Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 8 godzin temu, Eld napisał: DFS przy tej ofercie to bierze QO jak od nikogo innego nic nie dostanie. To już ja chciałem dać mu 11/3 z PO a Ty mu dajesz 11/4 z TO. Grubaśno. po mojemu to on bierze ofertę Hawks potem moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Stretch może iść tylko na 3 lata, czy może iść też na dwa lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Stretch może iść tylko na 3 lata, czy może iść też na dwa lata? Stretch idzie na 2x n plus 1 gdzie n to liczba lat kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Stretch idzie na 2x n plus 1 gdzie n to liczba lat kontraktu. Czyli? Jak bym takie Dellego chciał zwolnić ale rozłożyć jego cyfry tylko na ten i przyszły rok. Przejdzie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 4 minuty temu, kucio napisał: Mogę jeszcze rezygnować z RFA? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Czyli? Jak bym takie Dellego chciał zwolnić ale rozłożyć jego cyfry tylko na ten i przyszły rok. Przejdzie czy nie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Czyli? Jak bym takie Dellego chciał zwolnić ale rozłożyć jego cyfry tylko na ten i przyszły rok. Przejdzie czy nie? Czyli jak 1 rok zostal to 3 lata jak 2 to 5 jak 3 to 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Albo 1 albo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Czyli? Jak bym takie Dellego chciał zwolnić ale rozłożyć jego cyfry tylko na ten i przyszły rok. Przejdzie czy nie? Delly ma kontrakt ważny tylko w tym sezonie 2x1 = 2 + 1 = 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Jak u nas wygląda sytuacja z oddawaniem graczy, którzy przyjęli QO? Można ich sprzedać podczas sezonu? Jeżeli tak, to kiedy i czy są jakieś obostrzenia? Rozchodzi mi się o Allonzo Triera (jego agent, który odrzucał propozycję ode mnie nawet nie wiedział, że imię jego klienta pisze się przez podwójne "L" ) @january @MarcusCamby @ozzy110 @karpik Byłbym wdzięczny Panowie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Jak u nas wygląda sytuacja z oddawaniem graczy, którzy przyjęli QO? Można ich sprzedać podczas sezonu? Jeżeli tak, to kiedy i czy są jakieś obostrzenia? Rozchodzi mi się o Allonzo Triera (jego agent, który odrzucał propozycję ode mnie nawet nie wiedział, że imię jego klienta pisze się przez podwójne "L" ) @january @MarcusCamby @ozzy110 @karpik Byłbym wdzięczny Panowie za pomoc. Trier powinien mieć no-trade clause, a reszta jak z normalnym kontraktem podpisanym latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 4 godziny temu, Alonzo napisał: Jak u nas wygląda sytuacja z oddawaniem graczy, którzy przyjęli QO? Można ich sprzedać podczas sezonu? Jeżeli tak, to kiedy i czy są jakieś obostrzenia? Rozchodzi mi się o Allonzo Triera (jego agent, który odrzucał propozycję ode mnie nawet nie wiedział, że imię jego klienta pisze się przez podwójne "L" ) @january @MarcusCamby @ozzy110 @karpik Byłbym wdzięczny Panowie za pomoc. Jeżeli znajdziesz mu klub z większą ilością minut to nie widzę problemu dać zejście z klauzuli pod głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 2 godziny temu, karpik napisał: Trier powinien mieć no-trade clause, a reszta jak z normalnym kontraktem podpisanym latem. Czyli do 15 grudnia nie mozna wymieniac skoro to roczna umowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Czyli do 15 grudnia nie mozna wymieniac skoro to roczna umowa? chyba tak, ogólnie wydaje mi się przykład podobny do RL KCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Po glosowaniu jest 48h na zrobienie sobie miejsca w salary/slotach, czy moge zajac moj 15 slot i nie dopuscic dzieki temu do podpisania tych farfocli, ktorych mi narzucila rada? moze da sie tego welsha jakos na szybko podpisac? Jaka jest w ogole podstawa regulaminowa do tego zeby za druzyne ze skladem gotowym do gry wysylac oferty? Jeszcze takie wykorzystujace wyjatek, wyrzucajace ponad salary cap i wieloletnie. To zniecheciloby tylko ewentualne chetne osoby ktore mialyby przejac Atlnate, uwazam ze to dzialanie na szkode klubu. Jeszcze raz apeluje o wycofanie tych ofert, bo byly one po prostu niepotrzebne i ciężko rypią mi budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Trzeba będzie to mocno przedyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 6 minut temu, eMeS napisał: Po glosowaniu jest 48h na zrobienie sobie miejsca w salary/slotach, czy moge zajac moj 15 slot i nie dopuscic dzieki temu do podpisania tych farfocli, ktorych mi narzucila rada? moze da sie tego welsha jakos na szybko podpisac? Jaka jest w ogole podstawa regulaminowa do tego zeby za druzyne ze skladem gotowym do gry wysylac oferty? Jeszcze takie wykorzystujace wyjatek, wyrzucajace ponad salary cap i wieloletnie. To zniecheciloby tylko ewentualne chetne osoby ktore mialyby przejac Atlnate, uwazam ze to dzialanie na szkode klubu. Jeszcze raz apeluje o wycofanie tych ofert, bo byly one po prostu niepotrzebne i ciężko rypią mi budżet. jak nie chcesz DFSa to moją ofertę znasz i jeszcze go zmatc***ę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Bym pomógł i wyrównał ofertę za Stanleya ale Rada wyskoczyła z oferta 4 mln wyższa niż w realu Toronto które po wyrwie Leonarda zrobiło lekkie panic mode i tez przepłacili ... ale nie aż tak 10 minut temu, eMeS napisał: Po glosowaniu jest 48h na zrobienie sobie miejsca w salary/slotach, czy moge zajac moj 15 slot i nie dopuscic dzieki temu do podpisania tych farfocli, ktorych mi narzucila rada? moze da sie tego welsha jakos na szybko podpisac? Jaka jest w ogole podstawa regulaminowa do tego zeby za druzyne ze skladem gotowym do gry wysylac oferty? Jeszcze takie wykorzystujace wyjatek, wyrzucajace ponad salary cap i wieloletnie. To zniecheciloby tylko ewentualne chetne osoby ktore mialyby przejac Atlnate, uwazam ze to dzialanie na szkode klubu. Jeszcze raz apeluje o wycofanie tych ofert, bo byly one po prostu niepotrzebne i ciężko rypią mi budżet. Oddajesz Atlantę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Trzeba będzie to mocno przedyskutować. Poprosilbym o to, probuje troche powalczyc, bo imo troche bez sensu wyszlo 2 minuty temu, polishllama69 napisał: jak nie chcesz DFSa to moją ofertę znasz i jeszcze go zmatc***ę Juz abstrac***ac od tego jaki dfs poziom koszykarski soba reprezentuje - po prostu za nikogo nie chce placic 5 mln za rok, psuje mi to plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) nie rozumiem układu dlaczego rada wysłała oferty a naprawdę krótko po terminie eMeS dał znać na forum, że żyje, ale prawidłowe oferty wysłane powinny być ważne, w tym momencie gdzie ten DFS jest przegłosowany ja zostaję uwalony tym QO gdzie mam roster zamknięty 4 minuty temu, eMeS napisał: Juz abstrac***ac od tego jaki dfs poziom koszykarski soba reprezentuje - po prostu za nikogo nie chce placic 5 mln za rok, psuje mi to plany absolutnie to rozumiem i dlatego przedstawiam dobrą ofertę Edytowane 16 Września 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi