cvbe Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 100% XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Dwaj z tych graczy zajmą się obwodową defensywą Cavs od drugiego trymestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Moc jest wielka w Central Division Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Plus Muscala i Freedom... #depth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Witamy w klubie Dienga i życzymy powodzenia Korkmazowi w nowym klubie. wiem ze dopiero co go podpisałem,ale chłopak się u mnie marnował, Miałem dla niego tylko 10-12minut dostępnych w pełnym składzie, a przez urazy potrzeba mi dodatkowego podkoszowego. Dodatkowo Kelan Martin i Washington jr proszą się o minuty na sg/sf więc coraz trudniej byłoby mi dać mu regularne minuty. Mam nadzieję że Furkan się nie obrazi, ani nie będzie to miało wpływu na opinie agentów na temat organizacji bo trafia przecież do dwukrotnego mistrza wschodu a nie jakiejś pipidówy typu Knicks. Uznajmy po prostu, że się na tyle dobrze wypromował w kilku meczach bez Holidaya w tym trymestrze, że potem zgłosił się po niego dwukrotny finalista beGM - zespół Miami Heat. ;] tym ruchem zamykam narazie wszelkie rozmowy transferowe w tym okienku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 He is back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Gdzie Durant nie może tam Cam Thomas pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Od wypadnięcia Harrella 26 punktów na 60TS%, 12 zbiórek i 3 asysty na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 46 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: van fujara kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 I cyk 2 tygodnie z rzędu lecimy po grajka miesiąca Ja Morant: “I feel like we haven’t reached our ceiling yet.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 10th consecutive win!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witamy na pokładzie @LAF Super Duet zamienia się w BIG3 Minnesota. Wiecej niż Rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Dejounte Murray nietykalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAF Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Hi NBA Fans. Z tej strony Ernie Johnson. U nas w studiu gości LAF LAF : Witam serdecznie. Ernie Johnson : Zechcesz nam opowiedzieć jak to się stało, że po ponad 3 latach nieobecności wróciłeś na forum i do beGM ? LAF: Zeszłe Play-Offy to były pierwsze Play-Offy, które śledziłem od momentu odejścia Chrisa Paula z Clippers tak dokładnie. Nie kibicowałem nikomu szczególnemu chociaż bacznie się przyglądałem byłym zawodnikom Clippers. Od tego sezonu zacząłem interesować się na poważnie ligą stąd mój powrót na forum. Oczywiście nie mogę poświęcać tyle ile kiedyś ze względu na natłok obowiązków od których czasami boli mnie głowa, ale staram się na bieżącą śledzić poczynania. Co do powrotu do beGM dostałem propozycje nad którą się zastanawiałem dosyć długo. Mimo, że pojawiły się propozycje samodzielnego objęcia drużyny nie zdecydowałem się na nią. Głównym powodem było to właśnie, że pewnie nie mógłbym pogodzić bycia GM na pełnym etacie z innymi rzeczami. Powiem więcej nawet długo się zastanawiałem nad propozycją dołączenia do sztabu Minnesota Timberwolves, ale po długich rozważaniach stwierdziłem, że warto spróbować i skorzystać z okazji uczestnictwa w tej zabawie i w końcu dałem odpowiedź, że tak zgadzam się. Shaquille O’Neal : Na czym będzie polegała Twoja rola w zespole ? LAF : Moją główną rolą będzie aktywne wspomaganie drużyny w kluczowych okresach to jest głosowanie, dyskusja oraz najważniejsze duża pomoc w Play-Offach gdyż jak wiemy to jest najważniejszy moment w sezonie. Dużo GMów zastanawia się czy będę mógł robić trade ? Odpowiadam nawet nie mam zamiaru samodzielnie podejmować takich decyzji ze względu, że trade to nie tylko wpisanie w ESPN Trade Machine graczy i naciśnięcie trade i oczekiwanie wyniku. Zauważyłem, że gra stała się bardziej realistyczna pod tym względem a co za tym idzie skomplikowana. Gdy byłem GMem to czytałem CBA dosyć uważnie a mimo to przyznam szczerze dużo rzeczy nie wiedziałem, można by powiedzieć takie podstawowe zagadnienia opanowałem. Oczywiście nie będę się z boku przyglądał jak to działa tylko sam będę w tym partycypował, ale na zasadzie funkcji doradczej niż decyzyjnej. Kenny Smith : Jak różnica jest między teraźniejszym LAFem a LAFem jako GM Clippers ? LAF : Przede wszystkim tamten okres nauczył mnie ostrożności i nie ulegania zbyt szybko pod jarce. Wszyscy doskonale pamiętamy ten trade z udziałem Melo. On sam dałby się wybronić gdybym narzucił ochronę na picki, ale nie ma co go teraz rozgrzebywać. Chciałem tylko podkreślić, że sporo wyciągnąłem z lekcji bycia GMem. Kolejną lekcją jaką wyciągnąłem to balans zespołu. Przecież wtedy moich 4 zawodników kosztowało więcej niż, niektóre całe zespoły co zaburzyło harmonię. Danie supermaxa Chrisowi i Blake’owi też było rozsądnym posunięciem patrząc teraz, że Chris nadal utrzymuje wysoką formę i różnicy jest 10 mln tylko a Blake w realu dostał taki sam przy czym teraz Griffin a tamten Griffin to inna para kaloszy, ale tak bywa z zawodnikami bazującymi na atletyzmie w momencie kiedy już kolana nie domagają. Jeśli chodzi o inne kwestie to teraz bardziej będę skupiał się na chłonięciu wiedzy i udzielania się w słusznych sprawach. Oczywiście jedna rzecz się nie zmieniła dalej będę stał murem za swoją drużyną nawet gdy będą padły jakieś rozszerzone statystki typu RAMP to ja będę starał przekonać rozmówcę argumentami takimi jakimi uważam za stosowne. Charles Barkley : Co chciałbyś przekazać innym GM, którzy biorą udział w tej zbawię w swoim orędziu do nich ? LAF : Przede wszystkim chciałbym podziękować za ciepłe powitanie mnie z powrotem w swojej zabawie. Tym którzy byli ze mną od początku gdy ta zabawa ruszyła chciałbym zakomunikować, że trochę się zmieniło od tamtego momentu i inaczej będą wyglądać dyskusje ze mną. Oczywiście pewnie nie raz zdarzy mi się popuścić wodza fantazji, ale w granicach rozsądku. Jest też grupa ludzi, którzy są nowi i mnie nie znają więc oni pewnie dopiero teraz wyrobią sobie opinie. Natomiast odniosłem wrażenie, że z jednym GMem bym nie zrobił żadnego trade’u nawet gdyby on by na tym zyskał. Nie chce teraz pisać nicku tej osoby zachowam to dla siebie gdyż nadal jest aktywny w tej grze, ale piszę to bo mam nadzieje, że zmieni o mnie zdanie. Ernie Johnson : Jak będą wyglądać Twoje pierwsze dni w zespole ? LAF : Przede wszystkim kupie sobie wygodny fotel i burko ( śmiech ) a tak na serio to pewnie będę siedział w biurze i dokładnie analizował zespół, patrzył na jego mocne strony, ale też starał się wyszukać słabych aby je poprawić. Udam się parę razy na trening zespołu aby poobserwować jak sobie radzą na treningu oraz oczywiście obejrzę nadchodzące spotkania już z trybuny. Oczywiście pewnie przeprowadzę rozmowy z poszczególnymi zawodnikami aby poznać ich osobiście jak i sztabem szkoleniowym. Początkowe dni będą zapoznawcze, omówię też plan działania z pozostałymi członkami pionu menadżerskiego jakie kroki podejmiemy co do nadchodzących etapów w tej grze. Oczywiście to co na wszyscy czekają wysunę też swoje propozycje trade i poddam je do dyskusji. Kto wie, może spotkają się z aprobatą i zostaną zrealizowane a może na gruncie ich zostanie poczyniony jakiś. Na pewno pełno pracy przede mną, ale będę się starał jej sprostać. Kenny Smith : Czy jakieś propozycje co do rozwoju zabawy masz ? LAF : Na razie jeszcze za wcześnie aby mówić na tym etapie o takich rzeczach. Na pewno chciałbym raz jeszcze poddać do dyskusji aby trener miał znacznie w zespole gdyż za mojego udziału tutaj wysunąłem taki postulat, ale nie spotkał się on z aprobatą a ja uważam, że to ważny czynnik mający duży wpływ. Wszyscy wiemy, że Clippers wyciągnęli Doca z Bostonu gdyż ówcześni włodarze uznali, że z Del Negro nie pojadą za daleko. Jeśli chodzi o Doca to trenerem nie jest złym natomiast był c***owym GMem i dopiero West posprzątał ładnie ten bajzel po nim dlatego ja uważam, że dużym atutem tej organizacji jest to, że są trzy osoby a nie jedna przez co mogę się skupić na mniejszym kawałku i lepiej go ogarnąć niż wszystko, gdyż w niektórych kwestiach niemiałbym pojęcia gdyż aby poznać dokładnie całe CBA trzeba by tylko tym się zajmować. Shaquille O’Neal : Prasa huczy od plotek na temat powrotu CP3 pod Twoje skrzydła. Czy to prawda, że już dogadujecie s&t z @ra LAF : Prasa kolorowa ma to do siebie, że szuka sensacji i głośnych tytułów. Od dawna wiadomo, że jestem mega fanem gry CP3, ale jeszcze żadne zapytania oficjalne nie poszły choć nie ukrywam, że super było by aby Chris do nas dołączył. Cenię go bardzo za grę i na pewno nasz zespół stałby się wtedy jeszcze silniejszy. Wszyscy doskonale wiemy, że Chris będzie wolnym agentem po tym sezonie i na pewno będę apelował o to abyśmy włączyli się aktywnie o walkę o niego. Na jakich zasadach i ile mu zaproponujemy tego nie jestem w stanie powiedzieć, ale wiem jedno tanio skóry nie sprzedam Charles Barkley : Jakieś ogólne przemyślenia co do koszykówki ? LAF : Tak mam. Gra ewoluowała. Kiedyś gracze podkoszowi ryglowali deskę teraz coraz częściej gra ucieka na obwód stąd np. DeAndre Jordan ma trudności adaptacyjne gdy nie ma za rozgrywającego Chrisa. Kiedyś symbolem pozycji PF był Griffin, teraz pozycja PF z reguły obsadzona jest przez skocznego zawodnika z dobrym rzutem z dystansu. Coraz często gracze, którzy są wybitnymi stoperami są daleko w rotacji gdyż odchodzi się od siermiężnej koszykówki bazującej na twardej obronie a gra się radosny basket gdzie liczy się atak a zapomina a obronie. Oczywiście pewnie elementy pozostały niezmienne i część osób może się z tym nie zgodzić o czym mówię, ale to to takie moje ogólne wnioski jakie nasunąłem po obejrzeniu spotkań w tym sezonie. Ernie Johnson : Dziękuje za przybycie. LAF : Również dziękuje za zaproszenie oraz tym którzy przeczytali zapis tekstowy mojego pobytu w Waszym studiu. Zapowiadają się emocjonujące rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 16.10.2021 o 20:15, tangiers napisał: Haha. Dopoki nie bedzie potwierdzenia to nie uwierze xd @MarcusCamby Twoj Goat wlasnie wywala Kawhiego do zespolu, ktory od lat tankuje. Klasa. Jest czym sie zachwycac. Rozumiem, ze byl tradycyjny scouting? W dniu 16.10.2021 o 22:33, tangiers napisał: Knicks dostaja rookie, ktory raczej bedzie wchodzil powoli do ligi. Jeden ze slabszych tradow jakie widzialem w ostatnim czasie. Cóż, myślę, że powyższe zapisuje się powoli w kanonach. Nie pozwolimy zniknąć. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zarząd Utah uprzejmie informuje iż JJ Redick pozostaje nadal członkiem sztabu szkoleniowego i jego gościnne wizyty na meczach innych zespołów są również elementem analityki Redick po ogłoszeniu emerytury nadal pozostawał pod kontraktem i w bardzo dobrych stosunkach z GM UTA który po jego decyzji zaproponował mu pozostanie w ramach mentora dla młodzieży Jego wskazówki przyczyniły się m.in do rozwoju Cama Thomasa a w niedalekiej przyszłości mamy nadzieje, że również Isaacowi JJ przekazał mi zaproszenie od @LAF za co grzecznie dziękuje, ale póki co nadal cieszy się z dobrze płatnej pracy w UTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi