Alonzo Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): Nie wiem.. Tu zabrakło dla mnie walki, bo do g4 Bux mogli powalczyć o wynik 3-1 wg mnie. Nie mówię, że tak by było, ale mogli powalczyć. wtedy można by nawiązać do rl serii Nuggets - Wolves. Nie wiem jak poważna była kontuzja Powella z pachwiną (u nas nie grał w play inach i miałby więcej czasu na podkurowanie się). Jednak to oczywiście gdybologia - napisałem tylko, że Bux mogli powalczyć. Pewnie i tak by Knicks awansowali, ale nie podoba mi się przepychanie drużyn do wyższej fazy playoffs bez opisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja zajebiste tlumaczenia i uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Teraz, człowiek...morza napisał(a): zajebiste tlumaczenia i uzasadnienie Fatalne. Ale lepsze niż twoje opisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Fatalne. Ale lepsze niż twoje opisy. dla mnie zajebiste. bo tylko potwierdzaja moja teze. knicks rzekome problemy, ale nie napisac nic o dwóch grach williamsa, dwóch i dwóch po parenascie minut fatalnych edwards, fatalnych formach bridgesa i powella, jeszcze wiekszych problemach z ulozeniem rotacji, brakiem kreatorow, to trzeba miec zdolnośc. ale oczywiscie to nie ma nic wspolnego z rzetelnym podejsciem do tematu i i przeciez to ja narcyz brak opisu bucks tez bez znaczenia, ale brak opisu knicks juz tak. przy czym ja napisalem, co jest chociaz najwazniejsze w tej serii. odpowiedz "nie wiem" - ergo brana pod uwage jokicowosc huffa xd Edytowane 18 Maja przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 7 minut temu, człowiek...morza napisał(a): chce tylko usuniecia z glosow alonzo na stale i tyle w temacie Chyba Ciebie pogrzało po tym co przez lata wyprawiał Qcin. ja zawsze głosuję fair - racjonalna budowa drużyn + podstawy matematyki i logiki. Zresztą widzę boli Ciebie trzeźwy osąd przehypowanych Knicks z LaMelo. W serii Knicks z Hawks wypowiem się merytorycznie o Knicks w tym sezonie. Czekam na jakiś poważny opis GMa Knicks, a nie płacze za sprowadzenie Twoich mokrych snów na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): - racjonalna budowa drużyn + podstawy matematyki i logiki. takze widzicie szanowni Userzy, jestescie debilami i do podstawowki marsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 5 minut temu, ignazz napisał(a): Fatalne. Ale lepsze niż twoje opisy. Przecież napisałem, że nie będę się tu rozpisywał o Knicks. Podałem tylko parę możliwości, które mogłyby zaistnieć gdyby GMowie Knicks i Bux raczyli napisać opisy i przeprowadzili jakąś merytoryczną dyskusję. 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): brak opisu bucks tez bez znaczenia, ale brak opisu knicks juz tak Czemu się mażesz? Pomimo braku opisów zagłosowałem racjonalnie na wyżej rozstawiony team. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): takze widzicie szanowni Userzy, jestescie debilami i do podstawowki marsz Wylewaj sobie żale jak chcesz dalej. Tyle ode mnie. Wyjaśnię Ciebie w temacie Hawks - Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 20 minut temu, Alonzo napisał(a): Wyjaśnię Ciebie w temacie Hawks - Knicks. Wiesz że to zdanie nie najlepiej świadczy o Tobie? Jeżeli nie rozumiesz dlaczego to tym gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 10 minut temu, ignazz napisał(a): Wiesz że to zdanie nie najlepiej świadczy o Tobie? Jeżeli nie rozumiesz dlaczego to tym gorzej. Więc ujmę to inaczej jak powyższa forma Tobie nie odpowiada: Uzasadnię swoją (słuszną w 100% wg mnie) opinie o Knicks w serii z Hawks. Może być taka forma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Nie. Bo to nadal brzmi bardziej jak zapowiedź rewanżyzmu. Co jeżeli Gm by zaproponował opis który realnie uwidacznia słabości jego zespołu i dał wynik 0:4? Wtedy też będziesz taki gorliwy? Serio nie rozumiesz że czasem warto zamiast pisać takie rzeczy i zacierać rączki z zadowolenia nic nie pisać a już najlepiej serio dać sobie naprawdę spokój z polowaniem akurat na tego Gm? Z mojej perspektywy właśnie twój wpis ma znamiona czegoś z czym niby walczysz. Stronniczość i werdykt przed samymi wydarzeniami. Mnie mocno martwi kwestia braków opisów Gm knicks i to można zarzucić akurat nie tylko jemu ale nie mogę odmówić mu znajomości i dobrych spostrzeżeń dotyczących NBA. Koszykarsko jego wpisy mają ostatnio dużo większą wartość niż Twoje wpisy. Jeżeli Ciebie to nie zastanawia co pisze trudno. O to że Ciebie nie zastanawia co Ty piszesz już wszyscy zdarzyli się przyzwyczaić. Ciągniesz temat że szkoda dla gry walcząc niby o dobro gry. Ty jesteś niepowtarzalny. Masz jednego z liderów już na bank w finale a i tak to spierdoooolisz Jak już się bawimy we wróżkę ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 6 minut temu, ignazz napisał(a): Nie. Bo to nadal brzmi bardziej jak zapowiedź rewanżyzmu. Co jeżeli Gm by zaproponował opis który realnie uwidacznia słabości jego zespołu i dał wynik 0:4? Wtedy też będziesz taki gorliwy? Serio nie rozumiesz że czasem warto zamiast pisać takie rzeczy i zacierać rączki z zadowolenia nic nie pisać a już najlepiej serio dać sobie naprawdę spokój z polowaniem akurat na tego Gm? Z mojej perspektywy właśnie twój wpis ma znamiona czegoś z czym niby walczysz. Stronniczość i werdykt przed samymi wydarzeniami. Mnie mocno martwi kwestia braków opisów Gm knicks i to można zarzucić akurat nie tylko jemu ale nie mogę odmówić mu znajomości i dobrych spostrzeżeń dotyczących NBA. Koszykarsko jego wpisy mają ostatnio dużo większą wartość niż Twoje wpisy. Jeżeli Ciebie to nie zastanawia co pisze trudno. O to że Ciebie nie zastanawia co Ty piszesz już wszyscy zdarzyli się przyzwyczaić. Ciągniesz temat że szkoda dla gry walcząc niby o dobro gry. Ty jesteś niepowtarzalny. Masz jednego z liderów już na bank w finale a i tak to spierdoooolisz Jak już się bawimy we wróżkę ;))))) Myśl sobie Iggy co tam chcesz - nie mam na to wpływu. Jak serio ktoś to interpretuje jako jakiś rewanżyzm - jego sprawa (każdy myśli w swoich kategoriach) ja po prostu wyrażam swoją opinię o Knicks którą GM kwestionuje, więc mu ją uzasadnię, a że tego raz że prawie nikt nie czyta, a dwa - to nie jest temat o tym, to napisałem, że wyjasnie swoje stanowisko w odpowiedniej serii - czyli tej Knicks. Proste i logiczne do bólu. Reszta to Twoje nadinterpretacje. Więc nie pisz juz tu nic do mnie ślicznie proszę - bo to nie ten temat. Myślę, że wszystko wyjaśniłem, a samemu GMowi Knicks życzę powodzenia, bo w kolejnym sezonie będzie miał łatwiej obudować swoich liderów jak uniknie hard capu. I - co najważniejsze - będziemy mogli racjonalneij ocenić LaMelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja W dniu 1.07.2023 o 17:30, Szulim napisał(a): 16.2: Drużyny będą powyżej Luxury Tax nie będą już dysponować MLE o co z tym zapisem chodzi? przecież to niezgodne z CBA @january hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): o co z tym zapisem chodzi? przecież to niezgodne z CBA @january hmm? To chyba literówka bo chodzi o drugi apron dzieki za zauważenie - sie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja (edytowane) czy rada zajmie się moim wnioskiem odnosnie @Alonzo czy mam przedsięwziąć inne środki? @Szulim @MarcusCamby i kto tam jest Edytowane 19 Maja przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Z czego wynika ta dysproporcja na opisy między rundami PO? 1rd - 5 dni 2rd- 9 dni Finały konfy - 7dni Finały beGM - 9dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Z czego wynika ta dysproporcja na opisy między rundami PO? 1rd - 5 dni 2rd- 9 dni Finały konfy - 7dni Finały beGM - 9dni W poprzednich latach było rozłożone podobnie. Też chcemy odpowiednio wykorzystać łikendy, czy wolne w Boże Ciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Przeglądam arkusz i pytanie czy w przypadku Niederhausera jego kontrakt w 28/29 nie powinien byc na fioletowo ? Aktualnie jest błękitny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja W dniu 22.05.2026 o 14:20, 24kobe8 napisał(a): Przeglądam arkusz i pytanie czy w przypadku Niederhausera jego kontrakt w 28/29 nie powinien byc na fioletowo ? Aktualnie jest błękitny A no powinien Ja sprawdzę jeszcze wszystkie ekipy czy umowy są zgodne z zasadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi