Lu- Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jeśli Millsap skasował Adamsa do końca tygodnia, to jest to jego najlepszy występ w tym sezonie. Brawo Paul !!! PS. Marzec, co tam u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jeśli Millsap skasował Adamsa do końca tygodnia, to jest to jego najlepszy występ w tym sezonie. Brawo Paul !!! To podejście godne kibica kopanej. Zuch! PS. Marzec, co tam u Ciebie? Listopad. A u Ciebie? Wygląda jak wieki średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ja jebe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ryszard Makowski wannabe się trafił widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 No lu nie jest dobrze ale chytry na razie niszczy mnie slotami. Myślę jednak że te 3 pkt wyciągne jakoś na więcej nie ma co liczyć. Szczurek wpadnij na live draft za rok, bardzo prosimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Szczurek wpadnij na live draft za rok, bardzo prosimy. Marzec ci pokaże jak się pije z klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jendras na razie bije mnie mocno, ale poza PTS oraz AST wszystkie kategorie są w zasięgu. szkoda tylko że jak już Turner z Hassanem wrócili, to wypadł Bev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Szczurek wpadnij na live draft za rok, bardzo prosimy. Spoko - skoro lubisz żeby ktos ci wstydu przy ludziach narobił. Zabierz mamę - będze ci raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Cringe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Jako mod dzialu mnie swierzbi by zareagowac, ale przyjmuje, ze nadal tu obowiazuje... możemy się tu obrażać nawzajem bez kłopotów?... bo jesli to nie jest aktualne i jednak jestescie wrazliwi na trash-talk to garsc postow nadaje sie do skasowania. P.S. Moze warto dodac w pierwszym poscie link do ligi na Yahoo zeby inni mogli obserwowac matchupy w lidze? Edytowane 10 Listopada 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 ale mieliśmy się obrażać tylko we własnym gronie, inaczej nie jest śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Leszczur mam wrażenie nie umie się obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Się może i nie umiem, ale za to innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 ja pi****le od kiedy ten glab vucevic rzuca za 3? k**** jeszcze przez kretyna kategorie przegram bo se nagle 3 razy trafia, niepojete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 U mnie dramat. Irving z rozje***ym przez Bynesa nosem. Tak dobrze żarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 nie pojęte to jest to, że jesteś na razie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 U mnie dramat. Irving z rozje***ym przez Bynesa nosem. Tak dobrze żarło. Lonzo's revenge. Było się z niego nie śmiać... ale przyznaję, że mam dzień dziecka. Najpierw Horford, potem Adams, teraz Kyrie. To co, został tylko Unibrow? Jeśli zagra mi dziś Durex to powinno byc fajnie. Kluczowa jest jednak niedziela, bo mam tylko Oladipo, a Ty perspektywę gry sześciu ziomków. ja pi****le od kiedy ten glab vucevic rzuca za 3? k**** jeszcze przez kretyna kategorie przegram bo se nagle 3 razy trafia, niepojete. Jak tam Tomuś, to już brązowe porteczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Z reguły w środku tygodnia niszę, a w niedzielę kupa. Nie mam nawet jak obrażać Cwebba bo go tu nie ma. Ta pizda Bledsoe, którą w dodatku ma Cwebb, zjebała mi Brogdona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Ale dostanę wpierdol w przyszłym tygodniu, właśnie widzę. Edytowane 11 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dwa słowa: Lonzo Ball !!! Zawsze w niego wierzyłem i mówiłem, że to taki Jason Kidd z gorszym rzutem Jendras, gdzie kupię koszulkę tego rising stara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi