lukasz 801 1 68 marzec 800 6 49 chytry 787 2 41 jendras 785 3 41 cwebb 777 4 63 bula 758 5 74 bolduck 757 9 41 ai 735 7 42 lorak 726 10 68 pewee 694 8 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zakładam, że w październiku grają wszyscy z tego sezonu + Jurgen + Rob? Pytam, bo nie wiem ile pizzy zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ich will. A co z tego wyjdzie, to jak zwykle w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Carlisle go udupi i skonczy sie na 6-4. 4.4 - 5.6, blisko byłem. Btw, czy to jest obowiązujący system: 1 +5002 +240 3 +100 4 -60 5 -80 6 -100 7 -120 8 - 140 9 - 160 10 - 180 Jesli tak, to: Cwebb (60), Shavlik (120), PeWee (140), Lorak (180) -> Łukasz Buła (80), Bołdas (160) -> Chytry Marzec (100) -> Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Po c***u... musiałbym kupić gorzałę tym, którzy mi nie płacą... Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ja muszę przylecieć specjalnie na draft, więc płacić mnie tu czym prędzej, bo żyję w biednym kraju. Stąd też prosiłbym uprzejmie, żeby w tym roku się w miare sprawnie zorganizować i nie czekać na ostatnią chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nie jestem pewien, może mnie pamięć zawodzi, ale wydaje mi się, że kiedy pierwszy raz grałem w FUCK'u, to też w ostatniej kolejce wyprzedziłem Cwebba w walce o trzecie miejsce i też kasę wypłacał mi Marzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Może ci zrobić stały przelew : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dawaj te zusowskie szekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi