Zdzisław Ptak Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 W związku z kończąca sezon kontuzja Kyrie Irvinga, na hali w Nowym Jorku widziany był Tony Parker. GM Knicks nie może się doczekać przytoczenia statystyk obu graczy z 2007 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 5 minut temu, january napisał: Knicks podobno zamierzają wku*wić już ostatecznie Davisa i oddać ostatniego C w klubie, zmuszając go do gry na C. Cytat Anthony Davis on playing center, “If it makes sense… I don’t mind doing it” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Rudy Gobert bardzo blisko Oklahomy, gracz ma być wabikiem dla Anthonyego Davisa podczas letniej agentury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 it's over babe Cytat Nets make official that Kyrie Irving will undergo season-ending surgery on shoulder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 9 godzin temu, Zdzisław Ptak napisał: Rudy Gobert bardzo blisko Oklahomy, gracz ma być wabikiem dla Anthonyego Davisa podczas letniej agentury Dobra mokre sny Elda o Goberta na bok. Jeżeli Gobert odejdzie z Kings to wybierając inny klub na FA. Tyle ode mnie. Jak rozsiewacze płoty to dobrze sprawdzić dwa źródła a nie jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 12 godzin temu, Wojnar Adrianowski napisał: 2 kluby stanęły do walki o CP3 GM Blazers został poproszony o komentarz do doniesień Wojnara Adrianowskiego. Ten zdziwiony powiedział: "Tak? Jakie? Nic mi o tym nie wiadomo. Chris Paul czuje się dobrze i tak samo prezentuje się na boisku. Tylko dobra oferta od dobrej drużyny skusiłaby go i zarząd Blazers do rozstania." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 3 godziny temu, shevcu napisał: Dobra mokre sny Elda o Goberta na bok. Jeżeli Gobert odejdzie z Kings to wybierając inny klub na FA. Tyle ode mnie. Jak rozsiewacze płoty to dobrze sprawdzić dwa źródła a nie jedno. Potwierdzam, następnym razem będę dokładniejszy. W międzyczasie, Alex Caruso w New York Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Kevin Love w Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 19 minut temu, Wojnar Adrianowski napisał: Kevin Love w Jazz. 19 minut temu, Wojnar Adrianowski napisał: Kevin Love w Jazz. Nie byłeś upoważniony do informowania o tej wymianie Łajzo, proszę usunąć skany wymiany bo spotkamy się w sądzie, a skądinąd wiem ze reprezentuje Cię najwieksza zakała Trójmiejskiej palestry wiec nie masz szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 3 minuty temu, Zdzisław Ptak napisał: Nie byłeś upoważniony do informowania o tej wymianie Łajzo, proszę usunąć skany wymiany bo spotkamy się w sądzie, a skądinąd wiem ze reprezentuje Cię najwieksza zakała Trójmiejskiej palestry wiec nie masz szans czekam na pozew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 GM Pelicans patrząc jak Brooklyn Nets mimo 69 milionów dead money ida po play-offy żywił nadzieję na to samo, lecz inni GM chcą mu zabrać tę pomarańczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 W Chicago dojdzie do wielkiej wyprzedaży. Managment jest rozczarowany wynikami zespołu i rozpoczyna przebudowę zespołu. Wojnar tradycyjne nr 1 wśród insiderów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 18 minut temu, Wojnar Adrianowski napisał: czekam na pozew Twoje niedoczekanie. PJ Washington w Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) 6 minut temu, Zdzisław Ptak napisał: Twoje niedoczekanie. czyli sam łaku przyznajesz, że twoje zarzuty są całkowicie bezpodstawne. George Hill na tem moment w Socie, niemniej GM tej drużyny nie będąc pewnym tegoż rozwiązania i z uwagi na swoją lakoniczną wiedzę w przedmiotowej materii, na bieżąco zasięga opinii wśród innych gm'ow (na ten moment dopiero 18 z 29), czy warto Hilla zatrzymać, czy też lepiej ściągnąć kogoś innego. Z naszych źródeł wynika, iż ostateczna decyzja zostanie podjęta dopiero po uzyskaniu opinii wszystkich gm'ow, także tych, którzy prowadzili drużyny w przeszłości (np. @LAF i brat @shevcu) jak i źródeł pozaligowych, w tym dwóch córek i wszystkich gości Ciechocińskich sanatoriów, zatem musimy jeszcze poczekać parę dni. Jedną z alternatyw miałby być Jonas Valanciunas. Hillem mocno zaineresowane jest Milwaukke Bucks. Edytowane 21 Lutego 2020 przez Wojnar Adrianowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 16 minut temu, Wojnar Adrianowski napisał: czyli sam łaku przyznajesz, że twoje zarzuty są całkowicie bezpodstawne. George Hill na tem moment w Socie, niemniej GM tej drużyny nie będąc pewnym tegoż rozwiązania i z uwagi na swoją lakoniczną wiedzę w przedmiotowej materii, na bieżąco zasięga opinii wśród innych gm'ow (na ten moment dopiero 18 z 29), czy warto Hilla zatrzymać, czy też lepiej ściągnąć kogoś innego. Z naszych źródeł wynika, iż ostateczna decyzja zostanie podjęta dopiero po uzyskaniu opinii wszystkich gm'ow, także tych, którzy prowadzili drużyny w przeszłości (np. @LAF i brat @shevcu) jak i źródeł pozaligowych, w tym dwóch córek i wszystkich gości Ciechocińskich sanatoriów, zatem musimy jeszcze poczekać parę dni. Jedną z alternatyw miałby być Jonas Valanciunas. Hillem mocno zaineresowane jest Milwaukke Bucks. Panie Wojnarze, szybkie pytanie- ile trwało napastowanie @mac z pytaniem kogo wybrać? Bojana Bogdanovicia czy Pata Beverleya? 7dni czy dłużej? (Napastował Czlowiek_Bez_Tytulu) I kolejne pytanie, jak długo męczył Wspomniany nieudolny GM, dupe GMowi Minnesoty prosząc o potwierdzenie ze oddanie Winslowa z pickiem za Marcusa Morrisa to dobry ruch? Hill w Minnesocie, ale GM jak zawsze szuka lepszych rozwiązań, wiec to niekoniecznie koniec wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Codziennie przez ostatni miesiąc modliłem się o ten buyout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Komunikat ligi: ------------------ Jutro o 23:59 kończy się czas na wrzucenie opisu. Wciąż brakuje 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 37 minut temu, Lucas napisał: Co Tatum porobił Davisa, trochę jak Zdzisław Ptak Wojnara. c***a sie znasz, zdzislaw to moja marna podrobka. zobaczysz jak tu zaloze konto cheerlederki, to zara ten kmiot zrobi podobnie. a z tematow waznych, ktorych nie ma opcji zebyscie dowiedzieli sie od zdziska. deandre jordan i chris paul znow polacza sily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Godzinę temu, Wojnar Adrianowski napisał: c***a sie znasz, zdzislaw to moja marna podrobka. zobaczysz jak tu zaloze konto cheerlederki, to zara ten kmiot zrobi podobnie. a z tematow waznych, ktorych nie ma opcji zebyscie dowiedzieli sie od zdziska. deandre jordan i chris paul znow polacza sily. Misiu, na wuj te Twoje buńczuczne posty? Byłem insiderem nim na chleb zacząłeś mówić bep, a na Dotsona prospekt. Tyle, ze nie udzielałem się oficjalnie a robił to za mnie mój zaufany człowiek @Qcin_69 - za co serdecznie mu dziękuje. Zreszta, trochę mi uwłacza, ze muszę odpisywać pseudoinsiderowi którego 2 najpopularniejsze dotąd posty to : 1) wywiad który przeprowadziłem ja sam z @MarcusCamby 2)Post w którym napisał „dzien dobry” Niech to świadczy o Twojej renomie. CP3 i The Andrzej faktycznie połączą siły w Blazers, są częścią wielkiej wymiany o której wiesz dokładnie tyle ile chce żebyś wiedział, moja Ty hyza marionetko. Jakbys był taki dokładny to byś tez wiedział, ze DeRozan trafi w idealny dla siebie depresyjny fit, czyli do Cleveland, a MKG jeszcze raz spróbuje udowodnić ze nie jest bustem pod skrzydłami swojego dawnego GMa, Kucia. To tyle, więcej nie zawracaj mi głowy gdy wbijam Golda 3 w fifke, bo szkoda mi na Ciebie przerw w meczu, nie pozdrawiam. Pozdrawiam za to @Lucas który Cię wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi