Lu- Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Tomuś, ciesz się, że Wiktorek chodził bez czapki i nie zagrał. Masz na razie 1-7 a żaden z moich napierdalaczy nie powąchał parkietu. Co do ostatnich ruchów na FA, myślałem o tym żeby zgarnąć Gallo za Fourniera, ale szkoda mi było wszystkich trzech ruchów pierwszego dnia - żeby nie zostać w dupie jak w zeszłym tygodniu z Brogdonem. Cieszy, że zgarnął go Lorak, któremu, jak wiadomo, w tym tygodniu bardzo mocno kibicuję. O LaVinie też myślałem (zamiast Gortata lub Isha), ale zrobiłbym już zbyt jednowymiarowy team, a na walkę z łysym z Brazzersów potrzebuję STL i AST (od Isha) i REBS (od szczura kanałowego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 patrze jak ten jokic gra i sie smieje bo nie dosc ze morda podobna to na dodatek te same c***owe ruchy co nasz slynny tom13 , tylko ze tom mial troche lepsza troje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Gdzie Jokic do Toma Toma13 Nowary ? Tom mial elokwencje i charyzme o Jakiej Jokic moze pomarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jendras, trzeba było oddać tego Porzigis jak proponowałem trejd. Przecież wiadomo, że nawet jak się kimś tylko interesuję, to gość zaraz będzie połamany : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Właśnie miałem pytać, czy oferta ciągle aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Jebany Ingram: trójki, bloki, 75%FG, 100%FT, tylko dwie straty. Albo nauczył się grac, albo to tylko mecz vs PHO. Szczur jednak okazał się szczurem. Pozostaje mi tylko się pocieszyć tym, że będę ostatnim graczem w FB przez co najmniej kilkanaście lat, który miał Polaka na aktywnym slocie w roto. Tak sobie patrzę, że miałem Jrue i S.Adamsa w składzie, a teraz zapierdalam z Ishem Smithem i szczurem kanałowym. Co poszło nie tak? Edytowane 7 Lutego 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Tak sobie patrzę, że miałem Jrue i S.Adamsa w składzie, a teraz zapierdalam z Ishem Smithem i szczurem kanałowym. Co poszło nie tak? Życie boli. Życie managera roto - bardzo boli. Kiedy sprzedałeś tego JRue? Chyba wcześnie jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Życie boli. Życie managera roto - bardzo boli. Kiedy sprzedałeś tego JRue? Chyba wcześnie jakoś? wywalił na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Lorak, taki mądry jesteś, a Jrue chyba Tydzień leżał na FA. Chyba wyjebałem go jakoś pod koniec listopada, kiedy po powrocie Rondo nic ciekawego nie grał i dostał hita w asystach. Taką już mam niecierpliwą naturę. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Poza tym w pierwszym matchupie przeciwko Marcowi Jrue nic nie wygrał przeciwko moim. Po prostu tkwi jak drzazga w fiucie świadomość, że przy przegranej o 2 STL lub 4 AST mogłeś mieć te 2 punkty więcej. Każdy się teraz czai żeby podłapać jakiegoś leszczyka z okazji deadline'u, ale jest oczywiste, że za miesiąc będzie się u nas roiło od DJów Augustinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 No nie ukrywam, że mi ten porzingis trochę spadł z nieba, ale jego to akurat szkoda. Natomiast tutaj pojawia się ten odwieczny dysonans pomiędzy rzeczywistością a fb, gdzie zawsze góruje fb i nastawienie - a dobrze że się c*** połamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Lorak, taki mądry jesteś, a Jrue chyba Tydzień leżał na FA. kto jest pierwszy w tabeli i powinien takie rzeczy przewidzieć? ty czy ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Nikt nie chciał Gordona? Ja trochę odetchnąłem, że udało mi się go wyciągnąć. Stracę kilka meczów, ale koniec końców może tak nie oberwę na wypadnięciu Porzingisa. Dzięki Boldas za nagrodę pocieszenia. ;] Edytowane 8 Lutego 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja bym wziął, ale IL już mam zajęte, a że jakimś cudem dostaję wpierdol od loraka, to muszę żyłować mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja bym wziął, ale IL już mam zajęte, a że jakimś cudem dostaję wpierdol od loraka, to muszę żyłować mecze. to nie cud, lecz pierwszy raz w tym sezonie mam zdrowy skład. no prawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Rudobrody, obejrzyj the running man z arnoldem Talia widze czary i artefakty na pojedynekze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Marzec, nie wiem jakie gusła odprawiasz żeby Oladipo nie dopierdolił ci jak w ostatnim matchupie, ale jeśli Durant dzis nie zagra, to się juz wkurwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Rudobrody, obejrzyj the running man z arnoldem Talia widze czary i artefakty na pojedynekze mna w dzieciństwie obejrzałem 100 razy i raz ostatnio na urlopie rodzicielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) w dzieciństwie obejrzałem 100 razy i raz ostatnio na urlopie rodzicielskim "Masz swojego Sub-Zero! Teraz to już samo Zero!" Edytowane 8 Lutego 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 skończysz tydzień mając co najmniej 5 meczów więcej Chytry, więc i tak w sumie nie mam szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi