ozzy110 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 17 minut temu, kucio napisał: Chciałbym ponowić pytanie. Równowartość QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 4 minuty temu, kucio napisał: Dziękuje za odpowiedź Dopytuję o konkretną kwotę, chociaż przyznam ozzy, że rozbawiła mnie Twoja odpowiedź. Jakie jest QO? Równowartość QO Job done. Legit odpowiedź! 1 820 564 Swoją drogą planujesz odpisać mi na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 4 minuty temu, kucio napisał: Dziękuje za odpowiedź Dopytuję o konkretną kwotę, chociaż przyznam ozzy, że rozbawiła mnie Twoja odpowiedź. Jakie jest QO? Równowartość QO Job done. Legit odpowiedź! Ja to w sumie przez to od 3 minut siedzę i kwiczę. Ozzy jak pracownik sklepu. Wchodzi Kucio. Dzień dobry chciał bym kupić johnniego, ile kosztuje? Ozzy: tyle ile na metce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kurrr... Oczywiście chodziło mi o cap hold @kucio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 do kiedy jest czas na match oferty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 7 minut temu, polishllama69 napisał: do kiedy jest czas na match oferty ? 48h od zakończenia danej tury czyli do jutra do 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 W sprawie zamieszania ze stashami. Taka propozycja. Jeżeli stash będzie dłuższy niż rok to każdy może podpisać tego gracza, ale rodzimy klub ma prawo wyrównać tą ofertę. Wydaje mi się uczciwe, zwłaszcza, że wcześniej była informacja, że zostają stashami tylko podpisanie ich staje się droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 2 godziny temu, kucio napisał: Czy kolega @tangiers jest w stanie oddać Spellmana? Oddać jest. Teraz? No nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 15 godzin temu, Tecu napisał: W sprawie zamieszania ze stashami. Taka propozycja. Jeżeli stash będzie dłuższy niż rok to każdy może podpisać tego gracza, ale rodzimy klub ma prawo wyrównać tą ofertę. Wydaje mi się uczciwe, zwłaszcza, że wcześniej była informacja, że zostają stashami tylko podpisanie ich staje się droższe. Ponieważ Styczeń napisał, że się odcina to @MarcusCamby i @ozzy110 fajnie by było jakbyście się ustosunkowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 do kiedy jest czas na podjęcie opcji w kotraktach swoich młodzików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 44 minuty temu, polishllama69 napisał: do kiedy jest czas na podjęcie opcji w kotraktach swoich młodzików ? 22 godziny temu, ozzy110 napisał: Deadline na decyzje - 31.10.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) 45 minut temu, polishllama69 napisał: do kiedy jest czas na podjęcie opcji w kotraktach swoich młodzików ? 31 Październik Edytowane 4 Października 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Kiedy startuje 2-wayowy wężyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Godzinę temu, karpik napisał: Kiedy startuje 2-wayowy wężyk? Wieczorem. Wrócę do domu i otworzę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Wczesniej chyba powinny byc wyniki V tury? Ja np. wygralem glosowanie na Caleba Martina w V turze, ale w zwiazku z warunkami nie bede mial dla niego slotu i chcialbym go zwolnic(jest ung) i podpisac jako twowaya, jak bedzie moja kolej. Rozumiem , ze jest to legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 ale wtedy nie ma ryzyka, że ktoś Ci go na 2wayu podpierdzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale wtedy nie ma ryzyka, że ktoś Ci go na 2wayu podpierdzieli? Myslalem zeby go zwolnic jak nadejdzie moja kolejka w 2wayu i wtedy go dopiero wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 9 minut temu, tangiers napisał: Myslalem zeby go zwolnic jak nadejdzie moja kolejka w 2wayu i wtedy go dopiero wybrac śmierdzi coś działaniem wbrew przepisom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi