buła Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 k**** kolejny pojedynek na poziomie chora bieda vs. chora bieda, 5-4 i c*** a to nie dobrze wróży bo kryptożydzipedały się rozbujały i depczą mi po dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Cos mi sie od zycia nalezy chyba nie , nagrode przeznacze na wybrana przez Lukasza fundacje charytatywna, jak gwiazdy na asgame2018 Its in the game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 no tak smith z gdt i jeszcze k**** Lu znajac zycie wyjdziesz 100 razy lepiej na wzieciu barei. ja pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 wszyscy się rzucili na odrzuty z dallas, niech chytry weźmie jeszcze noela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 kiedyś za noela bym lewe jajo oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 to już byś nie miał lewego jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 kiedyś za noela bym lewe jajo oddał. Mniemam zatem, że za Ingrama dawałeś pindola? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ingram to wymys cwebba na który się dałem podpuścić jak małolata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 keepin it real brandon jennings dziwki bez szkoły po meczu gordona 0/7 nie miałem innego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dlaczego Curry ma out zamiast INJ, fuck me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Już się nie mogę doczekać dnia kiedy na spokojnie będę mógł wypi*****ić Foxa i karakana Thomasa... Ten pierwszy na 99% leci jutro. Edytowane 14 Marca 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Bolduck, zwykła ludzka przyzwoitość nakazywałaby, byś na całą rundę ze mną posadził Goberta. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Przyzwoitość nakazuje mi wygrać w tym tygodniu. A ty dalej kiś Walla i Gordona : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) mamy czwartek, przegrywam z lorakiem 1-8, nie wiem kto u niego gra a kto nie bo tam są jacyś zakamuflowani do tego nie mam ruchów na FA, wziąłem jenningsa - 2,1,1,30% z gry dzisiaj, wyjebany typ anything is possible Edytowane 15 Marca 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bo ogony z tabeli gryzą w tym tygodniu po kostkach! Chociaż Jendras masz ok 13 meczy vs moje 9. Ale anything is possible : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Pamiętacie Zajączka z "Chłopaki nie płaczą"? Tak samo jest z Isaiahem Thomasem. Tym c***em nie idzie wygrać FG, a i strat dorucha za trzech... Gdy się kładłem wygrywałem z Chytrym FG, teraz jest 43% do 46% dla Chytrego.c*** w dupę karakaniastemu nygusowi. KD chyba pozazdrościł swojemu psu i usunął sobie żebro... Trudno, już poczekam na Kevina Love'a. Rok temu też go zgarnąłem w podobnym czasie i ładnie napierdalał. Buła, jak tam Jennings? Myślałeś żeby wziąć D-Rose'a? Edytowane 17 Marca 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Lu juz dawno wygrales lige a cisniesz sie jakby wsystko bylo na styk. co nas chcesz dojechac najwieksza przewaga w historii? 74:8 czy co? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Staram się tworzyć jakieś emocje... może trochę sztucznie, ale co by nie mówić, to następne będą dopiero w październiku na drafcie. Trzeba korzystać z tego co jest tu i teraz. Edytowane 17 Marca 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 myślałem żeby wziąć barona davisa, efekt byłby podobny jestem wpierdolony z tym czarnuchem do końca tygodnia więc będę go wystawiał co zrobić a Lorak to chyba po 4 miesiącach znalazł jakieś kody na yahoo, bo nie mam pojęcia jak te pomioty mogą narobić tyle cyferek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 .435 vs 436 FG%... Cieszcie się, że nie można spaść za to do II ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi