Wojnar Adrianowski Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Sources: S.Curry przyłapany na przeglądaniu OLXa z ofertami mieszkań w Minnesocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 AdiBomb. GM Bulls złożył rezygnację z pełnionej funkcji. Związany jest jednak kontraktem i niewiadomo czy ta zostanie przyjęta przez zwierzchników. Liga beGM jest poważnie zaniepokojona sytuacją we Wschodniej Konferencji, gdzie co rusz dochodzi do przetestować na stanowisku GMów. Na Zachodzie bez zmian, wszyscy mocno trzymają się swoich stanowisk i nie robią dramy o byle gówno - miał powiedzieć wysoko postawiony urzędnik blisko związany z RADĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ogłoszenie: GM Nuggets oficjalnie wznawia stosunki dyplomatyczne z GMem Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Gabinety managmentu Spurs wprost nie mogą opędzić się od telefonów. GM debatuje nad wieloma propozycjami wymian, natomiast co ważniejsze, Spurs już teraz mają dogadane transfery, które gwarantują im wkroczenie pod próg podatkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Los Angeles Lakers zainteresowani są Alem Horfordem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Danny Green spakował walizki i sprzedał dom w Teksasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 TheBirdwrites podaje, że po wielu dniach negocjacji Danny Green trafi do New Orleans Pelicans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 OŚWIADCZENIE GM-A CAVS Myślałem, że to jest całkowicie oczywiste, że kiedy prowadzę w grze trash talk, to nie oznacza, że mam coś do Was prywatnie lub jakkolwiek inaczej. Tak samo jak Kevin Garnett mówiąc rywalom, że dymał ich matki, żony i kochanki, tak naprawdę wcale tego nie robił. Dla mnie ta gra to zabawa polegająca głównie na pojedynkach słownych, przerzucaniu się na mniej lub bardziej poważne argumenty. A zatem żeby było jasne: Tomek - nigdy nie myślałem, że symulowałeś chorobę, żeby wygrać w BeGM. A w tym przypadku nawet tego nigdy nie sugerowałem ( i do tej pory nie mam pojęcia dlaczego tak to zrozumiałeś ), cieszę się, że nie masz mnie już na ignorze Camby - Twoje podejście do niektórych ocen i lineupów jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe i w sumie byłeś jedyną osobą, która mnie na serio tutaj w pewnym momencie zdenerwowała, bo zorientowałem się, że Twoje oceny to nie trash talk, ale mówienie na poważnie ( zresztą sam to odczułeś na priv ), ale prywatnie absolutnie nic do Ciebie nie mam, po prostu trudno mi się czasem pogodzić z tym, że ktoś ma spojrzenie na NBA tak bardzo różniące się od mojego. January - oczywiście, że LeBron powinien trafić u nas do Lakers, ale zobacz ile było emocji i zabawy w grze w związku z pojedynkiem Lakers vs Cavs. Czy to nie o to Ci chodziło, kiedy wymyśliłeś BeGM? Co prawda nadal uważam, że Butler nie chciałby u Ciebie zostać, a Huerter oczywiście nie jest lepszy od Bazemore'a, ale dysponujesz bardzo fajnym teamem, który w play-offs będzie groźny dla najlepszych. Myślę, że mój bilans dla Ciebie w 1 trymestrze pozytywnie Cię zaskoczy. MMM2121 - Stary!!! Jeżeli odchodzisz z mojego powodu to popełniasz ogromny błąd. Twój skład jest mocno niedopasowany, ale w pełni zdrowy jest lepszy od mojego. Miałeś sporo pecha i oczywiście próbuję to bezlitośnie wykorzystać, bo jesteś moim głównym rywalem w walce o play-offs, ale proszę Cię, nie odchodź z powodu głupiego internetowego trash talku!!! Pozostali - Panowie, to jest tylko gra, w której staram się świetnie bawić oraz dostarczać rozrywki także Wam. Bardzo proszę, bierzcie na to poprawkę. Nie jest moim zamiarem sprawianie przykrości nikomu z Was. Nie wiem, czy potrafię grać inaczej, nie chcę rozwalać gry od środka i nie chcę być powodem odejścia różnych GM-ów. Zdaję sobie sprawę, że byłem powodem wielu problemów ( ignor od Tomka i Januarego, teraz odejście MMM2121, które sprowokowało mnie do napisania tego tekstu) i serio, wolę odejść niż niszczyć taką fajną inicjatywę. Jeżeli nie dacie rady jakoś ze mną wytrzymać, złożę rezygnację, jak tylko znajdziecie dla mnie zastępstwo, jednak mam nadzieję, że moje intencje staną się teraz dla Was bardziej przejrzyste i może uda się Nam bez negatywnych emocji bawić dalej? To co, damy radę? Pozdrawiam Chłopaki PS LBS, jest jeszcze jakaś szansa, żebyś mnie trochę polubił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak donosi Zdzisław Ptak z beGMPudelek, Rada zwołała zebranie w trybie pilnym, w wyniku którego cała rodzina Shevca dostała zgodę na przejęcie wszystkich klubów, których GMowie nie stawią się na szczycie w Korsarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jako miłośnik spurs zawsze zostaje Twin Towers. W Korsarzu są do kupienia takie wieże piwne na ponad metr wysokie. Jeżeli ktoś z maluczkich się nie stawi to zrobimy plan minimum. Stawiam dwie wieże. Pod jednym warunkiem. Będziecie do nich pijąc mówili Tim i Dave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Sprawdzone źródło. Danny Green do Bucks N’Moore do spurs GM Milwaukee wciska przycisk walczę o tytuł tu i teraz GM spurs dba i finanse i wzmacnia fire power S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Będziecie do nich pijąc mówili Tim i Dave TiDi i TiPi będzie łatwiej zapamiętać, tylko przy nalewaniu obowiązkowe Uuuuuaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 TiDi i TiPi będzie łatwiej zapamiętać, tylko przy nalewaniu obowiązkowe Uuuuuaaaa TiPi to ty sobie możesz przy pisuarze tak wołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jak donosi Zdzisław Ptak z beGMPudelek, Rada zwołała zebranie w trybie pilnym, w wyniku którego cała rodzina Shevca dostała zgodę na przejęcie wszystkich klubów, których GMowie nie stawią się na szczycie w Korsarzu. Liczylem ze bede mogl pograc sam w begm2 a tu taka niespodzianka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) TiPi to ty sobie możesz przy pisuarze tak wołać. hola hola czy to nie Pan pisał, że poleciał tylko dlatego by zrobić miejsce na maxa dla Leo? Edytowane 8 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W wymianie San Antonio i Milwaukee brał udział także Lee oraz Thon Maker i Omri Caspi. San Antonio otrzymało także wybory w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Sources: Gm Nets udał się na zachodnie wybrzeże w celu finalizacji rozmów dotyczących Serge Ibaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 GM Nuggets bardzo ubolewa nad kolejną kontuzją swojego wychowanka Gary'go Harriska na szczęście uraz nie jest na tyle groźny aby jeden z naszych najważniejszych zawodników nie wspomógł nas w najważniejszej części sezonu w kuluarach mówi się, że na wakat na pozycji sg nie ma jeszcze pewnego kandydata, Zach Lavine kapitalnie spisywał się jako główny wchodzący z ławki, a z kolei Malik Beasley swoimi ostatnimi występami coraz częściej udowadnia, że być może to on właśnie zasługuje na szansę z innych plotek - Nuggets rozważają pozyskanie wysokiego gracza by wzmocnić konkurencję na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Shumpert ponoć ma już w poważaniu granie po raz kolejny z Jamesem i bycie kozłem ofiarnym znów. Jedyne co by chętnie zrobił to załapał się jako 15 pod pociąg prowadzony przez Currego lub wybrał się spędzić zimę w śnieżnym, urokliwym NY czy Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 MMM2121 wraca na stanowisko GMa Bulls. Zarząd Organizacji z Wind City aktywowało klauzule w wyniku której MMM2121 nie mógł zrezygnować z pełnionego stanowiska bez konsekwencji. W kuluarach szepcze się, że duża w tym zasługa GMa Spurs, który przekupił większość ligi darmowym chlaniem w lutym. Dziękujemy, MMM2121 za opamiętanie się, oraz Ignazz za szczodrość to nie koniec rewelacji na dzisiaj. Washington i Minnesota wymieniły się pickami. Do Wizzards trafią lepszy z NYK/LAL '19 oraz NOP 20' Do Minnesoty pick obecnych mistrzów, GSW 21' Jaki plan ma Minnesota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi