Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Tak, tak, słyszeliśmy, o północy żebyś zdążył spreparowac swoje fejki! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: z całą moją sympatią do LAFa przejęcie Soty przez jego osobę powinno być poddane głosowaniu, nic osobistego, ale chłopak nie ma najlpszpej historii jako samodzielny GM można było w ogóle było przekazać team innej osobie bez zgody większości? No jako nowy gm będzie pod kontrolą rady przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: z całą moją sympatią do LAFa przejęcie Soty przez jego osobę powinno być poddane głosowaniu, nic osobistego, ale chłopak nie ma najlpszpej historii jako samodzielny GM można było w ogóle było przekazać team innej osobie bez zgody większości? LAF oczywiście przez pół roku będzie musiał konsultować decyzje z Radą. Później dopiero stanie się samodzielnym GMem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) ok, rzeczywiście powodzenia LAF wciąż nie mogę w to uwierzyć, choć wiedziałem, że jeśli nie odpuści to może się to skończyć tylko w jeden sposób niepowatowana strata sprokurowana skandalem z pizdy Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nasza gra wkracza w nowy rozdział: Gra Cieni. Mam takie nieodparte wrażenie ze z Q w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Nasza gra wkracza w nowy rozdział: Gra Cieni. Mam takie nieodparte wrażenie ze z Q w tle. lepiej z Qcinem niż k**** z Lamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 11 minut temu, cvbe napisał: LAF oczywiście przez pół roku będzie musiał konsultować decyzje z Radą. Później dopiero stanie się samodzielnym GMem lol, to już lepiej Laf zwolnij wszystkich grajków 10 minut temu, ignazz napisał: Nasza gra wkracza w nowy rozdział: Gra Cieni. Mam takie nieodparte wrażenie ze z Q w tle. nie, Laf ma wolna rękę, ja po wieczornych postach forum opuszczan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: lol, to już lepiej Laf zwolnij wszystkich grajków Nie może, musi to skonsultować z Radą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: lol, to już lepiej Laf zwolnij wszystkich grajków nie rozpraszaj się, bo coś przeoczysz, Macierewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, fluber napisał: Nie może, musi to skonsultować z Radą tam raka elita zasiada ze mogą to uznać za świetny ruch! Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie rozpraszaj się, bo coś przeoczysz, Macierewicz nic xd robię siusiu właśnie no ale nie ma co ukrywać, z naszym odejściem ta gra straci polowe uroku, zostaną głównie miernoty i kilku gm którzy maja i tak w pizdzie te grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: tam raka elita zasiada ze mogą to uznać za świetny ruch! nic xd robię siusiu właśnie no ale nie ma co ukrywać, z naszym odejściem ta gra straci polowe uroku, zostaną głównie miernoty i kilku gm którzy maja i tak w pizdzie te grę nazwałeś mnie miernotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 31 minut temu, ignazz napisał: Ogromna strata dla beGM. Liczyłem raczej ze samodzielnie obejmiesz klub niż ze opuścisz nasze grono. Ale odczekam. Trudno się olewa swój koncept. Ochłoniesz do 1 kwietnia. Spójrzmy prawdzie w oczy. Jeżeli qcin wrzuci tu jakieś privy celem rozwalenia gry, to nie będzie miał już tu powrotu. 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nazwałeś mnie miernotą? To zależy czy masz w pizdzie te grę czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, fluber napisał: Spójrzmy prawdzie w oczy. Jeżeli qcin wrzuci tu jakieś privy celem rozwalenia gry, to nie będzie miał już tu powrotu. ale ja już nie zamierzam wracać, dla mnie game over, zostało jasne pokazane ze liczy się tylko lizanie własnych jajek i życie w hipokryzji Dla mnie ta gra była zabawna i to wszystko w dupie mam co się tutaj teraz wydarzy, ja robię out z forum, z kim chciałem mieć kontakt mam ja wole przegrywać z najlepszymi niż wygrywać ze słabeuszami 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nazwałeś mnie miernotą? Ty jesteś wolnym elektronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja wole przegrywać z najlepszymi niż wygrywać ze słabeuszami Tym bardziej nie dziwi ze przegrywanie że slabeuszami sprawiło że odchodzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, fluber napisał: Tym bardziej nie dziwi ze przegrywanie że slabeuszami sprawiło że odchodzisz:) lol, byku mamy tytuł w Socie i mamy najlepszy core w historii tej gry przyszłościowo co tu nazywasz przegrywaniem nie wiem, ale chyba za dużo RW i Kuzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: lol, byku mamy tytuł w Socie i mamy najlepszy core w historii tej gry przyszłościowo Nom, aż się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jaka LAF zrobi z tego dynastię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 10 minut temu, fluber napisał: Nom, aż się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jaka LAF zrobi z tego dynastię:) to już nie mój biznes, start ma najlepszy z możliwych, nikt w historii tej gry nie miał równie łatwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: to już nie mój biznes, start ma najlepszy z możliwych, nikt w historii tej gry nie miał równie łatwego Od mówienia o tym takim się nie stanie, wygrałeś raz, przestałeś wygrywać, napierdalanie wymianami nie pomogło, znudziło Ci się, przy pierwszej okazji rzucasz grabkami i łopatka, tupiesz nóżką, szantazujesz jakimiś śmiesznymi screenami które zbierasz jakbyś miał nierowno pod sufitem ( serio, what is wrong with you?). Jak dla mnie to zachowujesz się jak obsmarkany szczyl który popsuje kolegom zabawę bo mu coś nie wyszło. Nie będę za tobą tęsknił, szerokości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, fluber napisał: Od mówienia o tym takim się nie stanie, wygrałeś raz, przestałeś wygrywać, napierdalanie wymianami nie pomogło, znudziło Ci się, przy pierwszej okazji rzucasz grabkami i łopatka, tupiesz nóżką, szantazujesz jakimiś śmiesznymi screenami które zbierasz jakbyś miał nierowno pod sufitem ( serio, what is wrong with you?). Jak dla mnie to zachowujesz się jak obsmarkany szczyl który popsuje kolegom zabawę bo mu coś nie wyszło. Nie będę za tobą tęsknił, szerokości! ale bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 To jak @Qcin_69 będą te screeny czy nie? Bo chciałbym już iść spać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi