Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 LOL Kendall Marshall reportedly retires at 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 sprzedaż trykotów w tym sezonie, Simmons przed Embiidem, Antkiem i KP, zaskoczenie fejk, na 1 powinien być Lonzo, chyba, że celowo nie podali bo tak dużo się sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 LOL W sumie to rozumiem. Jakbym miał się tułać po DLeague/GLeague, czy liczyć na jakiś nonguaranteed od ekipy nba to w tym wieku. Jest dobrym pomysłem sobie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nawet w Polsce by się nie załapał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nawet w Polsce by się nie załapał? Może i by się załapał, ale może poza koszem/poza graniem jako zawodnik ma jakieś inne fajne perspektywy niż gra w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W sumie to rozumiem. Jakbym miał się tułać po DLeague/GLeague, czy liczyć na jakiś nonguaranteed od ekipy nba to w tym wieku. Jest dobrym pomysłem sobie odpuścić. Jakieś 3,5 miliona dolarów to też całkiem ciekawy kapitał na start żeby się nie przemęczać i dalej zarabiać przy tym korzystając z życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 fejk, na 1 powinien być Lonzo, chyba, że celowo nie podali bo tak dużo się sprzedaje mysle, ze jak ktos jest fanem Lonzo to kupi raczej ciuch od BigBallerBrand niz jakas szmacianke adidasa, nikea czy kto tam teraz produkuje koszulki dla nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Może i by się załapał, ale może poza koszem/poza graniem jako zawodnik ma jakieś inne fajne perspektywy niż gra w Europie. jesli nie ma jakiegos biznesu / pomyslu na takowy, to dziwne byloby odpuszczanie sobie --- nie wiem, pewnie ze +/- 100K euro moglby w Europie wyciagnac [nie wiem, nie znam sie na europejskim koszu ani na kendallu marshallu], co, biorac pod uwage europejskie warunki [czytaj: ma tez mieszkanie od klubu, czyli notabene to co zarobi to jego pensja minus to co przeje, przepije & przedupczy] to jest spoko kasa, no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Sytuacja Okafora skusiła mnie do utworzenia pierwszej piątki najwiekszych (bedacych w skladach) rozczarowań draftowych zawodników grających w lidze więcej niż 2 lata. PG Mudiay SG Hezonia SF Stanley_Johnson PF Dragan Bender C Okafor Niby wszyscy spoko z potencjałem, a grają straszny piach albo wcale. Szkoda. Edytowane 26 Listopada 2017 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Mudiay gra bardzo solidnie, nawet się Ci statów nie chce sprawdzić? To co grał w pierszych dwóch sezonach, a teraz to jest niebo a ziemia. Podobnie zresztą Stanley, wygląda dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No między Bogiem, a prawdą to Mudiay w statystykach ciągle wygląda fatalnie, więc wypada Ci wierzyć na słowo jako stałemu obserwatorowi poczynań Nuggets, że jego gra jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No między Bogiem, a prawdą to Mudiay w statystykach ciągle wygląda fatalnie, więc wypada Ci wierzyć na słowo jako stałemu obserwatorowi poczynań Nuggets, że jego gra jest lepsza. 46%eFG to jest dla Cb fatalnie? Mudiay ma tego pecha, że często gra w garbage time gdzie nuggets dają sobie nawrzucać i +/- ma po ciulu, ale to nie zmienia faktu, że to zupełnie inny zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 46%eFG to jest dla Cb fatalnie? Mudiay ma tego pecha, że często gra w garbage time gdzie nuggets dają sobie nawrzucać i +/- ma po ciulu, ale to nie zmienia faktu, że to zupełnie inny zawodnik Lubię chłopaka, nawet mu kibicuję, bo był jednym z moich faworytow w tamtym drafcie, ale... wstawilbys go do S5 jakbys byl trenerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Sytuacja Okafora skusiła mnie do utworzenia pierwszej piątki najwiekszych (bedacych w skladach) rozczarowań draftowych zawodników grających w lidze więcej niż 2 lata. PG Mudiay SG Hezonia SF Stanley_Johnson PF Dragan Bender C Okafor Niby wszyscy spoko z potencjałem, a grają straszny piach albo wcale. Szkoda. Skus się jeszcze raz ze Smokiem, do ligi przyszedł w ubiegłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Sytuacja Okafora skusiła mnie do utworzenia pierwszej piątki najwiekszych (bedacych w skladach) rozczarowań draftowych zawodników grających w lidze więcej niż 2 lata. PG Mudiay SG Hezonia SF Stanley_Johnson PF Dragan Bender C Okafor Niby wszyscy spoko z potencjałem, a grają straszny piach albo wcale. Szkoda. Draft 2015 w natarciu. A Mudiay skończy w Chinach/Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Skus się jeszcze raz ze Smokiem, do ligi przyszedł w ubiegłym sezonie Racja, wymieniam go na Franka the Tanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Lubię chłopaka, nawet mu kibicuję, bo był jednym z moich faworytow w tamtym drafcie, ale... wstawilbys go do S5 jakbys byl trenerem? W obecnej sytuacji gdy Murray się na starting pg po prostu nie nadaje? Ciężko, bo to jednak nie to samo, ale coś mi się wydaje, że jeszcze to w tym sezonie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Racja, wymieniam go na Franka the Tanka Kaminsky nie był wcale specjalnie wysoko wybrany, dla mnie nie jest rozczarowaniem, nie spodziewałem się po nim niczego więcej. A Ty czego się po nim spodziewałeś? Już prędzej wymieniłbym na Noela, który nie poszedł z jedynką tylko przez kontuzję, a jego problemy z grą nie wynikają z problemów z kolanem. Jak sobie pomyślę, że gościu odrzucił w wakacje 70/4... Edytowane 26 Listopada 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Draft 2015 w natarciu. A Mudiay skończy w Chinach/Europie. wow, to chyba Twój najbardziej agresywny typ ever? ile razy go w tym sezonie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 wow, to chyba Twój najbardziej agresywny typ ever? ile razy go w tym sezonie widziałeś? Dokładnie, w tym sezonie sporo się poprawił, gwiazdą nie będzie, ale jako rozgrywający z ławki miejsce w NBA powinien sobie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi