Tomek9248 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Tak bardzo mi szkoda teraz Paula George'a. A miało być tak fajnie w tym OKC i liczyłem na 55-60 W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 takie mam pytanie, kto wg was będzie MVP wszyscy ostatni kandydaci dostali solidne wsparcie w postaci all starów i pewnie się głosy rozłożą bardziej niż przez ostatnie lata RW, ma teraz PG i będzie musiał sie dzielić piłką taki sezon już nie powtórzy podobnie Harden GSW będzie pewnie pierwsze w lidze ale komu tam dać Curry, KD? jesli Cavs będą 2 to może James ale nie będize się pewnie żyłował na RS Kawhi? Antek? może Butler jak Minny bęzei w top4? co myślicie? btw chyba w tym roku zrobię Jasnowidza, rok temu jakos mi umknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Pewnie, że wiemy - Lillard :-) On wie, że jak teraz nie wypali to już nigdy. Będzie zdeterminowany a obecność Nurkicia ułatwi mu grę, trochę kosztem McColluma. Turner powinien od początku grać tak jak się od niego oczekuję czyli obciążać Lillarda. Edytowane 25 Września 2017 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 takie mam pytanie, kto wg was będzie MVP wszyscy ostatni kandydaci dostali solidne wsparcie w postaci all starów i pewnie się głosy rozłożą bardziej niż przez ostatnie lata RW, ma teraz PG i będzie musiał sie dzielić piłką taki sezon już nie powtórzy podobnie Harden GSW będzie pewnie pierwsze w lidze ale komu tam dać Curry, KD? jesli Cavs będą 2 to może James ale nie będize się pewnie żyłował na RS Kawhi? Antek? może Butler jak Minny bęzei w top4? co myślicie? btw chyba w tym roku zrobię Jasnowidza, rok temu jakos mi umknął Butler really? przecież tam ważniejszy jest KAT. Kawhi jest zbyt mało medialny. Na Antka jeszcze będzie czas. Harden jest zbyt nielubiany przez media, no i dodatkowo CP3 będzie go niwelował jak to miało miejsce w LAC z CP3 i Griffinem. RW raczej będzie miał ciężko by liczyć się w wyścigu po dojściu PG13 i Melo. Durant i Curry będą się wzajemnie niwelować by liczyć się w wyścigu. Media mogą pójść w kierunku rywalizacji LeBron vs Irving. Pewnie, że wiemy - Lillard :-) A dostanie się od All-Star? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Butler really? przecież tam ważniejszy jest KAT. Kawhi jest zbyt mało medialny. Na Antka jeszcze będzie czas. Harden jest zbyt nielubiany przez media, no i dodatkowo CP3 będzie go niwelował jak to miało miejsce w LAC z CP3 i Griffinem. RW raczej będzie miał ciężko by liczyć się w wyścigu po dojściu PG13 i Melo. Durant i Curry będą się wzajemnie niwelować by liczyć się w wyścigu. Media mogą pójść w kierunku rywalizacji LeBron vs Irving. A dostanie się od All-Star? czyli też Ci wyszło że praktycznie nikt się nie wybija a skoro nikt to pewnie zgarnie najlepszy czyli James no Butlera dałem trochę na wyrost ale to on będzie liderem mimo że KAT może walić najwiecej PKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A dostanie się od All-Star? Tak bo teraz będzie grał na całego od początku sezonu a nie dopiero po tym jak nie dostanie zaproszenia do ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Kawhi to dla mnie w tym roku pewniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Kawhi to dla mnie w tym roku pewniak. Do MVP? to który seed muszą zrobić SPURS? top 3 na zachodzie wydaje się zajete poza tym nie wiadomo jak tam z minutami u Popa będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 top 3 na zachodzie wydaje się zajete poza tym nie wiadomo jak tam z minutami u Popa będzie Top 3 pewnie racja choć sam już się nauczyłem że SAS to lekceważyć nie można. Ileż to razy mieli być border PO team bo starzy itede itepe? No i jak ma być z minutami u niego? A kto tam niby będzie mu te punkty zdobywał? LMA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Top 3 pewnie racja choć sam już się nauczyłem że SAS to lekceważyć nie można. Ileż to razy mieli być border PO team bo starzy itede itepe? No i jak ma być z minutami u niego? A kto tam niby będzie mu te punkty zdobywał? LMA? pewnie jakiś no-name znowu może ten Anderson wypali? spoko, beda na 4 miejscu pewnie po RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 https://basketball.realgm.com/wiretap/247509/Chuck-Person-Amongst-Four-College-Coaches-Arrested-On-Corruption-Charges Taka sprawa a nikt nic nie mówi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ball's scrimmage team went 3-0 with no other projected starters on his team -- he had Kyle Kuzma, Vander Blue, Corey Brewer and Thomas Bryant with him czy to swiadczy o tym ze Lonzo taki dobry, czy ze pozostala 4 s5 Lakers taka slaba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 czy to swiadczy o tym ze Lonzo taki dobry, czy ze pozostala 4 s5 Lakers taka slaba ? to drugie. center który nie broni, PF który nie broni ani nie robi niczego innego na poziomie startera NBA, SF który jest tak naprawdę PF ze słabym rzutem oraz SG, z którym nie bez powodu pożegnano się bez oporów w detroit. w sumie dobrze, że chociaż Lopez zaczął te trójki ciskać, bo inaczej ich spacing byłby tak słaby, jak w nowym orleanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) czy to swiadczy o tym ze Lonzo taki dobry, czy ze pozostala 4 s5 Lakers taka slaba ? To zależy kogo zapytasz. Kibic LAL powie, że to dzieki Lonzo, reszta że s5 Lakers ssie a Lavar, że to dzieki super butom. It’s practice, sure … but another 3-0 night for Lonzo Ball, this time w/KCP, Ingram, Nance, Jr. and Randle. Lonzo is 6-0 in scrimmages. — Mike Trudell (@LakersReporter) September 29, 2017 Edytowane 29 Września 2017 przez vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 http://www.espn.com/nba/story/_/id/20905491/nba-all-star-game-switch-formats-captains-pick-team-conference-affiliations Kolosalne zmiany. ASG uratowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Banana Boat & Friends vs. Reszta Świata, no nieźle. Edytowane 3 Października 2017 przez Rijo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Banana Boat & Friends vs. Reszta Świata, no nieźle. Jakby wpierdale w play-off był niewystarczające to jeszcze to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Coroczna ankieta GM http://www.nba.com/gmsurvey/2017?collection#/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Gortat dostał głosa na twardziela pewnie od Wizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Gortat dostał głosa na twardziela pewnie od Wizz GM nie mogą głosować na swoje drużyny i swoich zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi