marzec Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Po glebokiej analizie rynku fa i tym co zagral pare dni temu byl najlepszym wyborem na dzis jutro bo gra 2 mecze akurat. Jutro o tej godz bedzie juz z powrotem tam gdzie jego miejsce. Nie sadzilem ze dostanue dzis az 5 min po takim fajnym meczu wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Tomek, ciesz się zatem tym Jrue i potraktuj go jako prezent dla najbardziej bezsensownie wyjebanych 100$ na waivera i najgorszego ruchu z FA (oprócz Jahlila). Akcja "pomagam". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Każdy ma swojego Korneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 nie no przesdadzilem z tym cheickiem, nie bede tu bułował. juz na fa z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) jahill zapowiadał się świetnie, przez chwilę myślałem że złapałem jokica 2017 podobnie jak nerlens noel, który wywołał niemałą podjarkę w trakcie draftu, ktoś może przypomnieć z ile poszedł i kto był taki jebnięty? marzec opamiętaj się, nie gramy w g-league Edytowane 7 Marca 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 jahill zapowiadał się świetnie Może w 2014 roku... choć i tak wątpię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 przez chwilę myślałem że złapałem jokica 2017 podobnie jak nerlens noel, który wywołał niemałą podjarkę w trakcie draftu, ktoś może przypomnieć z ile poszedł i kto był taki jebnięty? 18. Wtedy to byla dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 tak sobie to tlumacz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Noel robil dobre numery grajac tylko 22mpg w zeszlym sezonie. Kto mogl sie spodziewac, ze Mavs beda go trollowac za kare, ze z nimi nie podpisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 To tak jak Okafor jak grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Marzec, AD się połamał. Dawaj waivera na Diablo. Oh wait... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Chytry jak nie dasz rady 9-0 to chociaz postaraj sie o te 8-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Lorak, mam dla Ciebie nowy avatar: https://twitter.com/HayleyKArcher/status/971954180683390976/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jeśli Kurczak poważnie się połamał, to chyba możemy odpuścić te ostatnie tygodnie grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) W wkestii pierwszego miejsca, to i tak mozemy juz odpuscić tbh. Edytowane 9 Marca 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jakieś trzy tygodnie temu byłem jeszcze na pudle i walczyłem o drugie miejsce. No by to huj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 tbh, myslalem o Twojej walce z cwebbem o drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Marzec, c***u podły... już klikałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 musisz byc o 9:00 , 9:03 to za pozno ;] DSJ u mnie po raz 176. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kiedyś mi juz podjebales kogoś, gdy byłem z psem na spacerze. Dlatego w weekend Diego nie wychodzi przed 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi