TuPalnik Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Eurosport już współpracował z nba - na playerze można było pakiet z meczami wykupić. Nie wiem jaki i jak to wyglądałlo ale sie reklamowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Mam 33 lata i nie przypominam sobie aby na Eursoporcie było coś innego niż ... sport europejski. No widzisz a ja mam parę latek więcej i na Eurosporcie oglądałem: sumo, K1, amerykanski soccer, golf USPGA, US Open, Australian Open, la crosse czy sepat takraw i to bylo lata temu. Edytowane 18 Września 2017 przez Tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No widzisz a ja mam parę latek więcej i na Eurosporcie oglądałem: sumo, K1, amerykanski soccer, golf USPGA, US Open, Australian Open, la crosse czy sepat takraw i to bylo lata temu. bo to wszystko europejskie sporty były z założenia słowem 33 lata na karku i na taki post się zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 bo to wszystko europejskie sporty były z założenia słowem 33 lata na karku i na taki post się zdobyć Przyznałem się do babola, na cholerę się srasz ? Kiedyś między DSF a Eurosportem była ściana, gdy na tym pierwszym kanale leciały mecze NBA w tym czasie na Eurosporcie leciał Snooker, Kolarstwo i Tenis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No widzisz a ja mam parę latek więcej i na Eurosporcie oglądałem: sumo, K1, amerykanski soccer, golf USPGA, US Open, Australian Open, la crosse czy sepat takraw i to bylo lata temu. dokładadnie a MLS dalej jest na E1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Mi się kojarzy, że na początku lat 90 oglądałem na pirackiej kablówce NBA na Eurosporcie. Tu niejako potwierdzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 piracka kablówka? co to jest? zaciekawiłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Takie były fajne czasy. Spółdzielnia mieszkaniowa puszczała kanały z satelity. Nikt za nic nie płacił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 no ja nie pamietam, miałem chyba z 2-3 latka to rzucanie pilotem od TV to było wszystko co mnie wtedy łączyło z kablówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Takie były fajne czasy. Spółdzielnia mieszkaniowa puszczała kanały z satelity. Nikt za nic nie płacił . Płaciło się za podłączenie i doprowadzenie kabla. No i robili to tylko jeśli w danej klatce bloku odpowiednia liczba osób się zgłosiła Tak całkowicie za darmo to nie było - no chyba że w Twoim mieście wyglądało to inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tivec Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wracając do tematu (od 3 strony chyba zaczął się off top ) nadal nie wiadomo gdzie będzie NBA pokazywane w następnym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wracając do tematu (od 3 strony chyba zaczął się off top ) nadal nie wiadomo gdzie będzie NBA pokazywane w następnym sezonie? ponoć dalej w C+. kolega ma tutaj insidera i zapewnia że tak będzie, jak Ci to nie starcza to musisz poczekać na oficjalne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nic nie chcę mówić, ale c+ w zapowiedzi ramówki na jesień nie pisnęło ani słowa o NBA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 wydaje mi sie,ze rok temu tez dlugo byla cisza w tym temacie i dopiero okolo 25.10 c+ podal informacje o zakupie praw na nowy sezon (im dluzej czekaja tym licza chyba na nizsza cene przy zakupie praw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Durnie z Canal+ na 3 tygodnie przed startem sezonu nie wiedzą czy będą mieć NBA czy nie. Ale ja jak chcę zrezygnować z ich usług muszę to zrobić z miesięcznym wyprzedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 a to nie jest tak że CANAL + Polska dostaje to co wykupi ten francuski? i on pewnie ma globalną licencję na NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 a to nie jest tak że CANAL + Polska dostaje to co wykupi ten francuski? i on pewnie ma globalną licencję na NBA? Chyba tak nie jest, bo we Francji nie mieli praw. Przynajmniej wg Wikipedii: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_National_Basketball_Association_broadcasters#Europe 2 lata temu nc+ ogłosili, że mają prawa na tydzień przed startem sezonu, więc jeszcze może się coś zmienić. Ale może też tak być, że w zastępstwie NBA nabyli prawa do Pucharu Rosji w nogę . Wyglądałoby to groteskowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ale może też tak być, że w zastępstwie NBA nabyli prawa do Pucharu Rosji w nogę . Wyglądałoby to groteskowo. Zależy, czy oglądalność byłaby mniejsza, czy większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ligę czy tam Puchar Rosji posiada Polsat i myslę że nie ma sporej oglądalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 ale nie zdziwiłbym sie gdyby puchar Rosji w noge miał większa oglądalność od NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi