Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

To po co ją przywołałeś te spółdzielnie sugerując że się brzydzę a w niej byłem w domyśle? 
Lepiej mi wyślij pm z wpisowym bo inflacja i nie wiem ile teraz to waży. Kiedyś za piwo to można było pick kupić. Teraz ceny chyba wyższe. Choć piwo to piwo. Zawiera w sobie inflację amortyzację i indeksację. 

nie ma znaczenie jaka była cena :) urzadziliscie sobie z Lafem hucpę, ale dobrze że w końcu to napisał publicznie, bo zawsze się zarzekałeś że jesteś czysty, a tu proszę, poza Cambym nie ma ludzi bez machlojek 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

nie ma znaczenie jaka była cena :) urzadziliscie sobie z Lafem hucpę, ale dobrze że w końcu to napisał publicznie, bo zawsze się zarzekałeś że jesteś czysty, a tu proszę, poza Cambym nie ma ludzi bez machlojek 

Dalej nie rozumiem kwestii. 
Gadaliśmy o beGM w trakcie meczu i chciał kupić gracza. W czym rzecz nie wiem. 

32 minuty temu, Ashigaru napisał(a):

Uważam, że jesteś na tyle inteligentny, by być świadomy, że stwierdzenie "skorzystał z mojego pomysłu na gameplan" przy moich dość rozbudowanych opisach, nie musi wcale oznaczać, że "dałem Alonzo to jak na grać", a co za tym idzie, drugi akapit to kolejna insynuacja. 

Myślałem, że to jest oczywiste, że przygotowując się na daną serię czyta się opisy przeciwnika z sezonu regularnego oraz z wcześniejszych (jeśli takowe były) opisów serii playoffs, a także jaki pomysł na serię miał drugi team walczący wtedy z tym przeciwnikiem. Jako, że Ashigaru miałeś bardzo długi i szczegółowy opis, to na spokojnie się z nim zapoznałem. Pomysł odcinania Jokicia i Brunsona przy braku innych pewnych opcji ofensywnych Nuggets wydawał się oczywisty, więc tym bardziej poczułem, że to właściwy kierunek widząc, jak Ty to uargumentowywałeś. 

Edytowane przez Alonzo

Co to za różnica czy gadamy w środę w robocie każdy będąc czy przy meczu? 

Totalnie bez sensu zarzut. 

Chciał wycenę. Dostał. Zaakceptował. Nic to w kontekście układu sił nie zmieniało i wszystko legalnie się odbyło. O nic nie prosił. O nic nie naciskałem. 

Wymiana jakich wiele z adnotacją że nawet nie wykorzystałem okazji. 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

Dziękuje Przyjacielu za te słowa, mimo wielokrotnie różnych zdań ❤️

Mogę iść na dno, ale zawsze z czystym sumieniem :)

Szeryf_Camby 🤠

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Co masz w swoim telefonie. Wskazując na czystość a nie ubrudzenie. 

No nie. Przecież oddał blikiem. 

To jedno z drugim nie ma nic wspólnego. 

Nie rób z Lafa biednej dziwki. 

za załatwienie biletu i postawienie piwa i nie chodziło o pieniądze tylko o to, że spędziłeś z nim czas, to było kryterium 

28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tak przy Twoich opisach

jakby co to kolejny chohoł 

Wałcz duży wojowniczku.

jestem na tyle kumaty by stwierdzić, że wytykanie braku gameplanu gdy wcześniej dało się komuś jakąś jego nawet część jest wystarczające nby nie ufać w zasadność tych tłumaczeń

To już zarzut do @Alonzo, że wykorzystał mój gameplan, a nie do mnie. 

Polemizowałbym jedynie, czy przy odpowiednich narzędziach jest on zły... Ale jestem w stanie bronić tezy, że nie jest.

nie chcę żadnej zgody, jakbyś nie zauważył to zaraz stąd spadam, a rękę podam tym, którzy na to zasłużą, oczywiście nie życzę nikomu źle, ale w świetle gry - no nie ma szans na żadne ustępstwa

Jak uważasz. Każdy z nas buduje swój wizerunek. Mam nadzieję, że Ty masz taki jaki chciałeś mieć.

szkoda, że nawet z AI potrafiłeś stworzyć paszkwila z tyloma farmazonami, nie jest tak, że zabieram Tobie zasługi w tym dziele - to Twoja sprawka, czuj się dalej dumny z tym jak Ci tak dobrze

Może tak było. 

Powinno być Ci jedynie wstyd, że mając taką przewagę w zawodnikach musiałeś wykorzystać argument o AI, zamiast pokazać, że Twój skład jest o jedną czy dwie klasy lepszy. 

To jest jednak kwestia klasy.

Ty swoją pokazałeś w podsumowaniu po naszej serii, jak awansowałeś do Finału.

Ktokolwiek widział. Ktokolwiek wie. 

Edytowane przez Ashigaru

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

za załatwienie biletu i postawienie piwa i nie chodziło o pieniądze tylko o to, że spędziłeś z nim czas, to było kryterium 

Z Tobą w Krakowie też spędziłem czas. I co mnie spotkało? 50 mln starego Millsapa w zamian. Na dzień dobry zabawy z grą. 

I jak napiszę a będę mógł załatwić bilet to znowu to zrobię. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Z Tobą w Krakowie też spędziłem czas. I co mnie spotkało? 50 mln starego Millsapa w zamian. Na dzień dobry zabawy z grą. 

I jak napiszę a będę mógł załatwić bilet to znowu to zrobię. 

Millsapa dostałeś na dobry rok przed Krakowem! To raz, a pick dostałeś po koleżeńsku, bo Laf chciał się odegrać za to, że go zablokowałem, byłeś tym dobrym, wysłuchałeś go i zaproponowałeś rewanż na niewdzięcznym mnie! Gratuluję, ale cieszę się, że Laf w końcu dorósł do napisania tego, a nie dalej się zarzeka, że to był świetny deal niepowiązany z piwem po meczu:)

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

myślę, że to odpowiednie podsumowanie całego obozu pod banderą "beAlonzo", myślę, że w tym tempie za 5 lat będziecie pisać opisy 3zdaniowe, oczywiście full AI, skoro to jest owoc doświadczenia i szerszej perspektywy

Napisane przez osobę, którego główne argumenty to cudze wpisy z X i tabelki ze stron, gdzie całość pracy została wykonana przez kogoś innego, a być może jakiś promot, bota lub skrypt.