człowiek...morza Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Eksperci zastanawiają się co na to sam Lebron? Iście mocno niekrólewskie traktowanie. Wręcz bandyckie. Edytowane 17 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Najbardziej złe przyjęte było wymienienie nazwiska lbj na czwartym miejscu. Gdy Lbj usłyszał najpierw Huerter to zasłabł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Najbardziej złe przyjęte było wymienienie nazwiska lbj na czwartym miejscu. Gdy Lbj usłyszał najpierw Huerter to zasłabł. no to jest komedia gm lakers odleciał w swoim loverowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Lebron zwołał konferencję na wieczór, na miejscu jest już reporter beGMPudelka, Zdzisław Ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jak donoszą anonimowe ligowe źródła, gm Lakers nie wyklucza oddania w przyszłości LBJ. January stracilby twarz i wiarygodnosc jakby przehandlowal lebrona u nas zanim mu sie kontrakt skonczy ( chyba ze lebron odszedlby z lakers w rl nba) wiec nie ma opcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 W międzyczasie wpłynął wniosek o zmianę nazwiska w stanie Kalifornia. LBJ IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Decyzja Lebrona o dołączeniu do Lakers było niczym, w porónaniu do szoku jaki został wywołany dzisiejszym, nieoczekiwanym, zwołaniem konferencji prasowej przez Króla. Wszyscy najważniejsi ludzie ze środowiska, zostali wezwanie w trybie pilnym do Sali Konferencyjnej, w zniecierpliwieniu oczekując reakcji koszykasz- jeszcze- Lakers, na wycieki z biura Januarego, z których dowiedzieliśmy się, że Jasiek wyżej ceni Kevina Huertera, Brandona Ingrama i Jimmyego Butlera od Króla. GM Lakers próbował zatuszować wyciek i obrócić kota ogonem strasząc innych GM-ów usuwaniem postów, niemniej chyba dla niego samego najlepiej byłoby gdyby zaczął od usuwania swoich. Teraz, w oczekiwaniu na grillowanko Jaśka, zebrała się na Sali cała społeczność beGM, a konferencję poprowadzi znany i szanowany Zdzisław Ptak. Lebron pojawił się już na miejscu, także oddajemy głos naszemu reporterowi. Zdzisław Ptak: Panie Lebronie, przecieki z biura Januarego, wywołały konsternacje w środowisku beGM, a jak Pan na nie zareagował? Lebron: Kevin Huerter i Andre Ingram.. Zdzisław (szeptem)- Brandon Lebron:.. taa Brandon Ingram, to bardzo utalentowani koszykarze, przypominają mi moich serdecznych przyjaciół z czasów liceum. Zarówno tamtych jak i tych historia koszykówki szybko wymaże z kart historii, ale co będą mieli do opowiadania wnukom o wspólnej grze ze mną w zespole, to ich. Zdzisław: nie brzmi to jakby Pan ich nadzwyczaj cenił? Lebron: nie takich graczy obiecywał mi January, kłamiąc że powalczymy o mistrzostwo. GM Celtics obiecał Paulowi Westbrooka i ten go dostał. Mi obiecano że będziemy jak czołg, który rozkruszy każdą defensywę. Ale kim my mamy ją kruszyć? Radkiem Hyżym z draftu? Zdzisław: No ale Panie Lebronie, ale ,... switche prze... Lebron: Jakie switche?! Moje dzieci już dawno wyrosły z Nintendo. Jak my mamy włączyć się w walkę o tytuł? Wiesz co każdego wieczoru musi robić moja żona? Na każdym z palców u mojej stopy zapisuje imiona moich partnerów z drużyny żebym ich nie zapomniał przez przypadek. Wiesz, że paluchy są zapisane kolejno "Lebron" -"James"-"King" – bo inaczej nie dałoby rady zapisać wszystkich sześciu! Zdzisław: Wygląda Pan na bardzo podburzonego... Lebron: A Ty jakbyś się czuł jakby obiecali Ci kocert Elvisa, a na miejsu Rudi Schubert śpiewałby "Córko Rybaka". To nie kierwa Śpiewające Fortepiany, moje legacy wisi na włosku, a ja muszę traktować McDermotta jako gracza rotacji. Jabym chciał grać z Cedim Osmanem to bym został w Cleveland. Na początku myślałem, że mój GM tylko trolluje z tymi Russellami i zaraz pójdą w wymianach za graczy którzy mi pomogą w sukcesie, a tu się okazuje że on tak serio. /ciąg dalszy nastąpi, bo muszę uśpić córki ;*- przyp. autora/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Decyzja Lebrona o dołączeniu do Lakers było niczym, w porónaniu do szoku jaki został wywołany dzisiejszym, nieoczekiwanym, zwołaniem konferencji prasowej przez Króla. Wszyscy najważniejsi ludzie ze środowiska, zostali wezwanie w trybie pilnym do Sali Konferencyjnej, w zniecierpliwieniu oczekując reakcji koszykasz- jeszcze- Lakers, na wycieki z biura Januarego, z których dowiedzieliśmy się, że Jasiek wyżej ceni Kevina Huertera, Brandona Ingrama i Jimmyego Butlera od Króla. GM Lakers próbował zatuszować wyciek i obrócić kota ogonem strasząc innych GM-ów usuwaniem postów, niemniej chyba dla niego samego najlepiej byłoby gdyby zaczął od usuwania swoich. Teraz, w oczekiwaniu na grillowanko Jaśka, zebrała się na Sali cała społeczność beGM, a konferencję poprowadzi znany i szanowany Zdzisław Ptak. Lebron pojawił się już na miejscu, także oddajemy głos naszemu reporterowi. Zdzisław Ptak: Panie Lebronie, przecieki z biura Januarego, wywołały konsternacje w środowisku beGM, a jak Pan na nie zareagował? Lebron: Kevin Huerter i Andre Ingram.. Zdzisław (szeptem)- Brandon Lebron:.. taa Brandon Ingram, to bardzo utalentowani koszykarze, przypominają mi moich serdecznych przyjaciół z czasów liceum. Zarówno tamtych jak i tych historia koszykówki szybko wymaże z kart historii, ale co będą mieli do opowiadania wnukom o wspólnej grze ze mną w zespole, to ich. Zdzisław: nie brzmi to jakby Pan ich nadzwyczaj cenił? Lebron: nie takich graczy obiecywał mi January, kłamiąc że powalczymy o mistrzostwo. GM Celtics obiecał Paulowi Westbrooka i ten go dostał. Mi obiecano że będziemy jak czołg, który rozkruszy każdą defensywę. Ale kim my mamy ją kruszyć? Radkiem Hyżym z draftu? Zdzisław: No ale Panie Lebronie, ale ,... switche prze... Lebron: Jakie switche?! Moje dzieci już dawno wyrosły z Nintendo. Jak my mamy włączyć się w walkę o tytuł? Wiesz co każdego wieczoru musi robić moja żona? Na każdym z palców u mojej stopy zapisuje imiona moich partnerów z drużyny żebym ich nie zapomniał przez przypadek. Wiesz, że paluchy są zapisane kolejno "Lebron" -"James"-"King" – bo inaczej nie dałoby rady zapisać wszystkich sześciu! Zdzisław: Wygląda Pan na bardzo podburzonego... Lebron: A Ty jakbyś się czuł jakby obiecali Ci kocert Elvisa, a na miejsu Rudi Schubert śpiewałby "Córko Rybaka". To nie kierwa Śpiewające Fortepiany, moje legacy wisi na włosku, a ja muszę traktować McDermotta jako gracza rotacji. Jabym chciał grać z Cedim Osmanem to bym został w Cleveland. Na początku myślałem, że mój GM tylko trolluje z tymi Russellami i zaraz pójdą w wymianach za graczy którzy mi pomogą w sukcesie, a tu się okazuje że on tak serio. /ciąg dalszy nastąpi, bo muszę uśpić córki ;*- przyp. autora/ Środowisko koszykarskie ze śmiechem przyjęło wizje p. Zdzisława Ptaka, których był świadkiem będąc prawdopodobnie pod wpływem środków odurzających. W rzeczywistości powyższa konferencja nie miała miejsca a wywód ten powstał prawdopodobnie po to, by zwiększyć klikalność tekstów p. Ptaka. Fani mogą spać spokojnie. Jednocześnie uprasza się o omijanie artykułów powyższego pana, którego celem jest sianie dezinformacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Środowisko koszykarskie ze śmiechem przyjęło wizje p. Zdzisława Ptaka, których był świadkiem będąc prawdopodobnie pod wpływem środków odurzających. W rzeczywistości powyższa konferencja nie miała miejsca a wywód ten powstał prawdopodobnie po to, by zwiększyć klikalność tekstów p. Ptaka. Fani mogą spać spokojnie. Jednocześnie uprasza się o omijanie artykułów powyższego pana, którego celem jest sianie dezinformacji. January, zapomniałeś się przelogowac. BeGMPudelek Sama prawda, cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 January, zapomniałeś się przelogowac. BeGMPudelek Sama prawda, cały czas Uważaj, żeby za chwilę nie pojawiła się jakaś konferencja, w której swoje niezadowolenie pokaże Clarkson Tatum. Też lubię cisnąć bekę z januarego choćby wobec tekstów o jedwabistości DLO ale bez przesady, szacunku trochę by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Uważaj, żeby za chwilę nie pojawiła się jakaś konferencja, w której swoje niezadowolenie pokaże Clarkson Tatum. Też lubię cisnąć bekę z januarego choćby wobec tekstów o jedwabistości DLO ale bez przesady, szacunku trochę by się przydało. zachęcam do wykorzystania sytuacji i przeprowadzenia owej konferencji, jestem ciekawy co ma Jayson ciekawego do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 szacunku trochę by się przydało. albo dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Przypominam ze to zabawa. Dosyć dobra ale do tego mocno wirtualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 zachęcam do wykorzystania sytuacji i przeprowadzenia owej konferencji, jestem ciekawy co ma Jayson ciekawego do powiedzenia Nie będę się zniżać do tego poziomu albo dystansu Ja to bardziej widzę jako chamskie zachowanie Przypominam ze to zabawa. Dosyć dobra ale do tego mocno wirtualna Fajnie byłoby, aby każdy pilnował swojego ogródka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja to bardziej widzę jako chamskie zachowanie aha Qcin Ty chamie. tfuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Widzę jesienna chandra i malkontenctwo przeszło z LeweBiodroSmoka na koladera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 aha Qcin Ty chamie. tfuuu Gdyby podobny artykuł pojawił się o Kawhim, który mówi że nie podoba mu się w NYK, chce być liderem a nie jednym z wielu to pierwszy byś się pisał że to oszczerstwa kierowane w stronę twojej drużyny. Taki dystans byś zachował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 https://youtu.be/1tNteadOLoo no homo, ale te te piosenkę śpiewał Jayson Tatum do swojego GMa na jego ostatnie urodziny a cytat podany przez Januarego nie jest fejkiem, został wypowiedziany podczas letnich wakacji w Californii gdy nachalny GM Lakers próbował go zwerbowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Gdyby podobny artykuł pojawił się o Kawhim, który mówi że nie podoba mu się w NYK, chce być liderem a nie jednym z wielu to pierwszy byś się pisał że to oszczerstwa kierowane w stronę twojej drużyny. Taki dystans byś zachował. o ile dobrze kojarzę byłem pierwszy przedmiotem "ataków" Qcina dobra eot z mojej strony, bo ni rozumiem o co lament chyba że trollujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mam Lepszy kontakt z Leonardem niż za czasów jego gry w spurs. Bardzo podoba mu się w NY. Bardzo tęskni za swoim przyjacielem Dannym ale sam klub i GM zrobił na Nim wrażenie. Mimo limitu minut gra rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi