Mirwir Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Pacers Raptors Celtics już to chyba widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Pacers Raptors Celtics już to chyba widziałem. 3 w przeciągu ostatnich 3 lat seria z Raptors, 5 w przeciągu ostatnich 7 lat seria z Pacers 7 w przeciągu ostatnich 11 lat seria z Celtics Jeśli Lebron znowu przejdzie wschód wobec takiej drabinki, niech od następnego sezonu od razu rozstawiają go w finałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Z Bostonem akurat przegrał te dwa razy, więc bez przesady z tymi finałami, ale finałach konferencji, czemu nie. ; p Edytowane 4 Maja 2018 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Z Bostonem akurat przegrał te dwa razy, więc bez przesady z tymi finałami, ale finałach konferencji, czemu nie. ; p Z dziadkami z big 3 przegrać to nie wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Nie byłem na forum od kilku dni. Widziałem przez przypadek jeden mecz w którym Pelicans rozjebali GSW. Pomyślałem sobie: wejdę na forum i poczytam co tam się działo w innych seriach: Cavs vs Raptors: pompka z craptors i szukanie postów o ich odmianie, przemianie i metamorfozie jak w Power Rangers, a LBJ nagle stał się ojcem zwycięstwa, a nie statpadderem i pisane są peany jak to pachoły ze Wschodu nie mają tu czego szukać puki on żyje i nie zrobi przeszczepu włosów :] Przywołanie ducha Williamsa made my day... Sixers vs Celtics: Simmons i Hans to ciota i c*** bo rookie co presji nie mogą udźwignąć, a Browna powinni zwolnić, bo ugrał bilans na kelnerach w drugiej fazie RS i teraz nie potrafi zrobić "adjustments" a Fultz to gałgan nie "Process". Natomiast Celtics to Brad Stevens, który (gdyby jednak się noga powinęła i zaliczyli wtopę) nie ma do dyspozycji całego składu i nie napluje w twarz GSW ale byłoby fajnie gdyby wyrzucił LBJ poza obrazek w finale konferencji. Pelicans vs Warriors: tu w temacie pisemna matura z polskiego: "Na podstawie dostępnych tabelek w Excelu, doniesień prasowych i metryk obecnych gracz, napisz rozprawkę porównując decyzję LBJ i Duranta o ich przeszłości i przenosin do super teamów. Ilość znaków, supportów i statystyk dowolna". c*** mi opadł do kostek, więc idę "do siebie": Knicks: Nowy trener? A c*** z tym: która dupa byłego HC NYK jest najlepsza i jakie wybrać zdjęcie żeby dostać gwiazdkę przy poście. Rockets vs Jazz: dziękuję, że tego tematu nie udało się zjebać. "Czy MDA zakończył karierę Bryanta" nawet boję się klikać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Rockets vs Jazz: dziękuję, że tego tematu nie udało się zjebać. "Czy MDA zakończył karierę Bryanta" nawet boję się klikać... To drugie to właśnie była próba zjebania wątku serii Jazz-Rockets więc zdecydowanie nie polecam,... Z innych też będzie trzeba powydzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Kurde szkoda że nie jestem modem bo od początku PO spokojnie bym wydzielił z 15 tematów, które offtopują, a później cieszył bym oczy jak ludzie się tam zagryzają. Kilka propozycji: czy Stevens to aktualnie najlepszy trener w NBA. Jeśli tak, uzasadni dlaczego, jeśli nie, też uzasadnij. Osoby pierwszy raz piszące w tym temacie proszone są o podanie swojej pierwszej piątki trenerów kto bardziej przegrał SECF dla 76ers. Brown czy Simmons? Co się dzieje w głowach splush brothers&kompani z Toronto? Czy to tylko strach, czy już poważna choroba z łaciny zwana lebronjamesshcizen Sędziowanie w PO. Sprawiedliwe czy nie? I co to jest all-star call wg. Ciebie? Co by było gdyby...Hayward się nie połamał, Rubio się nie połamał, LBJ miał by lepszy support - choć to mógł by rozbić na trzy osobne tematy Powymyślał bym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dobrze, że czytam tylko o Celtics (zasadniczo) bo wszedłem w temat o top wschodu i wiem, że po poczytaniu o Celtach należy wybrać opcję "zaznacz wszystkie tematy jako przeczytane" No jeszcze seriale i żużel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Czy to tylko moje wrażenia, czy przed 01.07.2016 nie było aż takiego offtopicowania i takiego wyjebania na to co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Sugerujesz, że to ma związek z kontraktami Denga i Mozvoga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranker Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Sądzę że pod rzeczy, które zepsuł Durant oprócz swojego legacy i ligi, możemy śmiało dorzuć też forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Czy to tylko moje wrażenia, czy przed 01.07.2016 nie było aż takiego offtopicowania i takiego wyjebania na to co się dzieje? A przed 29. września 1988 roku to w ogóle był spokój z tym offtopiciem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Gortat nieuwzględniony na powyższym wykresie czy nie mogę go znaleźć? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 I tyle w temacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 @iglo, co to jest TPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 https://nbamath.com/tpa-model/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 @iglo, co to jest TPA? Pewnie to to: https://nbamath.com/tpa-model/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 I tyle w temacie.. W jakim temacie? Bo to, że Kyrie rozbił Cavs wiadomo od wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Simmons już grunt pod porażki szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi