ozzy110 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Tak imo ten post wygląda (i nawet sprawdzając w regulaminie tak to wygląda): (1) Dodatkowy punkt regulaminu: 4.1.1. Oferty quallyfying offer można wycofywać do zakończenia drugiej tury. Każdy zawodnik, któremu taka oferta zostanie przedstawiona, a nie doczeka się oferty w żadnej z tur FA klub podpisuje go na roczny kontrakt o wartości QO (2) Obecny regulamin odnośnie 5 punktu - Free Agency: POWYŻSZA PROCEDURA MA ZASTOSOWANIE TYLKO DO PIERWSZEJ I DRUGIEJ TURY Nowa zasada: POWYŻSZA PROCEDURA MA ZASTOSOWANIE DLA TUR OD PIERWSZEJ DO TRZECIEJ (3) Adnotacja do poprawki regulaminu z 24 stycznia: Zawodnik, który został sprowadzony w drugiej rundzie draftu, a następnie wraca po stash do klubu zaczyna od pierwszego progu kontraktowego minimum salary CBA, nie licząc przypadku gdy stash jest przedłużony dłużej niż rok. Tak tak. Chwilę po napisaniu przeczytałem jeszcze raz, więc zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 14 minut temu, ozzy110 napisał: ale nie masz tu two-wayi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Teraz, january napisał: Ja to nie karpik, ja wiem lepiej od Ciebie co miałeś na myśli Trolololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Ogólnie @człowiek...morza na farcie, bo jeszcze nie zaczęła się (brak posta otwierającego) 3 tura FA przez naszą dyskusję, więc mu się uwaliło z zrzutką tych leszczy. Łeee zepsułeś zabawę, bo już chciałem go uwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 xd 7 minut temu, ozzy110 napisał: Łeee zepsułeś zabawę, bo już chciałem go uwalić zamiast pomagac, lepiej uwalac ehhhh Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 14 minut temu, człowiek...morza napisał: xd zamiast pomagac, lepiej uwalac ehhhh Polska Nudno przynajmniej nie jest. Jak już ludzi uwalać to żeby nudno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Po zrzuceniu Adamsa mogę wykorzystać teraz pełne MLE i BiAnnual prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 35 minut temu, Principe napisał: Po zrzuceniu Adamsa mogę wykorzystać teraz pełne MLE i BiAnnual prawda? Prawda Do końca dzisiejszego dnia zaktualizuje Moratorium Żeby nie było nieścisłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To jeszcze ja - po zrzuceniu cap holdów wszystkich zostanie mi nadal to full MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 37 minut temu, cvbe napisał: To jeszcze ja - po zrzuceniu cap holdów wszystkich zostanie mi nadal to full MLE? Żebym ja Radnemu odpowiadał... Jak zejdziesz poniżej ( na okrągło ) w payrollu + cap holdy ( ale piszesz, że zrzucasz ) 103M to tracisz full MLE i prawo do BaE i wpadasz w room MLE. Nie ma drogi wstecz, czyli z room MLE nie wskoczysz z powrotem na full MLE i BaE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 58 minut temu, cvbe napisał: To jeszcze ja - po zrzuceniu cap holdów wszystkich zostanie mi nadal to full MLE? Zostały ci 3 minima na cap holdach, więc na easymasz full mle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Czyli oficjalne stanowisko jest takie, ze Jerrell Brantley i Dakota Matthias biora te QO i podpisuja u mnie, chyba ze ktos inny sie na nich skusi podczas FA? I drugi pytanie czy moge juz ktoregos zwolnic. Jestem swiadomy, ze odprawe bede musial zaplacic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 godziny temu, tangiers napisał: Czyli oficjalne stanowisko jest takie, ze Jerrell Brantley i Dakota Matthias biora te QO i podpisuja u mnie, chyba ze ktos inny sie na nich skusi podczas FA? I drugi pytanie czy moge juz ktoregos zwolnic. Jestem swiadomy, ze odprawe bede musial zaplacic ;] Radnym nie jestem bo przez rurę od kibla podsłuchałem, że mnie tam nie chco ale tak: Ad. 1: Jak tych dwóch nie zrzucisz do końca 3 tury to mają gwarantowane QO, co NIE OZNACZA, że ktoś w IV i V turze nie może im czegoś jeszcze rzucić. Do końca III tury masz czas na zrzucenie ich. A no i pamiętaj, że jak nikt się nie skusi, podejmą QO to do końca sezonu mają NTC. Ad. 2: Si Senior. Patrz Ignazz i DAJ. Nawet mu koszulki Spurs z numerem nie wysłał. Kultura organizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Nie może. To dlaczemu Ignazz mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Nie może zwolnić póki nie podpiszą umowy a stanie się to dopiero na koniec FA chyba, że rzeczywiście dostaną oferty Teraz, Eld napisał: To dlaczemu Ignazz mógł? A to temu, że DAJ był na umowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Nie może zwolnić póki nie podpiszą umowy a stanie się to dopiero na koniec FA chyba, że rzeczywiście dostaną oferty A to temu, że DAJ był na umowie A to oni nie mieli umowy ? Aha. Czyli Tangiers chce wyjebać z roboty gościa z którymi jeszcze papierów nie podpisał - dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 (edytowane) 39 minut temu, Eld napisał: Ad. 1: Jak tych dwóch nie zrzucisz do końca 3 tury to mają gwarantowane QO, co NIE OZNACZA, że ktoś w IV i V turze nie może im czegoś jeszcze rzucić. Do końca III tury masz czas na zrzucenie ich. A no i pamiętaj, że jak nikt się nie skusi, podejmą QO to do końca sezonu mają NTC. A w jakim temacie ich sie zrzuca? Edytowane 10 Września 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 8 minut temu, tangiers napisał: A w jakim temacie ich sie zrzuca? Ozzy pewnie ich dopisał z TW albo fioletowych dlatego ich nie było na mojej pierwotnej liście, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 9 minut temu, tangiers napisał: A w jakim temacie ich sie zrzuca? Moratorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Moratorium Też można, ale dla QO jest osobny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi